Įkraunama...
Įkraunama...

Gal jūs priaugot virš 30 kg.?

QUOTE(monyte @ 2007 02 12, 18:09)
Jums neatrode ,kad jus vieninteles tik daug priaugot svorio?As kol cia neskaitinejau maniau ,kad esu is tu vienetiniu atveju,bet pasirodo labai daug tokiu yra.Dabar suprantu kodel mano daktare taip ramiai i visa tai reagavo.  wub.gif

O mano daktare visai neramiai regavo - kaip tik palaike minti, kad as matyt tokia vienintele! O as atvirksciai, gana ramiai regavau - jei du kartus ta svori atlaikiau, tai ko gi cia jo neatlaikyt trecia karta:)))))
Po poros savaiciu pradedu sportuot - susitariau su vyru kad isleidines:)))) ( tik tiesa sakant nezinau ar tikrai jau to noriu:)
Na bet per tris iseigines "atidirbau" po tris valandas kasdien su paciuzom:)
Atsakyti
as ir su vienu, ir su antru po 30 priaugau
po pirmo gimdymo, jau po 3 men tilpau i visus savo rubus
na o po antrojo viskas kur kas sudetingiau, papildomu kilu dar tikrai neatsikraciau g.gif g.gif g.gif
aciu dievui mano vyras mane dar labiau dievina, jam patinka mano iskilumai, mano uzpakaliukas ir t.t
net kai buvau nescia, jis mane labai palaike, sake kad as labai sumoteriskejau ir kad esu pati pati....
Atsakyti
Kaip storuliukems sekas atgauti formas po imdymo? As pasigirsiu nuo 3-ju karaliu iki siand.- 10 kilu. clap.gif kaip dziaugiuosi,kaip dziaugiuosi!!!!!! clap.gif
Atsakyti
Ar 30 kg. ar 20kg. priaugai, numesti sekasi visoms nevienodai. Kaip cia skaitineju mamos numeta per pora menesiu 30 kg. o kitom ir 20 numest metu neuztenka lotuliukas.gif cia as apie save ax.gif
Atsakyti
O gal kas žinote,ar būna taip,kad dėl maitinimo svoris nekrenta?Sakau,gal dėl hormonų ar dar kas nors.Priaugau virš 30 kg,nukrito daug,bet dar daug ir liko - 15 kg sūneliui jau 10 mėn.Maistą prisižiūriu,vakare nevalgau,valgau neriebiai,bet svoris nė krust.Jei taip ir toliau,teks kreiptis į dietologą.
Atsakyti
Man atrodo kai maitini turetu svoris kristi greiciau.Man pirmus 2 men visai nekrito,bet as ir vlgiau doh.gif tokiais tempais valgant turetu svoris labai augt,bet as nei gramo nepriaugau(ir nenumeciau) kai pradejau dieta tada ir pajudejo .Labai greitai tirpsta kilai ,as manau del to,kad maitinu,nes nemazai koloriju istraukia 2.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 02 22, 00:47)
Kaip storuliukems sekas atgauti formas po imdymo? As pasigirsiu nuo 3-ju karaliu iki siand.- 10 kilu.  clap.gif  kaip dziaugiuosi,kaip dziaugiuosi!!!!!!  clap.gif

nieko sau, o kaip ju atsikratei?
Papildyta:
QUOTE(laura-jur @ 2007 02 11, 01:13)
as ir priaugau daug pries pastojant nei i s sio nei is to priaugau per menesi20kg ir dar10 per kita o nestumo metu 17 tai viso 47 isivaizduojat man tai baisu tik tokia paguoda kad pirma menesi po gimdymo nukrito17 o dabar dar nesisveriau bijau nes vel labai noriu saldumynu blush2.gif

nu 47 tai cia jau super daug..... doh.gif doh.gif doh.gif
gal dvynukai gime?kiek vaikas svere? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visiskai atsisakiau saldumynu,nevalgau po 18 val(dazniausiai po 17),paminu dvirati(kai turiu laiko),daug bunu su savo leliais gryname ore,na,ir kas antra diena po 3 val.einu su savo lelyte valyti mokytoju butus,ir judu ir tuo metu nevalgau ir pinigelio uzsidirbu.
Atsakyti
Aš taip pat priaugau daug, net 27kg. kol gulėjau ligoninėj tai nukrito 12kg. Dar 5kg nukrito kai maitinau mažių. Likę kg taip ir laikosi, nė iš vietos. Iš pradžių visi ramino, kad greit viskas sustos į savo vėžes, bet aš kuo toliau tuo labiau pradėjau nrvuotis dėl savo svorio.Nors vyras myli mane tokia kokia esu, Jam patinka apvalutės, bet man pačiai nebesmagu. Bandžiau dietas, namuose sportuot, bet tai trunka kokia savaitę ir po to rankos nusvyra nieko nebesinori. Norėjau eit į sporto centra, bet gyvenu kaime, kuriame tokio malonumo nerasi. Arčiausias Kaunas, bet nėra galimybių tenai nuvažiuot pasportuot. Net nebežinau ka ir daryt...
Atsakyti
Per abu savo nėštumus priaugdavau po 26-27 kg. Ligoninėje palikdavau apie 5 kg. Po pirmojo gimdymo visus likusius kg pavyko sutirpinti, ir net dar daugiau (nors esu aukšta, svėriau 58 kg). O po antrojo jau kiek sunkiau. Dar liko 4 kg. Nors norėčiau 6 kg numest. Bet labai sunkiai einasi. Tie paskutinieji stovi ir aš jų neišklibinu. Bet vis tiek atsikratysiu. cool.gif Bandau nevalgyt iki 12, ir po 18 val. Bet nepadeda, labai jau lėtai krenta svoris. Turbūt teks imtis drastiškesnių priemonių. unsure.gif
Atsakyti
griciausiai,kad be intensyvaus ir reguleraus fitness4.gif fitness3.gif ir smileysex.gif neapsieisi.Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 02 25, 18:32)
griciausiai,kad be intensyvaus ir reguleraus    fitness4.gif  fitness3.gif  ir  smileysex.gif  neapsieisi.Sekmes.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sito patarimo reik visoms thumbup.gif
Atsakyti