Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbadieniai

oi, neisivaizuojat, kaip as megstu praktikuoti sia "bausme" ant savo vyro (ir ne tik ant jo)-nereikia lieti energijos rekiant, vargti aiskinantis santykius, tiesiog uzsitrauki uztrauktuka ir "kamstukus" i ausis - visiska ramybe biggrin.gif . Gaila tik, kad neiseina su savuoju istesti to iki nekalbadieniu, tenka tenkintis nekalbejimo minutemis, jei "pasiseka" - valandomis. Jis, matyt, per daug mane myli, kad galetu tai ilgiau istverti, o del jo atkaklumo meilinantis man ir as neatsilaikau - pasirasom taikos sutarti, iki kito karto... blink.gif . O varge, dabar kai paskaitau is salies, pagalvoju - nejaugi as is tiesu tokia bjauri g.gif , gal ir per daug saviski kankinu kartais...Va tau, ir sedejimo forume pasekme - privercia susimastyti apie savo elgesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano tokia taktika bloga - nekalbeti.. doh.gif Pati suprantu, kad negerai ir kaip nervina kita, bet vistiek taip elgiuosi.. Ir kai klausia, kas nutiko, atsakau, kad nieko.. g.gif bet paskui kazkaip issikalbam (istyliu maximum valanda, MB uzkalbina) ir vel viskas gerai... rolleyes.gif
Atsakyti
Tai vat, turim pirmą kartą nekalbadienį doh.gif Atrodo, kaip visada - išsikalbėjom, išsipykom, kai atslūgus pykčiui paklausiau keletą įprastų klausimų kasdieninių, sulaukiau TYLOS blink.gif Taip ir supratau - prasidėjo nekalbadienis... Tik dar nežinia, kiek tęsis, nes pirmas kartas g.gif
Atsakyti
Na 'join the club' kaip sakoma. Pas mus antras nekalbadienis prasideo vakar. Gal ir as viska pradejau, bet siaip manau, kad as turiu pilna teise ant jo pykti. Siaip tik sestadieni grizom is atostogu, vakar visa diena ilseomes, ziurejom olimpiada. Paskambino jo draugas, pakviete susitikti, jis atsisake. Kartu nusprendem vakare gamintis vakariene, bet vakare persigalvojo, isejo susitikt su draugu, apie 9 vakare skambina ir sako, kad gris velai. Tai taip ir likau ant ledo, be vakarienes ir vakaro planu! Tai jau man viskas uzvire ir as paskus visa pykti jam isliejau ir ant jo ir dar jo drauga pasiunciau velniop! Na aisku jis grizo 10val ir dar klausia, ko norejai? na princas grizo!!! Tai as tada as jam pasakiau uzsiciaupti ir tegul tesia savo linksmybes su draugeliu! Taip ir issiunciau i svetaine ant sofos! Nuo to laiko ir nesikalbam, na dabar jis darbe, bet jokio skambucio. As si karta tikrai nepradesiu taikytis, na gal dar per daug pikta esu... gal ir del nieknekiu, bet man reikia daugiau laiko viska apmastyti...

Nepatinka man taip elgtis, bet zinau, kad jis gal siandien ar rytoj prades meilintis arba prades sneketi lyg niekur niekas... Kad ir kaip ten bebutu, bet si karta tikrai supras, kad as rimtai pykstu!!! velniop viska... doh.gif
Atsakyti
yra nekalbadieniai,ir gana ilgai,net iki 3-ju savaiciu,jau net neatsimeni del ko ,bet vistiek nekalbam ,labai jau abu isdidus schmoll.gif verysad.gif aggressive.gif javascript:add_smilie(":labai_piktas:")
aggressive.gif
Atsakyti
Nekalbadienius vyras pirmas pradėjo praktikuoti ir nebūtinai po barnio, užsiraukdavo ir tylėdavo. O aš iš nevilties galėdavau sienomis laipioti. Su laiku apsipratau, gi žiūriu visai nieko tie nekalbadieniai - kai įpykina, susakai viską kas ant dūšios ir užsirauki, va taip ir po 3 savaites pratylėdavom, anei tau kas priekaištauja, anei moko gyventi, gali ir valgyti netaisyti vistiek nesiskųs biggrin.gif O dabar nekalbadieniai nebeteko prasmės, apsipratau dažniausiai namuose be vyro būti, o kai pasirodo tai nelabai ir randasi tos kalbos.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 08 11, 11:14)
Tai vat, turim pirmą kartą nekalbadienį  doh.gif Atrodo, kaip visada - išsikalbėjom, išsipykom, kai atslūgus pykčiui paklausiau keletą įprastų klausimų kasdieninių, sulaukiau TYLOS  blink.gif Taip ir supratau - prasidėjo nekalbadienis... Tik dar nežinia, kiek tęsis, nes pirmas kartas  g.gif

Nu netruko ilgai tas nekalbadienis thumbup.gif Vieną vakarą ir rytą, o grįžus po darbo viskas buvo kaip įprastai, tik pati dar bandžiau ožius rodyt, tipo taip lengvai nepraeis doh.gif
Atsakyti
Rimtai bendrauti su vaikinu pradejau 18 metu... nuo tada pradejau praktikuoti ir nekalbadienius smile.gif oiii...budavo uzsispiriu net tada, kai pati jauciuosi kalta...budavo net pamirstam del ko nekalbam lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dabar pasikeiciau. Buna, keleta valandu iseknciam ir pagalvoju... kokio velnio tyleti. GYvenam po vienu stogu. Mylim vienas kita. Turim vienas kita. Yra zmoniu vienisu, nelaimingu, serganciu... o mes veltui laika leidziam tyledami... KAm to reikia??? NA, tada greit susitaikom ax.gif ax.gif
Atsakyti
pas mus nekalbadieniai ilgiausiai truko dvi dienas ax.gif bet tai buna super retai, jei susipykstam, tai pratylim pora valandu, po to pyktis isgaruoja ir pradedam juokauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na musu antras nekalbadienis truko visa para, bet vyrelis meiles uzsimane, tai kas jam beloki, teko meilintis! Dar isandien ryte bande juokauti, kad tipo neskambink man tik!!! Tai as ir neskambinu.... bet zinau po pietu paskambins ir sakys, kodel neskambini... oi koks nuspejamas mano MB. Todel ji ir myliu... wub.gif wub.gif wub.gif Zinau kad elgiames kaip mazi vaikai....echh...
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 07 26, 15:03)
Kartais nekalbėti yra geriau, nei pasakyti per daug.

thumbup.gif
O aš supykus nekalbu. Galiu nekalbėti valandą, parą, savaitę, mėnesį.. Nekenčiu šio savo įpročio, bet niekaip nepavyksta jo atsikratyti ax.gif
Atsakyti
Ooo ziuriu ne as viena tokia bjauri ir kankinu savo vyra nekalbadieniais biggrin.gif Nu bet nieko, man atrodo jis priprato lotuliukas.gif Anksciau sakydavo, kad gal geriau tu rek, snekek, pyk, dauzyk lekstes, tik netylek, bet dabar po savaites nesnekejimo jam nieko tokio, tik tuo laiku supranta kad as ant jo pykstu biggrin.gif ir vsio
Atsakyti