Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

QUOTE(Dinelė2 @ 2010 05 16, 14:09)
drinks_cheers.gif  tempos isvis nera man visa nestuma 37-37,1 g.gif  ir dabar tokia biggrin.gif
nu gal viskas bus gerai,labai tikiuosi bigsmile.gif

tokia temperatura normalu;

ir zinoma viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
super receptas yra kakavos sviestas istirpintas siltame piene arba arbatoje ( jis nera pieno produktas , atveztas jis is Dramblio Kaulo respublikos) jis yra atsikosejimui ir persalimui gydyti ! Mano maziukas lb opus persalimo ligoms , dazniausiai viskas baigdavosi antibais - o gavau sio sviesto , atradima stebuklinga padariau - vos pora dienu saziningai pagirdai , kaip ranka nuima ! Neispasakyta nauda ! Tik va kur pirkt tai nezinau , Vilniuj uosviene rado ir parekomendavo.Gal kokiose prieskoniu parduotuvese ... g.gif
Atsakyti
As kaip ir temperaturos neturiu, taciau baisiausia sloga doh.gif
Daktare israse Gelomertol, sake leliui nekenkia, taciau gal kas zino kitokiu budu kaip isgydyti sloga nepakenkus vaikeliui?
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2007 02 05, 16:58)
Man šeštadienį irgi gripa prasidėjo. Jau naktį baisingai laužė kaulus, plėšė galvą. Ryte jau buvo 37,5 tempos. Didžiausia pakilo iki 37,8. Gėriau paracetamolį, labai daug arbatų. Nuo gerklės - Propodezą. Tempa buvo vieną dieną (tikiuosi nebepakils). Bet šiandien išlindo sausas, varginantis kosulys.

Sapokiene, šiaip gripui gydyti neskiria antibiotikų. Nes jie veikia bakterijas, bet ne virusus g.gif Keista, kad tau išrašė.

sveikutes nestuke.gif ,esu naujoke jusu tarpe del to nelabai suprantu kaip cia jums parasyti g.gif
sunkiai susirgau ,temperatura sukilo iki39.5 ir sukilo angina ,tai kai nuejau pas gydytoja (gyvenu UK) israse antibijotiku,kazkokiu penicillin v elixir ir paracitamolio, g.gif ,ttai pabijojau pirktis antibijotikus,kad nepakenklciau leliukui,gydausi liaudiskai budais:arbatelem su medum,gal kas galite patarti ,kas zino kaip su tais stipriais vaistais ,man 16 savaiciu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte7 @ 2010 08 21, 12:16)
sveikutes nestuke.gif ,esu naujoke jusu tarpe del to nelabai suprantu kaip cia jums parasyti g.gif
sunkiai susirgau ,temperatura sukilo iki39.5  ir sukilo angina ,tai kai nuejau pas gydytoja (gyvenu  UK) israse antibijotiku,kazkokiu penicillin  v elixir ir paracitamolio, g.gif ,ttai pabijojau pirktis antibijotikus,kad nepakenklciau leliukui,gydausi liaudiskai budais:arbatelem su medum,gal kas galite patarti ,kas zino kaip su tais stipriais vaistais ,man 16 savaiciu nestuke.gif

as irgi dabar gyvenu UK, man 7-8sav buvo slapimo pusles uzdegimas irgi israse antibiotikus amoxicilina, labai bijuojau gert bet isgeriau viska nes labai jau skaudejo doh.gif lietuvoj pasiklausiau kaip gali pakenkti antibiotikai vaikui, sake kad infekcija labiau kenkia nei antibiotikai, be to israso tokius antibiotikus kurie maziausiai kenkia vaikiukui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2010 09 01, 11:51)
as irgi dabar gyvenu UK, man 7-8sav buvo slapimo pusles uzdegimas irgi israse antibiotikus amoxicilina, labai bijuojau gert bet isgeriau viska nes labai jau skaudejo doh.gif  lietuvoj pasiklausiau kaip gali pakenkti antibiotikai vaikui, sake kad infekcija labiau kenkia nei antibiotikai, be to israso tokius antibiotikus kurie maziausiai kenkia vaikiukui  mirksiukas.gif

