Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

QUOTE(mazuliuke21 @ 2007 04 25, 10:14)
gal kas gali pasakyti ar galima eiti i soleriuma jei maitinu vaika?

sveika mamyte,
skaiciau kad i soliariumus geriau neit kol maitini krytimi.pigmentinem demem ismeta
Atsakyti
Daug kas sako kad atsiranda pigmentines demes, kurios lengvai neisnyksta. Geriau jau pakenteti nei prisidaryti zalos daugeliui metu. As ejau bebaigiant maitinti ir dar nezinodama apie demes, nu man neatsirado, bet tai laimes dalykas, eksperimentuoti neverta. Geriau pries saulute pasivartyti, jeigu ji neduoda tos pacios zalos g.gif .
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2007 06 05, 19:47)
Daug kas sako kad atsiranda pigmentines demes, kurios lengvai neisnyksta. Geriau jau pakenteti nei prisidaryti zalos daugeliui metu. As ejau bebaigiant maitinti ir dar nezinodama apie demes, nu man neatsirado, bet tai laimes dalykas, eksperimentuoti neverta. Geriau pries saulute pasivartyti, jeigu ji neduoda tos pacios zalos  g.gif .

Saulute irgi tas pats blush2.gif Bet jei nuo soliariumo neatsirado demiu, tai ir nuo saules nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
GUOSTE,

sudomino ir mane kremukas.. ax.gif greit 6 mėn. po gimdymo, į soliariumą buvau nulėkus tik 3 kartus po 5 min. ax.gif be kremuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2007 06 05, 22:40)
GUOSTE,

sudomino ir mane kremukas.. ax.gif  greit 6 mėn. po gimdymo, į soliariumą buvau nulėkus tik 3 kartus po 5 min. ax.gif  be kremuko blush2.gif

parasiau i až mirksiukas.gif
Atsakyti
As maitinu MP ir deginuosi soliarume . 4u.gif 4u.gif 4u.gif Juokiu demiu. clap.gif
O siap pries tai paklausiau ginekologes ...
Atsakyti
Aš beveik visą nėštumą prausiausi tik po dušu. Na ir dabar dar vonioje negulėjau. Susimąsčiau kodėl... Gal dėl to, kad iš pradžių negalima buvo, o dabar vyras grįžta tik savaitgaliais, o kai aš viena su dukryte, negalėčiau atsipalaiduoti, nes tuoj gali pradėti verkti ir ką reikės daryt, visas malonumas dings... O kodėl savaitgalį kokį neįkritau į vonią tai man pačiai paslaptis.... Na viskas, artimiausiu metu pasilepinsiu ir aš...
Atsakyti
Dievinu karštą vonią, visą nėštumą gulėjau vonioje, tik aišku nnekarštoje. Mama vis draudė, bet kokia nesamonė, kad negalima, baseiną lankiau nėščia budama, o vonioje tas pats tik neplauki, tai kur logika? Po gimdymo, tai tik po 6savaičių išdrysau, kai nustojo kraujavimas.
Atsakyti
as pradejau i soliarimus vaikscioti,po men gimus vaikui ir nieko mamn nepakenke
Atsakyti
Na, aš manau, kad po cezario pjūvio nereiktų skubėti eiti į soliariumus.
Atsakyti
4u.gif I soliariuma galima eiti kai baigi maitinti kudyki 4u.gif
Atsakyti
O klausykit, kaip su ta tamsia juosta ant pilvo. Man po gimdymo jau praėjo 4 mėn., visai norėčiau pasišildyt, bet galvoju ar čia gerai bus. Nereikia laukt kol ji išnyks, ar čia nieko tokio? g.gif
Atsakyti