As po gimdymo tai kokia pusmeti niekur eit nenorejau
....O apie soliarumus visokius net minties nebuvo......

QUOTE(Alaja @ 2006 11 08, 19:05)
As jau po savaites sildziausi soliariume
Cia grynas vaistas nuo pogimdyvines depresijos(kam aktualu)

oj kaip myliu soliariumus!!!!!!!!!!!!

Papildyta:
QUOTE(karollyte18 @ 2006 12 28, 21:42)
as pati irgi jau svaigstu apie tai bet vis bijau....
gal; kuri zinote kodel nepatartina eit i juos maitinant vaikuti? kas gali nutikt?
ir kiek kartu per sav rekomenduojama degintis? nes as tai noriu idegt o ne pasisilyt tik
gal; kuri zinote kodel nepatartina eit i juos maitinant vaikuti? kas gali nutikt?
ir kiek kartu per sav rekomenduojama degintis? nes as tai noriu idegt o ne pasisilyt tik

as ejau po keliu savaiciu po gimdymo...krutine uzsidengdavau nes maitinau pati ir tiek...o eidavau kas antra diena...
QUOTE(karollyte18 @ 2006 12 28, 22:42)
as pati irgi jau svaigstu apie tai bet vis bijau....

As maitinu pati,vieną abonementą jau išnaudojau 100minučių,nieko nenutiko.Aišku iš pradžių pasitariau su gydytojais,jie pasakė,kad pienukas nuo to nepablogės

as tai jau dvi savaites po gimdymo bet beda ta kad as cezarinuke
tai manau dar ankstoka eit nes randas neuzgijes normaliai? ar ne?

QUOTE(karollyte18 @ 2006 12 29, 16:26)
as tai jau dvi savaites po gimdymo bet beda ta kad as cezarinuke
tai manau dar ankstoka eit nes randas neuzgijes normaliai? ar ne? 

Aj,tada dar palauk biškuti,kol randas užgis

QUOTE(REBECA @ 2006 12 29, 16:31)
Aj,tada dar palauk biškuti,kol randas užgis
,nežinojau kad cezariuką turėjai,būčiau neerzinus su soliariumu
.Aš man atrodo po mėnesio pirmą syki nulėkiau
,faina.

bet man visitke baisu

QUOTE(karollyte18 @ 2006 12 29, 16:54)
Perdaug nebus,gi nesideginsi kartu su juo

tada saunu !
aciu uz pakonsultavima visoms

Kai laikiausi nejau. Nors ginekologe sake po 3min. galima save palepint.. Bet nusirenkt tam kasd 3 min pagulet..
Tai nejau.. Veida papurduodavau. Pries svarbes sventes savaiminio id. kremu patepdavau. O pagimdzius tai po 3men. nuejau. Ir tai man pasiseke, buvo vasara, tai saulutes ir taip gaudavau..

o po cezario kada galima i soliariuma?