Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbadieniai

QUOTE(Puzin @ 2008 01 22, 16:04)
Tai labai gerai kad susitiko du protingi zmones, mano vyras tiesiog dievina nekalbadienius, praktiskai visada taikytis turiu as, uzkniso... gaunas kad as turiu atsiprasyt uz jo bukus poelgius  doh.gif

Pas mane tas pats bet as jau priejau gala ir daugiau nesizeminsiu, ne as kalta ir vardan ramybes turiu taikytis pirma nors neesu kalta, o dar esu pazeminta, tai va ir skyrybos dabar, o jis nieko ir nejudina iki siol, tyli kaip tylejo, na bet man jau uzteks tylesiu ir as...
Atsakyti
QUOTE(Puzin @ 2008 01 22, 15:04)
Tai labai gerai kad susitiko du protingi zmones, mano vyras tiesiog dievina nekalbadienius, praktiskai visada taikytis turiu as, uzkniso... gaunas kad as turiu atsiprasyt uz jo bukus poelgius  doh.gif

doh.gif pas mus panašiai.... nors kartais būna, kad po mano ledų pralaužimo paskui ir pats atsiprašo... o kas labiausiai man neviltį kelią, kad būtent jis visada kartoja: pasakyk, jei kas negerai.... bet pats tos taisyklės nesilaiko doh.gif
Atsakyti
Vat ir pasmumis yra tokia problema, kad toleruojam nekalbadienius. kadangi daug šneku, tai vis zyziu ir zyiu vyrui, kad kalbetų, o jis vieną kartą atsakė :-
Nepyk, bet aš net fiziškai tiek jėgų kalbėt nturiu kaip tu doh.gif biggrin.gif
Tai ir va, kai užknisu su savo kalbom, tada turim būtinai susibarti doh.gif
Tada viskas gerai. Vyras apie mane ( vaizdas yra, bet garso nėra) gun_bandana.gif
O mano darbas susijes su bendravimu, taigi si poreikį pilnai patenkinu ten tongue.gif
O kai jau atsibosta mums toks stovis- tada taikomės doh.gif
Tikra Adamsų šeimyna ax.gif
Atsakyti
Buvo prieš metus ištisa savaitė tylos smile.gif Išvadas pasidarėme abu.
Atsakyti
Nelabai suprantu kas tie nekalbadieniai - ilgiausiai esam ištvėrę gal pusvalandį blush2.gif Gal kaltos mūsų su MB natūros - nesam labai konfliktiški, pas mus daugiau yra ginčo nei pikčių ax.gif o va draugės šeimoje tai mano akimis buvo pasiektas nekalbėjimo rekordas - 2 savaitės doh.gif
Atsakyti
pas mus,aciu dievui,nebuna nekalbadieniu.viska,kas nepatinka,pasistengiam kuo greiciau issiaiskinti tarpusavyje,pasigincijam,jeigu prireikia , ir po to viskas vel stoja i savas vezes bigsmile.gif
Atsakyti
Oi pasitaiko nekalbadieniu, pasitaiko tongue.gif esam abu labai uzsispyre, tai buna nekalbam ir keles dienas, nors esu bendraujanti ir tylos visai nepernesu, bet kai susipykstam nei vienas nenori nusileisti... tai ir gaunasi nekalbadieniai biggrin.gif
Atsakyti
o mes su draugu nesikalbam jau nuo sekmadienio verysad.gif tiksliau bandžiau aš kalbėtis, bet jis ignoravo, tai ir aš nebekalbu su juo.
Mane labai tai erzina, man atrodo užtektų porą valandų patylėt apsiraminimui, bet visada būna taip: susipykstam, išsiskiriam, tada aš pabandau taikytis, jis nereaguoja niekaip, savaitę tyli, o paskui kada naktį, ar paryčiais parašo žinutę, ar skambina, kad atvažiuočiau doh.gif (mes negyvenam kartu). aš aišku naktį nevažiuoju, bet kitą dieną jau pradedam taikytis. Blogiausia, kad man kiekvieną kartą atrodo, kad čia jau galutinai susipykom verysad.gif
Po tokios savaitės tylos ir ignoravimo jau norisi atrasti jėgų ir nebesitaikyti iš viso, bet kad vis nesigauna...
Atsakyti
nekalbadieniai buna poto kai perdaug issakai vienas kitam, pas mus taip daznai buna susipykstam, issivadinam vienas kita visaip ir tyla...seip esu uzsispyrusi ir lengvai nesileidziu i kalbas, tik lbj jautri esu, ilgai sirdute skauda po isgirstu fraziu...ir pikta buna ir skaudu ir atrodo niekada nebesnekesiu, bet praeina kiek laiko ir vel viskas is naujo... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiukee @ 2008 01 27, 16:25)
nekalbadieniai buna poto kai perdaug issakai vienas kitam, pas mus taip daznai buna susipykstam, issivadinam vienas kita visaip ir tyla...seip esu uzsispyrusi ir lengvai nesileidziu i kalbas, tik lbj jautri esu, ilgai sirdute skauda po isgirstu fraziu...ir pikta buna ir skaudu ir atrodo niekada nebesnekesiu, bet praeina kiek laiko ir vel viskas is naujo... verysad.gif  unsure.gif

Pas mus taip ankščiau būdavo, kadangi aš labai užsiplieskianti prikalbėdavau ir nemalonių dalykų, bet pastebėjau, kad mano brangusis ir po 6 metų gali primint ką sakiau doh.gif , tai dabar geriau savaitę, dvi patylėsiu, kol viskas atslūgs, o tada ramiai pradėsism aiškintis; nors tiesą sakant pratylėjus dvis savaites, nepamenu dėl ko ir susibarėm lotuliukas.gif - tik žinau vieną- kad teisi aš tongue.gif
Atsakyti
pas mus nekalbadienių nebūna. viską išsiaiškiname tą pačią minutę kai susipykstame. smile.gif
Atsakyti
Mes irgi viska stengiames isspresti ta pacia akimirka, taigi kolkas mudvieju santykiuose dar nekalbadieniu neteko patirti, tiesa sakant labai noreciau, kad niekados ir nebetektu ax.gif
Atsakyti