Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

Turiu gan didele problema.
KITA SAVAITE LAIKAS GIMDYTI O GAL NET IR SIA doh.gif (nuspres daktare kai ketvirtadieni nuvaziuosiu). Apsirgo vyras ir as is paskos.Kamuoja sloga,nusipirkau vaistuku,tikiuosi per kelias dienas su tais vaistais ir arbatom su medum bei citrina pasveikti. Jeigu nepasveiksiu-negalesiu su savo maziuku buti. 2.gif cry.gif
Ka jus manote verysad.gif
Atsakyti
Pasiskaitau cia jusu pasisakymus, ar arbateles nekenkia ir pan. ir nebezinau kaip man jaustis, kur man besideti... verysad.gif .sergu net nezinau kuo pusantro menesio, viskas prasidejo nuo gerkles, issigydziau po savaites, tada atsigeriau kazko salto ir vel ta gerkle sudirgo, ir taip iki siol...bet, kad tik butu gerkle ti nieko, temperatura laikosi 37, tada kai atkritau gydytoja israse antibijotiku, labai bijojau gert, bet kai vis taip pat jauciaus - isgeriau...ir ka jus manot, nepadejo man jie...tada atsirado dusinimas kazkoks, truputi pagerejo, bet vel atkritau, pas daktare lankausi jau nzinau kiek kartu, bet su ja kalbetis kaip su siena, klausiu kas man yra, ar nekenkia vaisiui tokie negalavimai, jin tik tyli. Klausiu ar tai gali buti virusas, ar infekcija, ji net negali atsakyti. Neseniai padare echo, tai nieko blogo nemate, kraujo tyrimai irgi nieko blogo nerodo...jau nebezinau ka begalvot, jau visokios mintys lenda i galva...nebezinau kur detis verysad.gif jeigu jus pergyvenate, ar sloga nekens kudikiui, tai ka man besneketi... verysad.gif tiesa, man dabar 31 sav. viskas prasidejo 27 sav.
Atsakyti
QUOTE(RAngel_ @ 2010 10 02, 15:15)
Pasiskaitau cia jusu pasisakymus, ar arbateles nekenkia ir pan. ir nebezinau kaip man jaustis, kur man besideti... verysad.gif .sergu net nezinau kuo pusantro menesio, viskas prasidejo nuo gerkles, issigydziau po savaites, tada atsigeriau kazko salto ir vel ta gerkle sudirgo, ir taip iki siol...bet, kad tik butu gerkle ti nieko, temperatura laikosi 37, tada kai atkritau gydytoja israse antibijotiku, labai bijojau gert, bet kai vis taip pat jauciaus - isgeriau...ir ka jus manot, nepadejo man jie...tada atsirado dusinimas kazkoks, truputi pagerejo, bet vel atkritau, pas daktare lankausi jau nzinau kiek kartu, bet su ja kalbetis kaip su siena, klausiu kas man yra, ar nekenkia vaisiui tokie negalavimai, jin tik tyli. Klausiu ar tai gali buti virusas, ar infekcija, ji net negali atsakyti. Neseniai padare echo, tai nieko blogo nemate, kraujo tyrimai irgi nieko blogo nerodo...jau nebezinau ka begalvot, jau visokios mintys lenda i galva...nebezinau kur detis  verysad.gif  jeigu jus pergyvenate, ar sloga nekens kudikiui, tai ka man besneketi... verysad.gif tiesa, man dabar 31 sav. viskas prasidejo 27 sav.

Gal vertetu pasikonsultuoti pas kita gydytoja, jei jusiske nesugeba net paaiskinti, kas darosi?
Atsakyti
QUOTE(RAngel_ @ 2010 10 02, 14:15)
Pasiskaitau cia jusu pasisakymus, ar arbateles nekenkia ir pan. ir nebezinau kaip man jaustis, kur man besideti... verysad.gif .sergu net nezinau kuo pusantro menesio, viskas prasidejo nuo gerkles, issigydziau po savaites, tada atsigeriau kazko salto ir vel ta gerkle sudirgo, ir taip iki siol...bet, kad tik butu gerkle ti nieko, temperatura laikosi 37, tada kai atkritau gydytoja israse antibijotiku, labai bijojau gert, bet kai vis taip pat jauciaus - isgeriau...ir ka jus manot, nepadejo man jie...tada atsirado dusinimas kazkoks, truputi pagerejo, bet vel atkritau, pas daktare lankausi jau nzinau kiek kartu, bet su ja kalbetis kaip su siena, klausiu kas man yra, ar nekenkia vaisiui tokie negalavimai, jin tik tyli. Klausiu ar tai gali buti virusas, ar infekcija, ji net negali atsakyti. Neseniai padare echo, tai nieko blogo nemate, kraujo tyrimai irgi nieko blogo nerodo...jau nebezinau ka begalvot, jau visokios mintys lenda i galva...nebezinau kur detis  verysad.gif  jeigu jus pergyvenate, ar sloga nekens kudikiui, tai ka man besneketi... verysad.gif tiesa, man dabar 31 sav. viskas prasidejo 27 sav.

