Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

Bandziau n kremu ir Autralian Gold ir Sweedish beauty ir supre ir fiesta ir dar visokiu kitokiu.Geriausiai oda apsaugo Supre.Pigiausias Sunvita.

O nestumo metu kuri nors ejote i soliariuma ar cia grieztai negalima?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 11 10, 20:35)
Bandziau n kremu ir Autralian Gold ir Sweedish beauty ir supre ir fiesta ir dar visokiu kitokiu.Geriausiai oda apsaugo Supre.Pigiausias Sunvita.

Ejau pirmus menesius,nes negalejau pakest baltos,vos ne pamelynavusios odos..O po to krema nusipirkau Isadoros,tai buvo s....,veliau- idegio pudra ,tai nors veidas su kaklu budavo idege rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 11 lapkričio 2006 - 09:53
QUOTE(Malena @ 2006 11 10, 19:35)

kai kuriuose zurnaluose raso, kad galima soliariumintis nestumo metu, bet as manau, kad del sventos ramybes ir sveikatos galima tuos kelis menesius palaukti, juk nestumas trunka ne amzinybe...

as taipogi maitinu pati ir svarstau apie soliariuma. nuo rudenines depresijos gelbsti idealiai thumbup.gif o kol kas tepliojuosi 'johnsons' pieneliu suteikianciu idegi. oda po truputi tamseja, tik nelabai man patinka to pienelio kvapas ir drabuzius teplioja-mano baltos liemeneles siaubingai issitepe ir sunkiai atsiplauna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastone: 16 lapkričio 2006 - 20:58
as tai po gimdymo siulau nueiti i saules dusa. ten ieini i kabina, nusipurski i viskas. pati dar nebandziau, nes nera lt kiek zinau. bet drauge bande JAV ir sake super! ir dar sake,kad neuzilgo, po kokio menesiuko Impulse toks saules dusas stoves
Atsakyti
QUOTE(minime @ 2006 11 17, 16:35)
as tai po gimdymo siulau nueiti i saules dusa. ten ieini i kabina, nusipurski i viskas. pati dar nebandziau, nes nera lt kiek zinau. bet drauge bande JAV ir sake super! ir dar sake,kad neuzilgo, po kokio menesiuko Impulse toks saules dusas stoves

Labai ydomu. g.gif Bet bandau įsivaizduot kiek tai kainuos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2006 11 10, 18:26)

O kas dėl deginimosi po gimdymo, aš taip pat svarstau....  Labai nuo rudeniškos depresijos gelbsti. Manau, jei per nėštumą nuo saulės pigmentinių dėmių neatsirado, tai gal ir maitinant nuo soliariumo neatsiras?Ą g.gif

as irgi taip galvoju, nes saikingai vasara deginausi, ir jokiu demiu nebuvo...

QUOTE(Malena @ 2006 11 10, 18:35)

ejau, su apsaugos kremais, pries vestuves... gydytoja sake geriau po penkias minutes soliariume, negu ta visa chemija i oda... g.gif bet cia turbut kiek gydytoju tiek nuomoniu...

QUOTE(minime @ 2006 11 17, 15:35)

esu kazka girdejus, lyg PC Europa toks dalykas yra g.gif bet bijau sumeluot...
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2006 11 19, 15:00)
as irgi taip galvoju, nes saikingai vasara deginausi, ir jokiu demiu nebuvo...
ejau, su apsaugos kremais, pries vestuves... gydytoja sake geriau po penkias minutes soliariume, negu ta visa chemija i oda...  g.gif  bet cia turbut kiek gydytoju tiek nuomoniu...
esu kazka girdejus, lyg PC Europa toks dalykas yra  g.gif  bet bijau sumeluot...

Jau kazkur rasiau kad buvau,bet ne Lietuvoje.
Uzeini i kabina ir tave apipurskia aparatas.
Tai tas pats kas akropoli Nail Bare.
man nepatiko,nes graziai atrodziau tik pirmas 2 dienas.Paskui zebra buvau kokia savaite.
Bet cia man taip,kai buvau akropoli nail bare,tai darbuotoja pasake kad visada apipurskia save.Ir jai labai gerai laikosi ir jokiu demiu nera.
Efektas panasus kaip savaimio idegio kremais,tik profesionaliau.
g.gif
Atsakyti
aš manau nulėkt kokį porą kartų į soliariumą, pasilepinti šiluma...nes gegužį kai pagimdžiau, tai tos saulės mano odelė ne ką ir matė schmoll.gif ...nors dabar ir maitinu MP, bet manau saikingai juk galima/o ir daktarė leido/..tikėkimės pigmentinės dėmės, nors kaip ir atrodo tokių neturiu- neišryškės.
Atsakyti
O aš buvau degintis soliariume ir nieko.. Be to perskaičiau žurnale, kad maitinant krūtim degintis soliariume galima, bet geriau dažniau ir po mažiau laiko. Nu jei tik galima tokia spauda pasikliauti.
Atsakyti
po gimdymo atsirado daug striju ant krutu ir koju.tepiausi brangiausiais kremais,bet niekas nepadejo,kol nepradejau lankytis soliariume,kuris buvo geriausias vaistas nuo prakeiktu striju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vis ieskau informacijos, kuri kategoriskai draustu lankytis soliariume maitinanciai, neseniai pagimdziusiai mamai. Taciau is esmes viskas pasibaigia tuo, kad gali padideti pigmentacija del pakitusiu hormonu... Manau kita menesi apsilankyti soliariume, nes mano gera savijauta ir pasitenkinimas geriau atrodanciu kunu turbut nusvers baime likti demetai. Nezadu rudintis iki beprotybes, bet siek tiek idegio manau bus tik i nauda. ax.gif
Atsakyti
Nu va as jau turiu abonementa siandien buvau pirma syki po gimdymo,jausmas toks fainas,va sito tai tikrai pasiilgau.
P.S.Pienas begt nepradejo(ko labiausiai bijojau) biggrin.gif
Atsakyti