As kaip isizeidziu, tai galeciau nekalbeti labai ilgai, bet mano vyras visada sugeba mane prakalbinti.

Aš irgi, jau kai užsičiaupiu, tai "padėk dieve", tskant
.

,,negaliu nekalbėti....15 minučių tylos,,,ir viskas...

Oj... pas mus šeimoj aš esu ta kuri užsipurkštauja ir nesikalba.Nu žinau kad kvaila taip elgtis,bet mano tėvų šeimoj įprasta buvo koliotis ir išsivadinti visaip per konfliktus,tai manau geriau patylėti kad nepasakyti bereikalingų žodžių ir paskui gailėtis.
ir pas mus pasitaiko nekalbadienių (nekalbavalandžių)..
aš šiaip daug šnekanti, o MB atvirkščiai.. todėl jei jau nebešnekam kurį laiką, tai dėl to, kad aš iš principo nutariu padaryti kaip jis..
bet galiausiai viskas išsisprendžia, nes pradeda juokas imti patiem iš savęs.. aš už tai, kad viska aiškintis ir išsiaiškinti..

QUOTE(egluciukas @ 2007 12 06, 23:01)
Nekalbadienis tesiasi jau 6 dienos, ryt bus savaite
Jau stogas vaziuoja, bet nenusileisiu 

Nu matai,tau jau stogas važiuoja,o taviškiam ko ger visai nieko-tylu ,ramu namie..
Nėra tai sprendimo būdas,NĖRA.

Pas mus nekalbadieniu nebuna. As paprasciausiai neistveriu ilgai nekalbejus
Sugeba jis mane per kelias minutes prakalbinti. Arba prajuokinti, kai jau labai nekalbeti noriu
Mes labai abu greit uzsidegantys, bet greit ir nugestantys, tai tik nekalbos minuciu pasitaiko, kol nugestam

Mes labai abu greit uzsidegantys, bet greit ir nugestantys, tai tik nekalbos minuciu pasitaiko, kol nugestam

Ech...kaip man daznai taip buna
uzeina durnumas ir nekalbu...aisku buna priezestis kazkokia... ir dabar man toks laikas..

QUOTE(Lamelaa @ 2007 12 24, 11:57)
Ech...kaip man daznai taip buna
uzeina durnumas ir nekalbu...aisku buna priezestis kazkokia... ir dabar man toks laikas..

Jei teisingai supratau, tai pas jus dabar nekalbadienis? Na, tai greičiau spręskit problemėles, juk šįvakar Kūčios

Mano busimas vyras (ku ku kur tu????
) gaus ateity pakesti mano nekabadienius.... As geriau patyliu nei rekiu... gal ir blogai, bet jau toks zmogelis esu... pasakai tik pora zodziu, be kuriu neissiverstumm....
Et.

Et.
Mano vyras irgi dievina nekalbadienius,uzsidaro kambaryje, isijungia TV ir sėdi, o as sprogstu is piktumo.Bandau lysti i akis, bandau saukti, paskui tyliau, o paskui visai ir man praieina noras kalbetis... Nu atrodo pakalbetume, tikrai butu geriau, o dabar kiekvienas su savo mintimis....
ir kazkodel po kiek laiko, as pirma neikenciu tos tylos, vel lendu jam i akis, ir tada jis neatlaikes mano spaudimo pradeda kalbetis, ir galiausiai mes susitaikome

Tokių kaip nekalbadienių pas mus nebūna, o visai norėčiau pvz šiaip nekalbėti visą dieną, bet žinau, kad neištverčiau nei aš, nei MB jau geriau mes parėkėm vienas ant kito, nei tylim