Įkraunama...
Įkraunama...

Gal jūs priaugot virš 30 kg.?

QUOTE(brytva @ 2007 01 24, 12:30)
as taip pat priaugau virs 30 kg. pamenu, kai gydytoja lydejo is ligonines sake, jog per metus atsistatys svoris...taciau praejo du metai ir dar liko apie 10 kg.
ech o taip norisi ilysti i sena-nauja leopardine suknele....

Gal sutriko medžiagų apykaita. Kai kurioms padeda obuolių sidro kapsulės su daug vandens. Mano anyta per mėnesį 5 kg numetė
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif manau, kad 26,5 kg tai panašu į 30 blush2.gif Oi augo man tie nelemti kilogramai, ne mėnesiais, o tiesiog dienom blush2.gif, bijodavau vizito, pas ginekologa, kuris kiekvieną kart sakydavo, kad aš rekordininkė, tarp nestuke.gif , jog nei viena tiek nepriaugo per jo darbo metus.... doh.gif geriausia buvo, kai vyra pasikvietė ir pradėjo aiškint, kad prižiūrėtų, jog aš daug valgau blush2.gif. Nors tikrai nerijau, kaip kiaulė ir baseina lankiau kiekvieną dieną, bet svoris augo, kaipant mielių g.gif Na, bet gera žinia ta, kad turiu sveiką dukrelę, kuriai reik skirt labai daug dėmesio soske.gif gal padeda ir tai kad dar maitinu savo mažę, bet jau neturiu ne tik per nėštumą sukauptų kilogreamų, bet dar ir viršaus 3 pamečiau. Manau, kad vienoms lengviau su tuo svorio kritimu, kitoms sunkiau, bet jei labai nori, tikrai pavyks yahoo.gif
Atsakyti
Man taip pat priaugo virš 30 kg., net baisu darėsi. Ligoninėje nukrito 11 kg, o namuose praktiškai niekas nesidarė. Dar liko 10 kg numesti, bet jau išbandžiau ir beveik badavimą. Nežinau ką ir toliau daryti.... g.gif g.gif doh.gif O sportuoti kažkaip tingisi. Iš tiesų vaikelis labai smagu ir gražu, bet jo pasekmės?
Atsakyti
QUOTE(dignytis @ 2007 01 26, 23:29)
Man taip pat priaugo virš 30 kg., net baisu darėsi. Ligoninėje nukrito 11 kg, o namuose praktiškai niekas nesidarė. Dar liko 10 kg numesti, bet jau išbandžiau ir beveik badavimą. Nežinau ką ir toliau daryti.... g.gif  g.gif  doh.gif O sportuoti kažkaip tingisi. Iš tiesų vaikelis labai smagu ir gražu, bet jo pasekmės?

Nebadauk, nes organizmas, reaguodamas badą, pradeda kaupti riebalus juodai dienai. Man 9 kg irgi įkyriai laikėsi, nusipirkau didesnių rūbų, bet dabar jie krenta biggrin.gif
Atsakyti
na as priaugau ne 30kg, o 28 kg blush2.gif ir netodel, kad edziau daug....o paprasciausiai, kai as nestuke.gif tai pas mane sulieteja medz apykaita unsure.gif (su pirmu priaugau 25 kg). As nestuke.gif storedavau net nuo obuolio doh.gif ir ka.....dukrelei dabar 5 men o pas mane liko jau tik 8 kg (is ligonines grizau su + 20 kg), kuriuos per pusmeti manau atsikratysiu rolleyes.gif
Nepergyvenkit del priaugto svorio, svarbiausia, kad lialiukai butu sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif o svoris ne staigiai, bet po ciut-ciut kris mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulve @ 2007 01 27, 01:53)
Nebadauk, nes organizmas, reaguodamas badą, pradeda kaupti riebalus juodai dienai. Man 9 kg irgi įkyriai laikėsi, nusipirkau didesnių rūbų, bet dabar jie krenta  biggrin.gif

