Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

as tai jau po menesio vaiksciojau i soliariuma. randa tepu contratubex ir man jis greitai nyksta. nei paraudes, nei ka smile.gif pati maitinu, tai del maitinimo irg nieko, tik pieno daugiau gaminasi.o pigmentiniu demiu neatsiraso. man kazkaip depresija nuima soliariumas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluebell @ 2009 07 24, 17:04)
as ejau gal po menesio. ka zinau koks skirtumas, jei cia del rando spalvos rupesteliai visoms... vistiek to rando nieks nemato.
ne ant kaktos gi tas cezaris man visiskai dzin kokios jis spalvos as i ji net neziuriu.. g.gif  blush2.gif
uz tai kai idegus stai bent nuotaika geresne smile.gif

pritariu, nes kai pradejau skaityti komentarus, kad randas raudonas, tai begau paziureti pas mane koks. nes einu i soliariuma ir nesuku sau galvos smile.gif
Atsakyti
As i soliariume ketinu apsilankyti apie balandzio vidury. Ziema galiu ir baltaode pabuti smile.gif
Beje visa praejusia vasara baltute buvau (nes buvau nescia). Tai kai kas prisikabindavo prie mano sviesios odos, atrezdavau, kad mano oda aristokratiska tongue.gif
Bet dabar jau esisu, pasiilgau buti sau bent kiek daugiau patraukli.
Atsakyti
kam tie soliariumai kai yra geri ydegio kremai wink.gif
Atsakyti
kiek zinau tai nepatariama eiti i soliariuma maitinant nes gali atsirast pigmentiniu demiu.o del operacijos rando ,mano patarimas neit tol kol ji nepasvieses .na ir siaip jis tau juk idegs ir jei yra tamsesnes nei oda spalvos bus dar ryskesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
I soliariuma, kol maitinanti mama negalima (tas pats galioja ir dideliems fiziniams kruviams kaip intens. aerobikos treniruotes) - nes kunas isskiria slakus, toksinus, kuriu leliukas gaus per motinos piena.
Atsakyti
Man kol kas soliariumas nepakenke nei pjuviui nei pienuko kokybei ar gausai. Pirma karta pasilepinau kai suejo menuo po operacijos, labai nepiktnaudziauju, uztenka vieno karto (8min.) panasiai kas desimt dienu. Be to visada krutine prisidengiu ranksluostuku, pjuvi su pleistriuku. Suprantu, kad geriau butu pakenteti, bet taip norisi nors kiek save palepinti smile.gif
Atsakyti
as irgi i soliariuma nuejau po pirmo menesio ir nemanau kad jis blogai 4u.gif jei mama nuo to jauciasi tik geriau kodel gi neiti mirksiukas.gif
Atsakyti
nuejau po menesio ax.gif nors ir CP buvo darytas ir maitinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2010 03 03, 17:33)
nuejau po menesio ax.gif  nors ir CP buvo darytas ir maitinau  g.gif

as irdi laukiu nesulaukiu kada galesiu i soliariuma nueiti, nemanau kad tai gali pakenkti vaikui net jei maitini, nebent tas kad vitamono D kiekis bus didesnis, nes ypac pavasari organizme jo mazai. Kiek zinau is patirties nuotaika tikrai pagereja po seansu (aisku su saiku), be to ir nuotaika visai kita kai patinki sau o is cia rezultatas- teigiamos emocijos ir mamai ir vaikui... tikrai nemanau kad verta tikieti prietarais bobuciu, reikia buti graziai mamytei, o ne kabinti kriziu ant kupros jei turi seima ir vaikeli. O del demiu tai cia tas pats hormonas kaip ir nestumo metu gali toki "siurpriza" iskriest, bet jei per visa nestuma nereikejo ypatingai slieptis nuo saules ir viskas buvo ok, tai po gimdymo tuo labiau nieko nebus, juk ano hormono kiekis po gimdymo tik mazeja...
Atsakyti
Na man irgi mėnesiukas kaip po operacijos 4u.gif Šyryt kaip tik apsižiūrinėjau veidrody, nu vaizdialis nekoks - balta, plius oda sausa, šlaunys celiulitais apėjusios ax.gif taip ir pamąsčiau, kad kol dar negaliu intensyviai pult prie treniruoklių - tai nors soliarumas pagelbės kažkiek g.gif Juk kai rudesnė oda, tie celiulitai visai kitaip atrodo nei baltoje cool.gif Randas kaip ir pablukęs, išvis beveik jo nematyt, tai manau drąsiai jau eisiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Mane gydytoja ispejo, jog i karsta vonia, baseina, pirti, jura, ezera ir t.t. ne anksciau kaip po 2 men verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 04 07, 11:23)
kada galima po gimdymo eiti i pirti? kada po cezario? ar galima maitinant kudiki kaitintis ir kiek laiko?

man viena gyd sake, kad galima ir bet kada, bet reikia atsizvelgti i tai, kad siluma ar karstis skatina piena gamyba, todel pienukas gali pradeti tiesiog purskti (man taip nutikdavo sporto klube ax.gif ) kitas dalykas del infekcijos. juk pradzioj speneliai buna gugrauzti ar kaip nors pazeisti, vel gi skatinama bakteriju kaupimasis
bet ivertinant visus uz ir pries galima bet kada su su protu bigsmile.gif
Atsakyti