Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas, sloga, peršalimas ir nėštumas

Mums 22 savaites ir labai stipriai persalome doh.gif
Geriu daug arbatos, bet kiek zinau juodos arbatos daug gerti negalima, nes turi kofeino g.gif
Tai kokia arbatyte pasiulysite gerti? g.gif ir koks gydymas yra efektyviausias ir nekenkia maziukui?
Daktare prigasdino, kad leliukas gali su virusu gimti, ar tai tiesa? Ar persalimas ir kosulys labai kenkia leliui?
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 09 18, 12:13)
Mums 22 savaites ir labai stipriai persalome  doh.gif
Geriu daug arbatos, bet kiek zinau juodos arbatos daug gerti negalima, nes turi kofeino  g.gif
Tai kokia arbatyte pasiulysite gerti?  g.gif ir koks gydymas yra efektyviausias ir nekenkia maziukui? 
Daktare prigasdino, kad leliukas gali su virusu gimti, ar tai tiesa? Ar persalimas ir kosulys labai kenkia leliui?

Daug atsakymu i tvao klausimus neturiu...Bet patarsiu del arbatos. Prisipjaustyk citrinu, isidek medaus ir tokia arbatyte gali gert istisai.
Sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti
As nuo pykinimo imbierine arbata verduosi, manau, kad ir nuo persalimo ji gerai butu. Pavirinu pora gabaliuku imbiero, ispaudziu citrinos sulciu, dar medus gerai butu, tik nepadauginti jo, nes alergenas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 09 18, 13:13)
Geriu daug arbatos, bet kiek zinau juodos arbatos daug gerti negalima, nes turi kofeino  g.gif
Tai kokia arbatyte pasiulysite gerti?  g.gif ir koks gydymas yra efektyviausias ir nekenkia maziukui? 

Sveikutė. 4u.gif Aš lyg ir baigiu išvaryt baisią slogą... Labai bijojau, kad nesikomplikuotų į sinusitą... Gėriau kelių rūšių žolelių arbatas - "Immuno herba", "Gripolis", dar šiaip mėtų, čiobrelių - vis pamainydama, kad taip neatsibostų. Su medum, aišku. Dar valgiau daug šviežių uogų iš šaldiklio - j.serbentų, aviečių, bruknių. Klausiau akušerės, kaip gydytis, tai česnakų valgyt nepatarė schmoll.gif kažkodėl... Į nosytę purškiausi jūros vandenį Quixx. Ir į darbą nėjau vieną dieną. Matysiu, gal pirmadienį jau sveika būsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 09 18, 11:13)

Sveikute 4u.gif Del arbatos -tikrai ,juoda turi daug kofeino,tad gerk zalia arbata,ji zimiai sveikesne.O nuo kosulio(atsikosejimui lengvinti ir gyditi_ labai gerai shalpusniu lapu arbata(shalpusniu lapu nusipirk vaistinej),Ja galima maisyt su liepziedziais,avietem.Siaip liepziedziu arbata vaikam temperatura numusu be antibiotiku.Dar labai gerai krutine ir blauzdaz patepti Resorban tepaliuku,jei nesi alergiska eukaliptui.Sloga kaip mat praeina ir bronhai lengviau praeina.Gerkle galima skalauti stiklinej vandens istirpinus sauksteli arbatini druskos ir pora lasiuku jodo(as taip angina gydau).Vitamino C imuniteto stiprinimui,beje yra daugiau ziediniuose kopustuose,tai kad gali daryt gaiviu salotu-zied.kopustai,agurkas ,petrazoles ar krapai,pomidoras,pekino kopustai,paprika-viska uzpilti alivuogiu ar saulegrazu aliejum.Ir sveika ir skanu,zinoma del skonio nesigincijama ax.gif
Taip kad greiciau pasveik 4u.gif
P.S. O del to kad vaikas gali su virusu gimt-nesamone,be to ci tik persalimas.Vienas is virusu,kuris gali persiduot vaiku-Herpes,ir tai ne 100%.Taip kad sekmes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Karla Swong @ 2010 09 19, 12:47)
Sveikute 4u.gif Del arbatos -tikrai ,juoda turi daug kofeino,tad gerk zalia arbata,ji zimiai sveikesne.