jo as irgi apie tai esu girdejusi ir pati patyrusi. badavimas tikrai neiseitis, nebent tai darai su daktaro prieziura ir ne svorio metimui o organizmo ishvalymui. be to jei ir nukris tau kazkas badaujant ataugs dvigubai.
kiek esu susidurusi su lieknejimais, reikia ish dieninio kaloriju kiekio isimti 300kal (ir ne daugiau, nes tada organizmas "ishsigandes" pradeda kaupti kalorijas)ir pasportuoti bent tris kartus i savaite. rezultatai garantuoti.
pati bijau , kad po gimdymo nebus jegu sportuoti ir savim prisiziureti, todel labai tikiuosi nestumo metu nepriaugti daug svorio.
Atsakyti
Aš priaugau apie 30 kg,bet greitai man jie ištirpo thumbup.gif Pagimdžius iškart 13kg nebuvo,o 2 mėn.bėgyje ir savo svorį atgavau. ax.gif
Atsakyti
taip mamytes nebadaukime, zinokit badavimas sunaikina raumenu mase, o tie riebalai niiekur nedingsta...oda nestangreja ir gali kilti sveikatos sutrikimu...buvau pradejus sportuot tai siek tiek tapau i moteri panasi, taciau apleidau vel viska ir tiek...
is trenerio suzinojau viena patarima , baltymai sugrauzia riebalus, kurie yra organizme. todel geriausia vakare (ne velai smile.gif ) valgyti gausiai baltimini maista pvz.:varske (liesa). aisku viena varske blink.gif , jis patare su mikseriu suplakt siek tiek vandens, varskes ir saldiklio kelias tabletes (kad butu kuo maziau angliavandeniu). gaunasi varskes saldus kremas, kuris valgo kuno riebalus smile.gif

prisipazinsiu, kad pati retai taip darau (na neturiu as tos valios blush2.gif ), taciau vyrui, kuris nestumo metu irgi pilvuka uzsiaugina biggrin.gif daznau duodu vietoj vakarienes...po trupuri mazeja... smile.gif
Atsakyti
As ir 30kg. priaugau nestumo metu ir nevisom tikrai jie taip nukrenta,kaip cia kaikurios dziaugiasi schmoll.gif 94kg.buvo nestumo pabaigoje.Po gimdymo netekau 5kg,toliau per puse metu dar 9kg.,bet vat po kiek laiko vel pradejo augti,nu nieko sau viskas,galvoju,reikia susiimti tai nuo 83kg.,dabar sveriu 75kg(cia per menesi tiek ax.gif ).laikausi grieztai,bet istikruju toks labai daug pastangu ir jegu reikia reikia mesti kg ir prisiversti nevalgyti daug...O dar iki buvusio svorio ,o kaip toli verysad.gif
Atsakyti
As priaugau 38.is ligonines grizau -12,per 3 dienas namuose -6,o po to 2 men stabdis ,nei gramelio,o dabar vel per menesi -7 kilai.Visiskai atsisakiau saldumynu,bulkuciu ir nevalgau po 18 val.Vis dar pati maitinu ir tai manau man padeda,nes 7 kilai per menesi yra labai daug,man uztektu ir 3-ju,tai butu normaliausia,bet maitinant man lelyte namazai kaloriju istraukia.
Atsakyti
sveikos
ir aš per nėštumą priaugau 30kg doh.gif , gimdyt ėjau 96kg, kojos per kelius nesusilenkė dėl tynimų verysad.gif . po gimdymo netekau 13kg, o bemaitindama nieko numest nesugebėjau nes drebėdavau saldumynus užjutus, žindymo pabaigoje kiek prisilaikiau nuo saldumynu tai dar truputis pakrito. dabar, kai nustojau žindyt sėdu ant savo išbandytos dietos ir tikiuosi pasiekti priešnėštuminį svori, o kad sversiu 58 kaip 18-kinė net nesitikiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 02 05, 23:37)
sveikos
ir aš per nėštumą priaugau 30kg  doh.gif , gimdyt ėjau 96kg, kojos per kelius nesusilenkė dėl tynimų verysad.gif . po gimdymo netekau 13kg, o bemaitindama nieko numest nesugebėjau nes drebėdavau saldumynus užjutus, žindymo pabaigoje kiek prisilaikiau nuo saldumynu tai dar truputis pakrito. dabar, kai nustojau žindyt sėdu ant savo išbandytos dietos ir tikiuosi pasiekti priešnėštuminį svori, o kad sversiu 58 kaip 18-kinė net nesitikiu schmoll.gif

Vargsyte.Nors as gimdyt variau su 10 kilu daugiau ne tu,bet man nei kojos nei rankos nei dar koks velnias netino.O paslaptis tame ,kad as nuo 6 men pradejau basenie plaukioti.Iki baseino 20 min pesciomis,baseine 1 val ir namo 20 min.Ir taip kas dien isskyrus sekmadieni,o sekmadieni vaziuodavau su masina,cia taip save lepinau.Ir visa tai prie 35 laipsniu karscio. Rugsejo 28 gimdziau,o 21-ma diena dar baseine plaukojau,gelbetojas tai uz galvos susiimdavo mane pamates biggrin.gif Jis kas dien tikedavosi,kad as jau nebeateisiu,sako nezinosiu ka su tavim daryti jei tau saremiai prasides. O as del to jauciausi thumbup.gif ,net nugaros neskaudejo.O svoris augo ,nes edziau kaip uz 150 zmoniu,jei buciau neplaukiojus turbut buciau 60 kilu priiaugus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 06 vasario 2007 - 15:08