nuejau, kai baigiau maitint krutimi

As buvau nuejusi 1 karta,bet kadangi dar maitinu,tai patare,kad geriau palaukti,kol nebemaitinsiu
.

As kol matinau nejau, o dabar praejus daugiau nei metams jau einu

as ejau,nes pati nemaitinau,be to norejau pasigrazinti
kazkaip po gimdymo,kai svoris grizo koks buves norejosi ir pries save ir pries vyra graziai atrodyti

QUOTE(Realybe @ 2009 09 03, 15:28)
nebutina degintis besaiko,kol mulate patapsi

bet man naturalus rudumas grazu..graziau nei perbalus

as dar visai neseniai pagimdziau, kolkas neraminciu.. bet pavasari manau retsykiais bandysiu ilysti jau iri soliariuma

As kai nemaitinau, tai suorganizavau sau ir vyrui kelione i siltus krastus, o ten jau leidau pasispirgint.
bet jei nebutu iseje i kelione islekt, tai kelis kartus tikrai i soliariuma buciau nulekus

as ejau po 6sav.,kadangi nemaitinu

laukiu nesulaukiu kada mazoji gims, o į soliariumą pavasariop leksiu manau, pries vasaros sezono atidaryma
, nes visa isblyskus kaip lavonelis vaikstau

As eit i soliariuma pradejau, po gimdymo praejus 5 menesiam. Maitinu nusitraukinedama,bet jau pora kartu betraukiu. Deginuosi su liemenele. O kodel negalim eit kai maitini? As skaiciau, tik kad maitinancia gali demem ismetyt, todel nepataria.
Gavau dovanu La Babambos abonementine kortele 150lt vertes, bet pati nesideginu. Gal kam reikia? Atiduochiau uz 100lt.
Kortele yra vokelije, galima dovanoti.
Galioja visose Kauno La Bambos soliariumuose neribota laika.
tel.: 8 605 03832 Rima
Gavau dovanu La Babambos abonementine kortele 150lt vertes, bet pati nesideginu. Gal kam reikia? Atiduochiau uz 100lt.
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 03 15, 21:31)
neseniai isgirdau kad po cezario i soliariuma negalima eit bene puse metu kol randas raudonas
o jau buvau susiruosus kita menesi eit...
tai kaip ten is tikro? 

po Cezario man jau yra parėję metai, bet randas vis dar raudonas