sveikute, nieko nelaukus, eik pas kita gyditoja, jei ta tili kaip siena , nors jau esi ir nerizikingam nestumo laikotarpi, cia panasu jau i infekcija, gal turi puline angina?zinai as taip pat kai laukiaus su pirmuoju , sirgau, kilo angina, tai skalavau gerkle su druska, visa save issitrindavau su actu(AISKU SKIESTI), susiviniodavau siltai ir i lova, padejo thumbup.gif , pabandyk, kelis vakarus tokias proceduras, 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi peršalau, dėl nosies tai purškiu jūros vandenį ir po biškį sloga mažėja, bet va kosulys...tai tokio nežinauar išvis kada turėjau. Kai ginei pasakiau, kad peršalau, sakė stengtis gerti arbatas, ir būtų gerai, kad chemijos neprireiktų, bet pabrėžė, kad per diena neviršyčiau šaukšelio medaus ir griežinėlio citrinos. Iš pradžių ir medaus vengiau, ir negalimų arbatų su čiobreliais, mėtomis, melisomis, raudonėliais ir t.t. Bet kai mačiau, kad niekas nepadeda, išsitraukiau tokios medaus arbatos su imbieru ir medaus su pipirmėte (dar turėjau su mėtom ir čiobreliais, bet pagalvojau 2 blogybės per daug wink.gif), ten dozė 1 puodeliui, bet nieko, dabar geriu miško aviečių arbatą ir 2 k. per dieną po 0,5 šaukšt. medaus, bet jaučiu, kad viską nutempiau, ir be vaistų neišsigydysiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaniliniai Ledai @ 2010 05 19, 12:31)
super receptas yra kakavos sviestas  istirpintas siltame piene arba arbatoje ( jis nera pieno produktas , atveztas jis is Dramblio Kaulo respublikos) jis yra atsikosejimui ir persalimui gydyti ! Mano maziukas lb opus persalimo ligoms , dazniausiai viskas baigdavosi antibais - o gavau sio sviesto , atradima stebuklinga padariau - vos pora dienu saziningai pagirdai , kaip ranka nuima ! Neispasakyta nauda ! Tik va kur pirkt tai nezinau , Vilniuj uosviene rado ir parekomendavo.Gal kokiose prieskoniu parduotuvese ... g.gif

Tikrai, kakavos sviestas nepaprastai padeda nuo kosulio. Jei ką kankina kosulys, pabandykite ir nepamirškite šio recepto ateityje, kai jau turėsite leliukus wub.gif . Tik kelios sąlygos - I) kakavos sviestas turi būti nerafinuotas ir II) gerti jį ištirpintą šiltame piene (bet ne užvirti) prieš naktį. Nes poveikis geresnis, kai sutepta sviestu gerklė ir trachėja, nebenuplaunamos kitais gėrimais ar maistu, taip pat nebekalbama.
Aš vaikui pieno ir kakavos sviesto gėrimą pasaldinu dar medumi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 12 spalio 2010 - 12:50
QUOTE(Atėnė @ 2010 10 12, 13:48)
Tikrai, kakavos sviestas nepaprastai padeda nuo kosulio. Jei ką kankina kosulys, pabandykite ir nepamirškite šio recepto ateityje, kai jau turėsite leliukus wub.gif . Tik kelios sąlygos - I) kakavos sviestas turi būti nerafinuotas ir II) gerti jį ištirpintą šiltame piene (bet ne užvirti) prieš naktį. Nes poveikis geresnis, kai sutepta sviestu gerklė ir trachėja, nebenuplaunamos kitais gėrimais ar maistu, taip pat nebekalbama.
Aš vaikui pieno ir kakavos sviesto gėrimą pasaldinu dar medumi smile.gif
user posted image

O kur jo isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkyte24 @ 2010 10 12, 13:43)
O kur jo isigyti?  smile.gif

Esu pirkusi Kvapų namuose, Delonoje, Aliejų parduotuvėje prie Halės turgavietės ir aromanatural.lt
Atsakyti
Pirmą kartą girdžiu apie šį sviestą. Radau internete čia šitas skaitosi nerafinuotas?

