rezultatas -artėja skyrybos,deja....
Labukas visoms,nekalbadieniai pas mus trunka kuo toliau,tuo ilgiau.Iš pradžių stogas važiuodavo,o dabar nieko man tai beveik kaip ir gyvenimo norma
.
QUOTE(mantvaida @ 2008 01 02, 16:42)
Labukas visoms,nekalbadieniai pas mus trunka kuo toliau,tuo ilgiau.Iš pradžių stogas važiuodavo,o dabar nieko man tai beveik kaip ir gyvenimo norma
.
nu jo....deja,nekalbadieniai daugeli tik prie to ir priveda.pas mane anksciau irgi charakteris buvo gan bjaurus,uzsiraukdavau ant saviskio del kokio menkniekio ir nekalbedavau valandu valandas.aciu dievui,kad jis ne tox ozys
QUOTE(mantvaida @ 2008 01 02, 19:42)
.
Mane nekalbadieniai gali isvesti is proto.
QUOTE(evaj @ 2008 01 04, 22:13)
Mane nekalbadieniai gali isvesti is proto.
jie ir veda is proto
Buna ir pas mus
Aisku,kad problemos tai neisprendzia,bet kartais norisi patyleti...
QUOTE(lincikas5 @ 2008 01 07, 10:48)
Buna ir pas mus
Aisku,kad problemos tai neisprendzia,bet kartais norisi patyleti...
va todel ir sako:kalbekites,tiktai taip isspresite problemas.Bet kaip save peraukleti
O MES SIANDIEN NESIKALBAME(NUO VAKAR)
NA TIKRAI GALIMA ISPROTETI.SUSIPYKOME DEL MENKNIEKIO.VAKAR NEISKENTUS NUEJAU PASIKALBETI,PRADEJAU VERKTI ATSIPRASINETI,BET JIS TIESIOG MANE APSAUKE IR PAPRASE DINGTI IS AKIU
NEBEGALIU TAIP GYVENTI,MANAU KAD MES TAIP ILGAI NETEMPSIM(SUSITUOKE LIEPA
)JIS VISOMET MANE TIESIOG IGNORUOJA.NA DABAR PATI KALTA,NES KAI SUSIPYKOM JAM ISREKIAU DAUG SKAUDZIU DALYKU,KAD NENORIU SU JUO BUTI,KAD JIS TIESIOG KVAILYS IR T.T.
Nekalbadieniai............. Niekada to nesupratau.
Pas mus šeimoje yra taip, kad jeigu jau kam nors " guli " kažkas negero ant širdies, tai taip bus ir pasakyta.
Ką duoda tas tylėjimas ? Savigraužą.
Nežinai nei ka galvoja antra pusė, nei pats gali pasakyti kaip jautiesi. Kažkoks apsurdas.
Situacija, kai namuose yra vaizdas, bet garsą kažkas išjungė.
Pas mus šeimoje yra taip, kad jeigu jau kam nors " guli " kažkas negero ant širdies, tai taip bus ir pasakyta.
Nežinai nei ka galvoja antra pusė, nei pats gali pasakyti kaip jautiesi. Kažkoks apsurdas.
QUOTE(nestoske @ 2007 12 28, 17:26)
Mano vyras irgi dievina nekalbadienius,uzsidaro kambaryje, isijungia TV ir sėdi, o as sprogstu is piktumo.Bandau lysti i akis, bandau saukti, paskui tyliau, o paskui visai ir man praieina noras kalbetis... Nu atrodo pakalbetume, tikrai butu geriau, o dabar kiekvienas su savo mintimis....
ir kazkodel po kiek laiko, as pirma neikenciu tos tylos, vel lendu jam i akis, ir tada jis neatlaikes mano spaudimo pradeda kalbetis, ir galiausiai mes susitaikome 
QUOTE(aruncikas @ 2008 01 15, 18:00)
Nekalbadieniai............. Niekada to nesupratau.
Tai labai gerai kad susitiko du protingi zmones, mano vyras tiesiog dievina nekalbadienius, praktiskai visada taikytis turiu as, uzkniso... gaunas kad as turiu atsiprasyt uz jo bukus poelgius