aš tai kol maitinsiu savo pienu tai į jokius soliarumus nevaikščiosiu
As manau, jei mama nemaitina tai gali visur eiti. O maitinanciai geriau pasisaugoti, ten grybeliu visokiu. As pati kol maintinu tikrai neisiu geriau palauksiu, nes pries vaikelio gimima buvau kazkokia odos liga pasigavus soliariume

mes irgi valgom mp,bet tik nakti,noriu i soliariuma bet palauksiu.
Kol maitinau krūtim,nėjau į soliariumą....kažkaip net mintis tokia nekilo.

O tai kas gali atsitikti jei maitini vaikuti ir nori pasideginti soliariume?Ar pienas gali dingti,ar seip kazkas?
net nebuvau sumascius, kad po cezario negalima i soliariuma
siaip as randu turiu pakankamai ir eidavau i soliariuma, bet zinoma, ne taip greitai kaip dabar ruosiausi
matyt teks atideti siek tiek...o gal tikrai uzsiklijuoti pleistriuka-ciela pleistra

Kol maitinau vaika savo pienu,tai i pirti eiti nepatartina (vos tiek gali buti kokiu infekciju), o be to karstoj patalpoj pienas ima labiau begti,todel vengiau tokiu dalyku.
Siaip kas liecia soliaruma tai as jau buvau ir nieko tokio neatsitiko
Beje man randas gija graziai jokiu komplikaciju nebuvo, tai kazkaip ir surizikavau

man dar tik savaite po operacijos, bet jau nebesulaukiu kada galesiu pasiskrudint, juk taip norisi vel i zmogu tapt panasiai
o jei eiti ir degintis su apatiniais
?

o jei eiti ir degintis su apatiniais

Sveikos merginos,niu as nuejau gal po kokiu triju men soliariuma ir kas del cezario tai ir as nepagalvojau kad negalima,tai kaip ir nieko neatsitiko,todel sekmingai nulekiu ir dabar,o tada dar maitinau tai zinokit pradejo begti pienas is papuku
,tai kitakart gulejau su lipciku