Nusipirkau nerafinuoto kakavos sviesto, reikės pamėginti vakare su pienuku ir medumi. Būtinai parašysiu poveikį

Aš savo gilų kosulį, kuris kankino porą sav., išsigydžiau homeopatiniais vaistukais: žirniukai nuo kosulio Bryonia complex po 9 žirn.x3k./d. (sakė gert, kol pilnai praeis visi simptomai) ir imunitetą stiprinančiu Complex Echinacea (sakė gert 2 mėn., bet aš galvoju pabaigti pradėtą buteliuką, tai geriausiu atveju mėnesiui užteks). Tiesa, dar dariausi garstyčių voneles.
Na ir aš prieš pat gimdymą apsirgau. Prasidėjo nuo slogos. Visą savaitę gydžiausi arbatom ir jūros vandeniu. Deja, deja nepadėjo... Tada taip apsirgau, kad jau nebuvo kur dėtis, teko kreiptis į medikus. Pradėjo temperatūra šokineti, dideli galvos skausmai, ypač naktį. Taigi naktys pasidarė visiškai bemiegės. Daktarė dar vis sakė gydytis arbatomis ir Pinasol lašiukais į nosį. Deja ir tas nepadėjo, tai ji man išrašė antibiotijų...
Na ką darysi, teko gerti. Paskyrė tryjų dienų kursą. Pagerėjo žinoma, bet ligi galo neišgyjau. Tai jau pati savo nuožiūra nusipirkau Sinupreto, na ir su kiekviena diena vis geriau
Tikiuosi, kad iki gimdymo dienos pasveiksiu visiškai. Nes manau, kad nėra nieko blogesnio, jeigu aš užkrėsčiau naujagimį. Va tada, tai bėda. O dėl antibiotikų, tai ji mane nuramino. Sako, juk vaikas pilnai išsivystęs, jam tai nepakenks. Na ir antibiotikus paskyrė silpnus. Taigi būsimos mamytės labai netraukit su tom ligom, nes kaip aš pratempiau ir įsivariau sinusitą. Manau jeigu būčiau iš karto gėrusi Sinuretą, tai būtų viskas OK.

As jau trecia diena kaip sergu
Uzvakar buvo siaubingas gerkles skausmas, vakar jis aprimo, bet prasidejo itin stipri sloga, siandien dar emiau kimti, nuolat jausmas lyg koks kamuolys gerkleje istriges butu
Dar siandien pastebejau padidejusius limfamazgius, man taip visada buna, kai turiu problemu su gerkle (o ju turiu daznai) ir niekada negeriu antibiotiku, savaime praeina, bet si karta kazkaip neramu, zinant kad kazkokia infekcija mano kune yra
Bandau gydytis skalaudama gerkle druskos tirpalu, taip pat purkskalais ir ciulpiamomis tabletemis gerklei ir lasais i nosi, del visu teiravausi, sake, kad nesciosioms galima.

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 29, 16:23)
As jau trecia diena kaip sergu
Uzvakar buvo siaubingas gerkles skausmas, vakar jis aprimo, bet prasidejo itin stipri sloga, siandien dar emiau kimti, nuolat jausmas lyg koks kamuolys gerkleje istriges butu
Dar siandien pastebejau padidejusius limfamazgius, man taip visada buna, kai turiu problemu su gerkle (o ju turiu daznai) ir niekada negeriu antibiotiku, savaime praeina, bet si karta kazkaip neramu, zinant kad kazkokia infekcija mano kune yra
Bandau gydytis skalaudama gerkle druskos tirpalu, taip pat purkskalais ir ciulpiamomis tabletemis gerklei ir lasais i nosi, del visu teiravausi, sake, kad nesciosioms galima.

Koki purskala gerklei galima naudot?
man lygiai tas pats, siaubingas gerkles skausmas, uzkimimas, kosulys sausas, tik slogos ner.

QUOTE(VABALIUKE @ 2010 11 03, 16:27)
Koki purskala gerklei galima naudot?
man lygiai tas pats, siaubingas gerkles skausmas, uzkimimas, kosulys sausas, tik slogos ner.

