Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

aš tai kol maitinsiu savo pienu tai į jokius soliarumus nevaikščiosiu
Atsakyti
Sveikutes noriu jusu pasiteirauti nuo gimdymo prajejo 6 men.ar galima eiti i solioriuma,nes krutine maitynau tik viena men,kaip gime,o paskui misinuka daviau.bet duodu dabar kosytes po kelis saukstus,o misinuka,kaip eina miegoti 22.00.cia paskutinys maitynimas buna,nes ismiega visa nakti. smile.gif
Atsakyti
As manau, jei mama nemaitina tai gali visur eiti. O maitinanciai geriau pasisaugoti, ten grybeliu visokiu. As pati kol maintinu tikrai neisiu geriau palauksiu, nes pries vaikelio gimima buvau kazkokia odos liga pasigavus soliariume blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima as taip ir galvojau,nes man ir gydytojeijai patare palaukti kol vaikeli maitynau krtuine apie 1 men,o paskui pienas dingo,nes buvo nerimo nervingumo,nes naktimis vergdavo,o diena miegodavo,ber dar viskas gerai.tai eisiu dar i soliariuma. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
mes irgi valgom mp,bet tik nakti,noriu i soliariuma bet palauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgacka: 08 balandžio 2008 - 22:12
Kol maitinau krūtim,nėjau į soliariumą....kažkaip net mintis tokia nekilo.
g.gif
Atsakyti
O tai kas gali atsitikti jei maitini vaikuti ir nori pasideginti soliariume?Ar pienas gali dingti,ar seip kazkas?
Atsakyti
net nebuvau sumascius, kad po cezario negalima i soliariuma g.gif siaip as randu turiu pakankamai ir eidavau i soliariuma, bet zinoma, ne taip greitai kaip dabar ruosiausi blush2.gif matyt teks atideti siek tiek...o gal tikrai uzsiklijuoti pleistriuka-ciela pleistra rolleyes.gif
Atsakyti
Kol maitinau vaika savo pienu,tai i pirti eiti nepatartina (vos tiek gali buti kokiu infekciju), o be to karstoj patalpoj pienas ima labiau begti,todel vengiau tokiu dalyku.
Atsakyti
Siaip kas liecia soliaruma tai as jau buvau ir nieko tokio neatsitiko blush2.gif Beje man randas gija graziai jokiu komplikaciju nebuvo, tai kazkaip ir surizikavau smile.gif
Atsakyti
man dar tik savaite po operacijos, bet jau nebesulaukiu kada galesiu pasiskrudint, juk taip norisi vel i zmogu tapt panasiai biggrin.gif
o jei eiti ir degintis su apatiniais g.gif ?
Atsakyti
Sveikos merginos,niu as nuejau gal po kokiu triju men soliariuma ir kas del cezario tai ir as nepagalvojau kad negalima,tai kaip ir nieko neatsitiko,todel sekmingai nulekiu ir dabar,o tada dar maitinau tai zinokit pradejo begti pienas is papuku hihihi.gif ,tai kitakart gulejau su lipciku assa.gif
Atsakyti