QUOTE(monyte @ 2007 02 06, 16:06)
Vargsyte.Nors as gimdyt variau su 10 kilu daugiau ne tu,bet man nei kojos nei rankos nei dar koks velnias netino.O paslaptis tame ,kad as nuo 6 men pradejau basenie plaukioti.Iki baseino 20 min pesciomis,baseine 1 val ir namo 20 min.Ir taip kas dien isskyrus sekmadieni,o sekmadieni vaziuodavau su masina,cia taip save lepinau.Ir visa tai prie 35 laipsniu karscio. Rugsejo 28 gimdziau,o 21-ma diena dar baseine plaukojau,gelbetojas tai uz galvos susiimdavo mane pamates
Jis kas dien tikedavosi,kad as jau nebeateisiu,sako nezinosiu ka su tavim daryti jei tau saremiai prasides. O as del to jauciausi
,net nugaros neskaudejo.O svoris augo ,nes edziau kaip uz 150 zmoniu,jei buciau neplaukiojus turbut buciau 60 kilu priiaugus.

Niu, ziauriai patiko apie gelbetoja!!!! Vos ne iki asaru juokiausi

Kaip smagu, kad cia ilindau!!!! As maniau esu vienintelis zmogus pasaulyje virs 30 per nestuma priaugus!!!! Visi daktarai galvas kraipe ir visaip gedino

As su pirmu buvau 27 kg priaugus (maisto nenormuojant)
Su antru ziurejau ka valgau ir vis vien 28 kg buvo,
Su treciu nusispjoviau i viska ir priaugau apie 32!
Tik nervai ima kai mergos "asaroja" kad vaje kaip baisu kai priaugi daugiau nei 10 kg:) As gimdyt 93 kg ejau!!!!
As ir i baseina kartais nueidavau, ir karjere plaukiojau ir miske kasdien apie 3 valandas pravaiksciodavau - o svoris tai ko gero net oro ikvepus paaugdavo.
Ligoninej pagimdzius is karto 12 kg palikau (per tas 3 paras kol namo isspiria), po to dar pora savaiciu zaibiskai krito, kol iki 74 kg "atslugo", o dabar kai sustojo tai sustojo - bijau tik kad augt nepradetu:) - o tai ryju be sustojimo; labai noreciau kad noretusi nevalgyt, ale taip nera - tai ir valgau:)
Gyvenime ant dietu neesu sedejus; jau geriau pasportuosiu - tik duokit pavalgyt!!!