Įkraunama...
Įkraunama...

Gal jūs priaugot virš 30 kg.?

QUOTE(sieka @ 2007 01 18, 20:40)
sveikutės. Aš su pirmu irgi priaugau apie 30 kg sveriau 52 o po to apie 80 kg. Rašau apie nes tas svoris pastoviai šokinėjo bet arba plius kokie 2 - 3 kg arba minus. Na tas mano svoris šokinėjo 6 metus o kaip pastojau antra karta sveriau 78 kg, o kaip vaziavau gmdyti tai buvo 70 kg. Taip taip neštumo metu ne priaugau o numečiau. Buvo ir linksma ir liudna, kad nepriaugau svorio.

nu as apsalus blink.gif ir nieko logo nenutiko vaikui?
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2007 01 18, 19:19)
nu jo pavarom tai neblogai...kaip sekasi tvarkytis su kilogramais tau?

kai pagimdziau ta pacia diena nukrito 9kg,paskui kai gryzau namo ir nieko negalejau valgyti tai krito i diena po 1kg...kai atsistate organizmas ir vel normaliai pradejau valgyti tai po puse ir maziau...o db stovi vietoi...liko 5kg blink.gif reik kazka daryt bet sportuot tingiu,o dietos ne man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2007 01 19, 11:11)
kai pagimdziau ta pacia diena nukrito 9kg,paskui kai gryzau namo ir nieko negalejau valgyti tai krito i diena po 1kg...kai atsistate organizmas ir vel normaliai pradejau valgyti tai po puse ir maziau...o db stovi vietoi...liko 5kg blink.gif reik kazka daryt bet sportuot tingiu,o dietos ne man blush2.gif

uoj priaugt lengva o numest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2007 01 19, 01:14)
nu as apsalus blink.gif ir nieko logo nenutiko vaikui?

Blogo tai nieko nenutiko. Matai aš beveik devynis mėnesius ne tik savo maže nešiojau bet ir akmenukus tulžį. Tai va buvao labai dažni priepuoliai, o jau prieš pat gimdima tiesa pasakius valgaiu tik džiuvėsisu su arbata. Tai va tokia tai situaciaj 6 metus svajaujau kad tik greičiau nukristu svori, bet tikrai ne tokiu būdu. verysad.gif
Atsakyti
Priaugau kone 32 kg (tiksliai ir nebežinau, nes nelipdavau ant svarstyklių, kad nenervintų). Per metus visi nukrito. Tiesa, smarkiai kristi pradėjo praėjus 7 mėn. nuo gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Bulve @ 2007 01 19, 16:04)
Priaugau kone 32 kg (tiksliai ir nebežinau, nes nelipdavau ant svarstyklių, kad nenervintų). Per metus visi nukrito. Tiesa, smarkiai kristi pradėjo praėjus 7 mėn. nuo gimdymo.

kodel?kokiu budu? g.gif
Atsakyti
as per nestuma viso priaugusi buvau 31kg, parvaziavus is GN pasisveriau, ten palikau 14kg, dabar per 3.5men netekau dar 8kg, reik stengtis atsikratyt tu 9kg uzsilikusiu is nestumo ir dar kokiu 5kg biggrin.gif
Atsakyti

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(babuliaa @ 2007 01 19, 19:21)
as per nestuma viso priaugusi buvau 31kg, parvaziavus is GN pasisveriau, ten palikau 14kg, dabar per 3.5men netekau dar 8kg, reik stengtis atsikratyt tu 9kg uzsilikusiu is nestumo ir dar kokiu 5kg biggrin.gif

o babuliaa sveikute 4u.gif apie kilogramus rasai o i musu jaunu mamyciu klubely nebesilankai g.gif kodel?
Papildyta:

o ka darei?man jau 9 menesiai bet krenta labai letai... doh.gif
Atsakyti
O kas priaugo tik 30 kg nesiskaito? blush2.gif biggrin.gif Su pirmu priaugau 25..tai per 4 menesius o gimdymo nukrito 20, su antru gal 30 o gal ir daugiau. Paskutinias 3 ar 4 savaites nebesisveriau. Po antro gimdymo nukrito 6 kg, visis priaugti kg tolygiai pasidalino po visa kuneli. doh.gif Praejo metai ir 3 menesiai, liko numest 4 kg. Bet kaaaip sunkiai jie krenta doh.gif Man padeda Biodrainas. Jei ne jis, as turbut nei kilo nenumesciau. Apie sporta kol kas nera net ka galvot, nebent nakti, miego saskaita hantelius kilnociau ax.gif
Atsakyti
Nieko labai ypatinga nedariau. Sutapo kelios aplinkybės: baigėsi pienas, vyras daugiau leisdavo pamiegoti, tai naktimis nebeužkandžiaudavau, o dienomis alkis pasidarė mažesnis, atsirado daugiau jėgų ir sugalvojau po truputį pasportuoti, bet ne klube, o šiaip, lauke. Išeidavau viena kokia valandai ir zuidavau pėstute, kur akys mato, tai ir galva prašviesėdavo, savijauta pagerėdavo, ir kilogramai mažėdavo maždaug 1-2 kg per mėnesį. Iškar po gimdymo nukrito 12 k, o likę labai pamažu krito, o nuo 7 mėnesio kiek aktyvesnio gyvenimo ir šiek tiek greičiau. Išėjus į darbą, iškart nukrito 2 kg, turbūt nuo lakstymo ir negalėjimo užkandžiauti bet kuriuo metu.
Atsakyti
sveikos. sveriau pries nestuma 65 rolleyes.gif pries gimdyma virs 90. is ligonines isvaziavau sverdama 75, o dabar svoris sokineja tarp 70-75 ir nieko padaryt negaliu verysad.gif na niekad plona nebuvau,bet noriu veidrodi grazesne atrodyt blush2.gif jau tuoj metai bus scare.gif verysad.gif
Atsakyti
as taip pat priaugau virs 30 kg. pamenu, kai gydytoja lydejo is ligonines sake, jog per metus atsistatys svoris...taciau praejo du metai ir dar liko apie 10 kg.
ech o taip norisi ilysti i sena-nauja leopardine suknele....
Atsakyti