Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

nuejau, kai baigiau maitint krutimi ax.gif
Atsakyti
As buvau nuejusi 1 karta,bet kadangi dar maitinu,tai patare,kad geriau palaukti,kol nebemaitinsiu ax.gif .
Atsakyti
As kol matinau nejau, o dabar praejus daugiau nei metams jau einu thumbup.gif
Atsakyti
as ejau,nes pati nemaitinau,be to norejau pasigrazinti biggrin.gif kazkaip po gimdymo,kai svoris grizo koks buves norejosi ir pries save ir pries vyra graziai atrodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 09 03, 15:28)
ko ten is vis eit?  Kad vezi gaut? Be to ruda oda seniai nebemadinga

nebutina degintis besaiko,kol mulate patapsi thumbup.gif
bet man naturalus rudumas grazu..graziau nei perbalus ax.gif
as dar visai neseniai pagimdziau, kolkas neraminciu.. bet pavasari manau retsykiais bandysiu ilysti jau iri soliariuma cool.gif
Atsakyti
As kai nemaitinau, tai suorganizavau sau ir vyrui kelione i siltus krastus, o ten jau leidau pasispirgint. bigsmile.gif bet jei nebutu iseje i kelione islekt, tai kelis kartus tikrai i soliariuma buciau nulekus rolleyes.gif
Atsakyti
as ejau po 6sav.,kadangi nemaitinu ax.gif
Atsakyti
laukiu nesulaukiu kada mazoji gims, o į soliariumą pavasariop leksiu manau, pries vasaros sezono atidaryma blush2.gif , nes visa isblyskus kaip lavonelis vaikstau tongue.gif
Atsakyti
As eit i soliariuma pradejau, po gimdymo praejus 5 menesiam. Maitinu nusitraukinedama,bet jau pora kartu betraukiu. Deginuosi su liemenele. O kodel negalim eit kai maitini? As skaiciau, tik kad maitinancia gali demem ismetyt, todel nepataria.
Atsakyti
Gavau dovanu La Babambos abonementine kortele 150lt vertes, bet pati nesideginu. Gal kam reikia? Atiduochiau uz 100lt.

Kortele yra vokelije, galima dovanoti.

Galioja visose Kauno La Bambos soliariumuose neribota laika.

tel.: 8 605 03832 Rima
Atsakyti
Gavau dovanu La Babambos abonementine kortele 150lt vertes, bet pati nesideginu. Gal kam reikia? Atiduochiau uz 100lt.

Kortele yra vokelije, galima dovanoti.

Galioja visose Kauno La Bambos soliariumuose neribota laika.

tel.: 8 605 03832 Rima
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 03 15, 21:31)
neseniai isgirdau kad po cezario i soliariuma negalima eit bene puse metu kol randas raudonas huh.gif o jau buvau susiruosus kita menesi eit...  unsure.gif  tai kaip ten is tikro? g.gif

po Cezario man jau yra parėję metai, bet randas vis dar raudonas biggrin.gif tai pagal tave dar negalima man.
Atsakyti