Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

kai baigiasi kaujavimas.
Atsakyti
apsilankot pas gine ir ji viska pasako, kada kas galima, o kas ne, juk pas kiekviena idividualiai 4u.gif
Atsakyti
Nuejau po 6 savaiciu po gimdymo, maitinu pati. Einu po 5-7 min, labai geras man toks poilsis, negana to ir odos spalvyte darosi grazesne:)
Atsakyti
po gimdymo nuejau gal po 2 menesiu,maitinu pati,einu karta per dvi savaites,nesiskundziam kolkas nei as nei vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 04, 11:44)
O as nedengiau ne krutines,nei nieko kito ir nieko nenutiko,jokiu demiu, pienas taip pat nevirto sokoladiniu  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Papildyta:
sveikos mamytės 4u.gif
turiu dvi nuostabias dvynukes. 4u.gif thumbup.gif joms jau 4.5mėn. thumbup.gif maitinu pati.
bet į soliarumą kažkaip bijau. verysad.gif
Atsakyti
as turejau CP, tai man sake min 2 menesius maudytis vonioj grieztai draudziama...
Atsakyti
Kaip as svajoju apie pagulejima putotoje vonioje good.gif
Nesu ir as megeja daznai gulet vonioje, bet nors karta i menesi...........
o per 9 men tai tikrai jos pasiilgau flirt.gif
Atsakyti
po 6 sav. nors kraujuot nustojo po 3-4sav.
Atsakyti
Negalima todel, kad nestukei gali blogai pasidaryti, bet jei ji toleruoja karsti tai tikrai nera blogai, as del to gines klausiau ir maudziausi tikrai ne karta ganetinai siltame vandenyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 08 12, 23:43)
Negalima todel, kad nestukei gali blogai pasidaryti, bet jei ji toleruoja karsti tai tikrai nera blogai, as del to gines klausiau ir maudziausi tikrai ne karta ganetinai siltame vandenyje  mirksiukas.gif

na va verysad.gif as irgi prisiklausiau visokiu nuogirdu ir atsisakiau savo didziausio malonumo - vonios! bet dar iki gimdymo turiu apie savaitele, tai turbut siandien isdrysiu ir lisiu. gal dar suskatins netycia biggrin.gif
bet kaip suprantu jokiu putu ir aliejuku nedeti? tik vandenukyje siltam guleti?
Atsakyti
Man GN sake, kad vonioje negalima maudytis tris menesius po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Dalika @ 2010 08 20, 22:42)
Man GN sake, kad vonioje negalima maudytis tris menesius po gimdymo.

blink.gif blink.gif man po cezario ledo po dvieju menesiu i vonia gult o cia net tris menesius laukt?? manau kad ne taip supratot viena kita
Atsakyti