Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

QUOTE(toscana @ 2008 01 09, 11:46)
O klausykit, kaip su ta tamsia juosta ant pilvo. Man po gimdymo jau praėjo 4 mėn., visai norėčiau pasišildyt, bet galvoju ar čia gerai bus. Nereikia laukt kol ji išnyks, ar čia nieko tokio? g.gif

4u.gif As ejau su ta ruda juosta i soliariuma ax.gif nieko neatsitiko,kaskur po 6men isnyko 4u.gif
Atsakyti
labutis,
leliukui 3 savaites bus, maitinu pati, bet vakar neapsikenciau ir nudumiau pasisildyti.
Kiek mums nedaug reikia - 7 minutes, ir nuotaika superine. ypac tokia apsiniaukusia diena kaip si thumbup.gif
Atsakyti
As irgi po 2men.ejau
Atsakyti
As manau,kol maitini ner ko ten eit.O ir nauda jau labai priestaringa
Atsakyti
as kazkur po 3 savaiciu mirkau vonioje..o gal po 2 g.gif g.gif nebepamenu...ir kai buvau su nestuke.gif kartais paguledavau vonioje kai vasara karsta buvo ax.gif ir viskas gerai..nieko nenutiko schmoll.gif
Atsakyti
as ejau po menesiuko... o randas po mazu baigia prarasti ta raudonuma thumbup.gif
Atsakyti
as ir snd uzsimaniau i soliariuma nulekt, bet iatriu teks atideti...pagimdziau pries 5men, tik as naturaliai (neradau temos kad butu apie soliariuma po gimdymo) bet dar pati maitinu...nenoriu pakenkti nei sau nei lelio maisteliui...o jei paskui kas negerai doh.gif o pasigrazinti galima ir kitokiais budais nail.gif
Atsakyti
as siandien buvau, krutis prisidengiau, nes dar maitinu, o apie randa pamirsau net doh.gif . istikruju nezinau ar gerai i soliariuma ar ne, paprasciausiai jau labai passilgau visu proceduru nail.gif , be to balius ant nosies laukia, reikia gi graziai atrodyt assa.gif
Atsakyti
Man gydytoja leido po 6-8 savaiciu. Kadangi labai bijojau, kad baigsis pienas, sedejau ant pacios zemiausios lentynos ir iki 20 minuciu. Viskas gerai.
Atsakyti
As pirmakart i soliariuma nuejau po operacijos praejus 3.5menesio, nes buvau pries puse menesiuko nustojusi maitinti dingus pienui, tai randuko nedengiau ir nieko jam nenutiko, ligi siol nedengiu, bet va keisciausia kame, kad nuo soliariumo man pradejo gamintis pienukas! blink.gif Nors ir keli lasiukai, bet atsirado butent nuo soliariumo, tik deja jo tiek mazai, kad neuztenka mazyliui visiskai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 04 01, 17:14)
As pirmakart i soliariuma nuejau po operacijos praejus 3.5menesio, nes buvau pries puse menesiuko nustojusi maitinti dingus pienui, tai randuko nedengiau ir nieko jam nenutiko, ligi siol nedengiu, bet va keisciausia kame, kad nuo soliariumo man pradejo gamintis pienukas!  blink.gif  Nors ir keli lasiukai, bet atsirado butent nuo soliariumo, tik deja jo tiek mazai, kad neuztenka mazyliui visiskai  verysad.gif

Kodel manai,kad tai nuo soliariumo?Jokio tiesioginio rysio tarp to nera,nebent mamyte besisildydama atsipalaiduoja ir to pasekoj pradeda begt pienukas?Gal ko nervuojates siaip?O jus pabandykit pazindyt vaikuti grizusi is soliariumo,ir siaip daznai prie kruties dekit.Net jeigu pienuko tik karta i diena uzteks mazyliui,taciau jau tai irgi labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 04 01, 22:10)
Kodel manai,kad tai nuo soliariumo?Jokio tiesioginio rysio tarp to nera,nebent mamyte besisildydama atsipalaiduoja ir to pasekoj pradeda begt pienukas?Gal ko nervuojates siaip?O jus pabandykit pazindyt vaikuti grizusi is soliariumo,ir siaip daznai prie kruties dekit.Net jeigu pienuko tik karta i diena uzteks mazyliui,taciau jau tai irgi labai gerai mirksiukas.gif

Manau taip del to, kad butent po apsilankymu soliariume keliu, atsirado keli lasiukai pieno vel, be to ir soliariumo pardaveja, su kuria mes paplepam retkarciais, sake, kad daugumai moteru taip buna, ne visoms, bet buna. O pienukas man dingo, kai maziukui buvo 3menesiai, turejau labai stipru emocini sukretima, tai pienukas momentaliai dingo, dariau tada viska, kad jis atsirastu, vaikas beveik visa para prie kruties laikiau, visokias arbatas geriau, ir senu mociuciu patarimu klausiau, ir pientraukio pagalbos emiausi, bet deja verysad.gif
Atsakyti