As ne Lietuvoje gyvenu, nemanau, kad tokiu pat pavadinimu ir Lietuvoje yra.
na as jau i pabaiga su savo ligomis , tikiuosiu baiginejasi
3 dienas nejau net i darba, prasidejo nuo gerkles skausmo, paskui sloga ir kosulys...gydausi arbatomis ir valgau imbiera su citrina ir medumi, geras vaistas....
sveikite
3 dienas nejau net i darba, prasidejo nuo gerkles skausmo, paskui sloga ir kosulys...gydausi arbatomis ir valgau imbiera su citrina ir medumi, geras vaistas....

Turiu klausimėlį: ką manote apie pasiskiepijimą nuo gripo? Ar kas nors bandėte nėštumo metu skiepytis?
Aš pati niekad nesu skiepijusis, dažniausiai žiemą porą kartų persergu tokiom nerimtom virusinėm infekcijom, be gripui būdingų simptomų... Bet gal tai vis tik kažkoks užsislėpęs gripas? Nežinau. Man liko pora mėn. iki gimdymo, bet tie pora mėn. kaip pačiu bjauriausiu laiku, kai prasideda epidemijos ir pandemijos... Ir po to, aikšu, irgi nesinorėtų sirgti, kai reiks maitint leliuką ir neduokdie jo neužkrėst...
Gydytoja infektologė skatina skiepytis. Bet yra ir kitokių nuomonių. Kas ką galvojat?
Aš pati niekad nesu skiepijusis, dažniausiai žiemą porą kartų persergu tokiom nerimtom virusinėm infekcijom, be gripui būdingų simptomų... Bet gal tai vis tik kažkoks užsislėpęs gripas? Nežinau. Man liko pora mėn. iki gimdymo, bet tie pora mėn. kaip pačiu bjauriausiu laiku, kai prasideda epidemijos ir pandemijos... Ir po to, aikšu, irgi nesinorėtų sirgti, kai reiks maitint leliuką ir neduokdie jo neužkrėst...
Gydytoja infektologė skatina skiepytis. Bet yra ir kitokių nuomonių. Kas ką galvojat?

QUOTE(oliv @ 2010 11 08, 18:46)
<...>

Aš tikrai nesiskiepyčiau

Nekomentuosiu, nes apskritai asu PRIEŠ tokias intervencijas į žmogaus kūną... O kalbant apie nėščią moterį juo labiau...
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 09, 12:33)
Aš tikrai nesiskiepyčiau
Nekomentuosiu, nes apskritai asu PRIEŠ tokias intervencijas į žmogaus kūną... O kalbant apie nėščią moterį juo labiau...

O aš kasmet skiepijausi nuo gripo, ir niekada nesirgau,( nes kai nesiskiepidavau tai sirgdavau sunkiai ilgai ir su komplikacijom).O šiemet nespėjau iki nėštumo, tai dabar bijau apie gripo sezoną pagalvoti.Ryjų česnaką ir citriną su medum, tikiuosi pagelbės apsisaugoti.

QUOTE(oliv @ 2010 11 08, 19:46)
Turiu klausimėlį: ką manote apie pasiskiepijimą nuo gripo? Ar kas nors bandėte nėštumo metu skiepytis?

NEISISKIEPYCIAU

kam duoti papildomo streso organizmui, kai ir taip gan sunkus laikotarpis ???
ar Jus tikra, kad Jusu imunitetas 100proc stiprus? o butent to ir reikia skiepyjantys, kad skiepas suveiktu kaip skiepas, o ne kaip liga

o ka gydytojai sako dar ne viskas, pas juos bendras biznis su farmacininkais

sveikutes
kreipiuosi pagalbos,nes labai bijau,esu 11,3sav
ir apsirgau,gerkles skausmas,sloga,bandau gydytis arbatom ir skalavimais,bet va si vakara uzkilo temperatura 37,7,zinau,kad negerai.geriau paracetamoli,tikiuosi pades,nes labai bijau del leliuko
gal kuriai buvo panasiai?kaip viskas baigesi?