man irgi israse antibiotikus Ospamox 1000 mg (cia tie patys man atrodo kaip ir tau, nes ant dezutes dar parasyta amoxicillinum) ir labai bijau juos gerti... po kiek tableciu gerei? Man po 3 i diena liepe gerti bet jos tokios dideles, kad atrodo labai jau didele doze bus trys tabletes...
Atsakyti
QUOTE(inkognita_ @ 2010 09 13, 20:49)
man irgi israse antibiotikus Ospamox 1000 mg (cia tie patys man atrodo kaip ir tau, nes ant dezutes dar parasyta amoxicillinum) ir labai bijau juos gerti... po kiek tableciu gerei? Man po 3 i diena liepe gerti bet jos tokios dideles, kad atrodo labai jau didele doze bus trys tabletes...

man taip pat ju israse mirksiukas.gif gydytoja patikino kad geriau gerti juos nei negerti, nes jei infekcija isplis bus leliui blogiau, tuo labaiu kad jau man trys pirmieji menesiai praeje, bet irgi labai nerimas ima mane unsure.gif kad viskas gerai tik butu. man liepe gerti po viena du kart dienoj, geriausia tuo pat metu.
Atsakyti
QUOTE(VSsirduze @ 2010 09 14, 14:21)
man taip pat ju israse  mirksiukas.gif  gydytoja patikino kad geriau gerti juos nei negerti, nes jei infekcija isplis  bus leliui blogiau, tuo labaiu kad jau man trys pirmieji menesiai praeje,  bet irgi labai nerimas ima mane unsure.gif kad viskas gerai tik butu. man liepe gerti po viena du kart dienoj, geriausia tuo pat metu.

man irgi taip sake, kad geriau juos gerti, bet vis tiek kazkaip baisu ir viskas, atrodo kad nuodus kokius gerciau.. \pas mane pilvely du leliukai tai matyt ir jaudinuosi uz juos dvigubai smile.gif man israse po viena 3 kartus dienoj, tai labai daug atrodo, o dar tu tableciu didumas, arkliska doze atrodo smile.gif mes jau iveikem irgi ta pavojingaji laikotarpi, mums 17 sav. tai gal nebepakenks taip labai
Atsakyti
QUOTE(inkognita_ @ 2010 09 13, 19:49)
man irgi israse antibiotikus Ospamox 1000 mg <...>

Šitie antibiotikai labai silpni, nebijokit jų gerti wink.gif Neščiosioms jie tikrai nekenkia mirksiukas.gif

Beje, grįžtant prie temos...
Teko ir man pavasarį peršalimo ligomis sirgti, tai gėriau aviečių uogienės arbatą arba citriną su medumi ir imbieru 4u.gif O užsikimšusiam nosiukui padėjo purškiamas jūros vandenėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos o kaip gydotes kosuli? verysad.gif
Atsakyti
Rudeni geriau spanguoliu morsa (pati gaminau) arba tiesiog valgiau kelias uogas. Uzsaldziau tiek spanguoliu, kad pakako iki vasario menesio. Labai gerai spec. arbata nescioms, kuria geriau su medumi ir imbieru. Dar nezinojasu, kad pastojau, o susirgau angina. Gydytoja norejo israsyti antibiotikus, bet kadangi ne stipriai gerkle skaudejo, tai atsisakiau. Geriau siltas avieciu - liepu arbatas su imbieru, citrina ir medumi ir kas valanda skalavau gerkle su salaviju - medetku nuoviru. Po triju dienu pasveikau, o dar uz savaites suzinojau kad nestuke.gif dar labai gerai ispausi is 6 citrinu ir 200 gr. cesnaku sultys. laikyti saldytuve. Is ryto ipili 1 arbatini sauksteli i stikline vandens ir isgeri. Jau trejus metus su vyru nuo spalio iki vasario vartojame sios sultys. nesergame. gaila, kad siais metais negaliu cesnaku vartoti sad.gif Visoms linkiu nesirgti ir dziaugtis nestumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 09 16, 16:43)
merginos o kaip gydotes kosuli? verysad.gif

Turėjau stiprų bronchitą 6 nėštumo mėnesį. Gydžiausi gelomyrtol ir lieuvišku pertusinu, gėriau labai daug arbatos su trupučiu medaus 4u.gif
Prasirgau lygiai 1 mėnesį verysad.gif
Atsakyti