Zalioji arbata trukdo folines rugsties isisavinimui, tai ji nera rekomenduojama nestumo metu.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 19, 10:22)
Zalioji arbata trukdo folines rugsties isisavinimui, tai ji nera rekomenduojama nestumo metu.

Gal,jei kibirais gersi. mirksiukas.gif Tu manai,kad paracetamolio ar antibiotiku gerimas sveikiau?Is tikruju,tai paemus bet koki gerima ar maista,yra tykimybe,kad tai gali kazkam trukdyt,o ypac nesciai.Net ne visu zoleliu arbata galima nesciom.Beto ar kas gali 100% pasakyti,kad nesciom israsomi maisto papidai,kitaip vadinami vitaminai,neitakoja dabartiniu vaikuciu hiperaktyvuma?
Taip kad galima viska,bet su saiku,ir kas liecia zalia arbata,nereikia piknaudziaut. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2010 09 01, 11:51)
as irgi dabar gyvenu UK, man 7-8sav buvo slapimo pusles uzdegimas irgi israse antibiotikus amoxicilina, labai bijuojau gert bet isgeriau viska nes labai jau skaudejo doh.gif  lietuvoj pasiklausiau kaip gali pakenkti antibiotikai vaikui, sake kad infekcija labiau kenkia nei antibiotikai, be to israso tokius antibiotikus kurie maziausiai kenkia vaikiukui  mirksiukas.gif

as kada buvau nescia ,tai buvo ta pati problema , suinfekcija,man irgi israse antibiotikus, ir noriu pasakyt kadviskas baigesi gerai,pagimdziau sveika dukryte))))))))))))))))))))))tai sekmes tau
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 09 18, 11:13)

mano bronchitas leliui nepakenkė. Tik negerk čiobrelių arbatos, gali prasidėti sąrėmiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 19 rugsėjo 2010 - 15:57
Sveikos, aš labai nerimauju, todėl nutariau pasiklausti, ar kam taip nebuvo.
Mums dabar 21 savaitė ir aš baisiai susirgau bronchitu, ar net plaučių uždegimu, nežinau, rytoj kviesiuos gydytoja. Labai stipriai kosėju ir po kiekvieno tokio kosulio priepuolio šiek tiek, o kartais ir daugiau sušlampa apatinės kelnaitės. Aš labai pergyvenu, kad tai nebūtų kokie vandenys, jei taip gali būti, bet tikiuosi, kad tiesiog šlapimo pūslė užspausta leliuko ir neišlaiko spaudimo, kai kosėju. Ar kam nors taip buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 09 19, 16:56)
mano bronchitas leliui nepakenkė. Tik negerk čiobrelių arbatos, gali prasidėti sąrėmiai  4u.gif

Avieciu taip pat, ypac avieciu lapu arbatos nepatartina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliuke8 @ 2010 09 19, 20:49)
Sveikos, aš labai nerimauju, todėl nutariau pasiklausti, ar kam taip nebuvo.
Mums dabar 21 savaitė ir aš baisiai susirgau bronchitu, ar net plaučių uždegimu, nežinau, rytoj kviesiuos gydytoja. Labai stipriai kosėju ir po kiekvieno tokio kosulio priepuolio šiek tiek, o kartais ir daugiau sušlampa apatinės kelnaitės. Aš labai pergyvenu, kad tai nebūtų kokie vandenys, jei taip gali būti, bet tikiuosi, kad tiesiog šlapimo pūslė užspausta leliuko ir neišlaiko spaudimo, kai kosėju. Ar kam nors taip buvo? ax.gif

Npergyvenk.Nieko baisaus.Is tikro vaisius pusle paspaudzia siek tiek.Bet buna ir ne nesciom,stipriai kostint,ypc jei kosulys sausas ir dusinantis,jei truputi silpnesne slapimo pusle.beje pradzioj ne vandenys,o kamstis iseina(jis rusvas).Bet daktaro konsultacija praverstu,kosuliui pagydit.Sveik greiciau 4u.gif
Atsakyti