Daug kas sako kad atsiranda pigmentines demes, kurios lengvai neisnyksta. Geriau jau pakenteti nei prisidaryti zalos daugeliui metu. As ejau bebaigiant maitinti ir dar nezinodama apie demes, nu man neatsirado, bet tai laimes dalykas, eksperimentuoti neverta. Geriau pries saulute pasivartyti, jeigu ji neduoda tos pacios zalos .
Daug kas sako kad atsiranda pigmentines demes, kurios lengvai neisnyksta. Geriau jau pakenteti nei prisidaryti zalos daugeliui metu. As ejau bebaigiant maitinti ir dar nezinodama apie demes, nu man neatsirado, bet tai laimes dalykas, eksperimentuoti neverta. Geriau pries saulute pasivartyti, jeigu ji neduoda tos pacios zalos .
Aš beveik visą nėštumą prausiausi tik po dušu. Na ir dabar dar vonioje negulėjau. Susimąsčiau kodėl... Gal dėl to, kad iš pradžių negalima buvo, o dabar vyras grįžta tik savaitgaliais, o kai aš viena su dukryte, negalėčiau atsipalaiduoti, nes tuoj gali pradėti verkti ir ką reikės daryt, visas malonumas dings... O kodėl savaitgalį kokį neįkritau į vonią tai man pačiai paslaptis.... Na viskas, artimiausiu metu pasilepinsiu ir aš...
Dievinu karštą vonią, visą nėštumą gulėjau vonioje, tik aišku nnekarštoje. Mama vis draudė, bet kokia nesamonė, kad negalima, baseiną lankiau nėščia budama, o vonioje tas pats tik neplauki, tai kur logika? Po gimdymo, tai tik po 6savaičių išdrysau, kai nustojo kraujavimas.
O klausykit, kaip su ta tamsia juosta ant pilvo. Man po gimdymo jau praėjo 4 mėn., visai norėčiau pasišildyt, bet galvoju ar čia gerai bus. Nereikia laukt kol ji išnyks, ar čia nieko tokio?