AČIŪ MERGAITĖS UŽ PASISAKYMUS...

oi, merginoooos!
ir aš jau labai noriu pasilepinti soliariume. žadėjau bėgti iškart, kai pagimdysiu, bet iki šiol neišsiruošiau
...na, bet gal jau šią savaitę
apie draudimus nieko negirdėjau, bet, kadangi pati nemaitinu - manau, kad man nieko ir negręsia. o jūs dėl pigmentacijos geriau išsiaiškinkit, nes paskui jos tikriausiai niekuo neišimsi - reikės nuolat maskuoti
(mano kaimynė pastoviai tepa veidą ton.kremu). tai va

net ir nezinojau apie tas pigmentines demes!
...o jau buvau i soliariuma susiruosum...dabar jauciu palauksiu truputi

I karsta karsta vonia ilindau kai mazajam buvo beveik du menesiai,kazkaip vis bijodavau,bet po tos vonios buvau kaip is rojaus

Mano daktarė sakė tik po 8 savaičių vonioj galima bus pagulėt, tai aš kantriai lauksiu, nors taip norisi...
Aš manau, kad galima, tik gal ne iš karto, bet saikingai naudojant, viskas turėtų būti

Buvau jau 6 kartus po 10 minuciu
.Visa laiminga kokia

na as tai jau gal po poros savaiciu begau i soleriuma, nors ir pati dar maitinau, ir gydytoja nieko pries buvo...

QUOTE(marinulia @ 2006 11 08, 14:34)
Kai pagimdziau antra vaika,po 1-2 savaiciu pradejau lankyti soliariuma,nors daktare nelabai buvo patenkinta mano poelgiu,bent sake palaukti kol baigsiu maitinti.Jos neklausiau nes argumentu kodel turiu nelankyti soliariumo kurie mane sulaikytu neisgirdau.Spinduliai bet saule ir nelabai gerai,tai pasitepdavau nuo UFS,jau dabar praejo 5 metai ir viskas gerai.Vaika maitinau 7 menesius,,manau normaliai,nei daug nei mazai.
nesupratau kam tu tepeisi kremais nuo UVS jei soliariume kitaip ir neidegsi nes tos lempos spinduliuoja UVA ir UVB tipo spindulius kurie suteikia idegi. na paaiskinkit jus man dabar vasara saugotes zalingos saules ir tepliojates kremais nuo negeru spinduliu o i soliariuma einate tu paciu spinduliu ieskoti kazkokia keista logika.

o sauleje gaminasi vit D todel jei nekepsi soliariume o pasisildysi manau nepakenksi bet geriau pasikonsultuok su daktare

As irgi buvau gal men po gymdymo....Labai geras jausmas ir sau tokia pagrazejusi atrodziau,demiu neatsirado,bet daznai tai ir nevaikstau
Na po gimdymo jau praėjo beveik 2 mėn.Manau jau reiks susiruošt ir nukeliaut nors keliom minutėm.

as pati irgi jau svaigstu apie tai bet vis bijau....
gal; kuri zinote kodel nepatartina eit i juos maitinant vaikuti? kas gali nutikt?
ir kiek kartu per sav rekomenduojama degintis? nes as tai noriu idegt o ne pasisilyt tik
gal; kuri zinote kodel nepatartina eit i juos maitinant vaikuti? kas gali nutikt?
ir kiek kartu per sav rekomenduojama degintis? nes as tai noriu idegt o ne pasisilyt tik