priaugau virs 30kg,po gimdymo pasisveriau tik praėjus geram men.buvo lakia 8kg.dar po 4men.ir ju neliko

Priaugau ir aš
Iš 73 į 107
(ūgis 183) Ir ką, kai stodavausi ant svarstyklių, nemačiau per pilvą skaičiukų, bet vyras pasakydavo.. Eina sa, niekad nemaniau, kad kada virš 100 sversiu.. ir viskas per paskutinius 2 mėn, visą nėštumą po 0-2kg pliuso būdavo kas mėn.. O kai sutinau, tai sutinau
Dabar, praėjus 4 mėn su centais, sveriu ~83, svoris krenta pamažu, manau, kad tai neblogai, nesvajoju per mėnesį viską pamest ir per du dvigubai priaugt

Iš 73 į 107

Dabar, praėjus 4 mėn su centais, sveriu ~83, svoris krenta pamažu, manau, kad tai neblogai, nesvajoju per mėnesį viską pamest ir per du dvigubai priaugt

per pirmaji nestuma priaugau 36kg., pastodama sveriau 67, gimdyt vaziavau 103... aisku as auksta, bet visvien buvau kaip dramblys. cia genetika manau, visos seimos moterys rekordiskai daug svorio per nestumus priaugdavo.
nukrito per metus laiko iki 59kg, taigi reziume 44kg, per metus laiko.
per antraji +28kg. dar nepameciau, daugiau nei 10+ laikosi
nukrito per metus laiko iki 59kg, taigi reziume 44kg, per metus laiko.
per antraji +28kg. dar nepameciau, daugiau nei 10+ laikosi
Priaugau 30 su trupučiu, po gimdymo iš karto krito 15 kg. labai daug vandens turėjau susikaupusio. tiesiog po gimdymo viskas prakeitu nerealiai ėjo. jaučiu, kad krenta toliau svoris, tik pakolkas nesisveriu, baisoka

na zinote ir as laikau kompanija,ir buvau priaugus 32-33 kg, ir deja deja po gimdymo tik keli is ju pranyko,o dieta pas mane kaip visada nuo pirmadienio...
as laukiausi dvynuku, priaugau lygiai 40kg
pilvas buvo siaubingai didelis, einant koridoriumi i operacine kitos gimdyves stabde ir klause kodel toks pilvas...
po gimdymo nukrito 12kg, paskui kasdien po 0,5/1kg, o po penkiu menesiu liko numesti 8kg, kurie kaip pasiute niekur nedingsta...

pilvas buvo siaubingai didelis, einant koridoriumi i operacine kitos gimdyves stabde ir klause kodel toks pilvas...
po gimdymo nukrito 12kg, paskui kasdien po 0,5/1kg, o po penkiu menesiu liko numesti 8kg, kurie kaip pasiute niekur nedingsta...
Su pirmu priaugau 21 kg, ir per 1 m. ju visai neliko..
Su antru priaugau 24 kg, bet menuo pries pastojima priaugau dar 6 kg, tai viso 30 kg .. 13 kg nukrito po menesio kai pagimdziau .. O kiti stovi vietoj .. Jau 3 men. praejo, nekrenta nei gramas .. Bet man ir su pirmu, kol maitinau, nekrito ..
O mama mano apie 40 kg priaugdavo su nestumais, kuriuos sekmingai pamesdavo po gimdymo, matyt, musu giminej tokie genai daug priaugt per nestumus ..
Man zavu, kai kitos priauga 10-15 kg., bet as ne is tu
Su antru priaugau 24 kg, bet menuo pries pastojima priaugau dar 6 kg, tai viso 30 kg .. 13 kg nukrito po menesio kai pagimdziau .. O kiti stovi vietoj .. Jau 3 men. praejo, nekrenta nei gramas .. Bet man ir su pirmu, kol maitinau, nekrito ..

O mama mano apie 40 kg priaugdavo su nestumais, kuriuos sekmingai pamesdavo po gimdymo, matyt, musu giminej tokie genai daug priaugt per nestumus ..

aha man irgi grazu kai kitos tik vos su mazuliuku pilvuku iki galo laksto... smagu jei tai genetiskai, bet specialiai stengtis nepriaugti manau yra labai negerai...
QUOTE(Domke @ 2011 03 21, 01:02)
Su pirmu priaugau 21 kg, ir per 1 m. ju visai neliko..

Man irgi grazu kai merginos mazai priauga per nestuma, bet paklausius dauguma kurios priaugo 5-10 kg puse nestumo praveme

Antras nestumas, vel startuoju su 51 kg, siuo metu sveriu 54-55 kg, maziau priaugu nes nevalgau vakarais, rugstys kankina

su pirmupliuso turejau 35kg, bet va cia kazkuri rase, kad nors ir maitino, bet svoris nekrito, na sunkiai labai, o kai baigiau maitinti (maitinau iki 9men) tada jau ziurejau ka valgau ir numeciau visus tuos priaugtus ir dar minus 10kg
o va dabar neseniai pagimdziau antra tai buvau priaugusi tik 9kg tai kai grizau namo is ligonines ju kaip nebuve dar ir be t minus 4 numeciau irgi maitinu dukryte
o va dabar neseniai pagimdziau antra tai buvau priaugusi tik 9kg tai kai grizau namo is ligonines ju kaip nebuve dar ir be t minus 4 numeciau irgi maitinu dukryte
su pirmu priaugau apie 35 kg (paskutinem dienom jau nebelipau ant svarstykliu, nes bijojau tragiskai pamatyti vel + 2 kg) - tinau nerealiai, kaupesi skysciai....
apie 8 "nukrito"iskart po gimdymo, dar 10 numeciau matindama per 15 men, o likusius per pora menesiuku numeciau tik baigus maitinti... Dabar vel laukiuosi, bet paskutinis menuo - tai pliuse esu 14 kg... Nes pykino ne tik pirmus menesius, bet ir va - paskutini... Pilvinukas uzsilipes ant skrandzio - o jei nulipa, tai bent jau spardo...