QUOTE(RAngel_ @ 2010 10 02, 14:15)
Pasiskaitau cia jusu pasisakymus, ar arbateles nekenkia ir pan. ir nebezinau kaip man jaustis, kur man besideti...

.sergu net nezinau kuo pusantro menesio, viskas prasidejo nuo gerkles, issigydziau po savaites, tada atsigeriau kazko salto ir vel ta gerkle sudirgo, ir taip iki siol...bet, kad tik butu gerkle ti nieko, temperatura laikosi 37, tada kai atkritau gydytoja israse antibijotiku, labai bijojau gert, bet kai vis taip pat jauciaus - isgeriau...ir ka jus manot, nepadejo man jie...tada atsirado dusinimas kazkoks, truputi pagerejo, bet vel atkritau, pas daktare lankausi jau nzinau kiek kartu, bet su ja kalbetis kaip su siena, klausiu kas man yra, ar nekenkia vaisiui tokie negalavimai, jin tik tyli. Klausiu ar tai gali buti virusas, ar infekcija, ji net negali atsakyti. Neseniai padare echo, tai nieko blogo nemate, kraujo tyrimai irgi nieko blogo nerodo...jau nebezinau ka begalvot, jau visokios mintys lenda i galva...nebezinau kur detis

jeigu jus pergyvenate, ar sloga nekens kudikiui, tai ka man besneketi...

tiesa, man dabar 31 sav. viskas prasidejo 27 sav.
sveikute, nieko nelaukus, eik pas kita gyditoja, jei ta tili kaip siena , nors jau esi ir nerizikingam nestumo laikotarpi, cia panasu jau i infekcija, gal turi puline angina?zinai as taip pat kai laukiaus su pirmuoju , sirgau, kilo angina, tai skalavau gerkle su druska, visa save issitrindavau su actu(AISKU SKIESTI), susiviniodavau siltai ir i lova, padejo

, pabandyk, kelis vakarus tokias proceduras,