Man dabar jau 34 savaitė nėštumo savaitė, nuo šeštadienio vakaro pajaučiau, kad gula gripas verysad.gif . Iš karto ėmiau gerti visokių arbatų. Iš pačio ryto vyras nupirko Oscilococcinum , man jis anksčiau labai padėdavo. Po to nusipirkau Šimkūnaitės gripolio arbatos. Man pats nemaloniausias dalykas tai sloga, fui negaliu jos pakęsti doh.gif .
Atsakyti
Paskaitinėju merginos jūsų problemas ir baimes ir nusprendžiau parašyti. Jūs laiko tempimu ir visiškai nevartodamos vaistų galit tik daugiau bėdos prisidayti. Kaip viena rašė, kad išrašė antibijotikų, o ji bojo gerti.Tai gal vis dėl to ne visą kursą ir sugėrėte bijodama pakenkti, kad atkritote? Jei skiriami antibijotikai, vadinasi juo reikia gerti, jūs niekaip tam vaikučiui nepakenksit.Temperatūrai mušti galima gerti paracetamolio. Nuo kosulio yra puikus vaistas Gelomirtolis, kuris visiškai tinkamas besilaukiančioms. Jei matot, kad rimtai liga puola, vaduodamosi vien arbatėlėm ar kažkokiais kakavos sviestais, juk galit tik labiau susirgti. Sėkmės ir linkiu visoms nesirgti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricca*: 14 spalio 2010 - 08:14
Man jau trečią savaitę vargina užsitęsęs sausas dirginantis kosulys.
Gal kas žino ar nėštukėms galima vartot ir kur paskaityti apie Astmogran vaistukus ar homeopatinius echinacėjos komplekso lašiukus?
Radau straipsnyje: "Daugelis, kurie pirmenybę teikia šalutinio poveikio neturinčiam homeopatiniam gydymui, kosulį slopina homeopatiniais kompleksais "Bronchogran" arba "Astmogran". Homeopatas primena: pirmasis vaistas tinka drėgnam kosuliui, kosuliui, lydimam karščiavimo. Suaugusieji gali gerti po 10, vaikai - po 5 žirnelius 4-5 kartus per dieną. Po dviejų dienų dozę sumažinti perpus. Jei kosulys sausas, dirginantis, jei smarkiau kamuoja naktį - labiau tiks antrasis preparatas. Nuo užsitęsusio kosulio tinka ir homeopatiniai echinacėjos komplekso lašeliai, stiprinantys imunitetą, slopinantys užsitęsusius uždegiminius procesus."
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 10 18, 15:08)
Man jau trečią savaitę vargina užsitęsęs sausas dirginantis kosulys.
Gal kas žino ar nėštukėms galima vartot ir kur paskaityti apie Astmogran vaistukus ar homeopatinius echinacėjos komplekso lašiukus?
Radau straipsnyje: "Daugelis, kurie pirmenybę teikia šalutinio poveikio neturinčiam homeopatiniam gydymui, kosulį slopina homeopatiniais kompleksais "Bronchogran" arba "Astmogran". Homeopatas primena: pirmasis vaistas tinka drėgnam kosuliui, kosuliui, lydimam karščiavimo. Suaugusieji gali gerti po 10, vaikai - po 5 žirnelius 4-5 kartus per dieną. Po dviejų dienų dozę sumažinti perpus. Jei kosulys sausas, dirginantis, jei smarkiau kamuoja naktį - labiau tiks antrasis preparatas. Nuo užsitęsusio kosulio tinka ir homeopatiniai echinacėjos komplekso lašeliai, stiprinantys imunitetą, slopinantys užsitęsusius uždegiminius procesus."

Pasikonsultuoki su gydytoju. Būtinai
Ir sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti