Įkraunama...
Įkraunama...

Gal jūs priaugot virš 30 kg.?

nestuke.gif buvau priaugus 32 kg. Po gimdymo neliko 11 kg, per pirmas dvi savaites dingo dar 8 kg, kaip bus toliau su likusiais 13 kg, žiūrėsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitukez: 06 gruodžio 2009 - 20:48
Priaugau 30kg. verysad.gif numeciau tik 15kg.Svoris stovi vietoj,tai planuoju kaip baigsiu maitinti tai tik griezta dieta.
Atsakyti
as 40 priaugau,nuo 53 i 94.po gimdymo grizus 84buvo,per kaledas,7men praejus 57 sveriau,jau kokia laime buvo,ilindau i vienus dzinsus:)ant vasaros numeciau viska,o po poros metu priaugau +5 ir iki siol juos turiu,bet nieko nedarau,valgau daug ir man as patinku:)
siaip man labai pasiseke,nes negalvojau,kad numesiu
Atsakyti
as priaugau 30kg:)) liko 8 kg, dabar 5 men po gimdymo:)
Atsakyti
Priaugau 28, isejus is ligonines buvo -14 kg (labai skysciai kaupesi). Dar viena numeciau, o 13 kg taip ir liko. Bet nera baisu, nes buvau labai liesa (171 cm ir 50 kg )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Engle: 23 gruodžio 2009 - 09:44
as priaugus buvau 26 kg,iskart po gimdymo 16 nukrito,bet 10 liko ir ne is vietos nejuda,na bet as per daug ir nesistengiu esu didele smalize tiesiog alpstu del saldumynu biggrin.gif tai ir figuros neturejau pries pastojima,na bet planuoju susiimti kai baigsiu maitinima.o kolkas senieji mano dzinsai dulka spintoje... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
priaugau apie 28, pirma menesi labai smarkiai krito svoris, nors ir sunus dave naktimis miegot. o po to like 8kg niekaip netirrpo, bet po puses metu pradejo mazeti apimtis:nespejau pirkt kelniu nors svoris ir krito letai: apie kg per menesi. tai pilnai man prireike apie metus laiko kad griztu iki nestuminis svoris
Atsakyti
As jus paneles uzjauciu..nuosirdziai. Nes pati pries nestuma sveriau 80kg,db jau 34 savaiteles ir sveriu 89kg ir gydytoja nerimsta..=< bet juk priaugau tik 9kg,manau taj normalu,o jai jau baugu..
Atsakyti
Priaugau 27kg, dukrytei jau 5 menesiai o netekau tik 19kg. Kai baigsiu maitinti, reiks dietos kokios laikytis, ns dabar valgau ka noriu (zinoma, tai, ka zindyvei galima) ir kiek noriu...
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2009 12 08, 18:49)
as 40 priaugau,nuo 53 i 94.po gimdymo grizus 84buvo,per kaledas,7men praejus 57 sveriau,jau kokia laime buvo,ilindau i vienus dzinsus:)ant vasaros numeciau viska,o po poros metu priaugau +5 ir iki siol juos turiu,bet nieko nedarau,valgau daug ir man as patinku:)
siaip man labai pasiseke,nes negalvojau,kad numesiu

Vajei na ir saunuole bigsmile.gif ,man deja kol maitinu tai svoris nei is vietos nejuda g.gif unsure.gif
Atsakyti
Priaugau per nestuma beveik 30 kg doh.gif Po gimdymo iskart neliko 9kg.Pirmas menuo ir griezta dieta,na tiksliau ziurejimas ka valgau,t.y.troskintos darzoves,sriubos,jokiu prieskoniu ir daug skysciu,bet tai dariau tik del sunelio pilvuko,ateme dar 10kg thumbup.gif Na o su likusiais reikejo papluseti ir prisiziureti ka valgau.Ir jau 7men po gimdymo atsikraciau visu kg ir tai visiskai neatsiliepe pienelio kiekiui ar kokybei(maitinau iki 11 men) smile.gif
Atsakyti
AS SU DUKRA PRIAUGAU 30KG NUMECIAU PER MENESI, O SU SUNUMI PRIAUGAU 40KG IR KAIP CIA PASAKIUS BUVAU NUMETUS IKI TOKIO SVORIO KUR BUVAU PRIES GIMDYMA BET IR VEL PRIAUGO KOKIA 10KG BET PAGAL MANO UGI 178CM 68 KG PATS TAS MANYCIAU
Atsakyti