Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbadieniai

Na aciu dievui kad mes abu su vyru ne to kirpimo, jei apsipykstam, tai negalim ilgai buti susipyke ir nesikalbeti biggrin.gif greit susitaikom smile.gif
Atsakyti
As tai galeciau nekalbeti labai labai ilgai, bet MB neleidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraVMS @ 2008 11 13, 23:10)
As tai galeciau nekalbeti labai labai ilgai, bet MB neleidzia mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pas mus irgi panasiai ax.gif galeciau nekalbeti valandas, man burna tarsi 'uzsirakina', net negaliu paaiskinti to jausmo blush2.gif labai pykstu ant saves uz tai, bet kiek bandziau negaliu pakeisti to schmoll.gif gal su branda 'suaugsiu' biggrin.gif
Atsakyti
hm.. man gal baisiausias ne pats faktas, kad nekalba, o akmenine veido israiska. atseit "man dzin". zudo mane tai. gali nebutu dalyku tada prisigalvot unsure.gif
Atsakyti
as irgi kai kada noreciau patyleti, kad ir visa diena, bet MB toks snekorius...wink.gif doh.gif
Atsakyti
Manau kad pas visus ju buna,pas mus taipat buna kad nekalbam kokias dvi dienas,o jis tada koks geras tevas buna biggrin.gif rupestingas ir su vaikais i lauka ina ir valgyt gamina jiems ir zaidzia.Na kartais i naud tai
Atsakyti
QUOTE(Širdukė.2008 @ 2008 10 06, 16:25)
Niekada nesupratau ir nesuprantu, tikiuosi, kad ir neteks suprasti, kas tai yra?  smile.gif Ne pirmi metai santuokoje ir apskritai drauge, bet jei ir teko pasigincyti, niekad neteko nesikalbeti, neisivaizduoju kaip tai imanoma  unsure.gif , paziurime vienas kitam i akis ir abu imame sypsotis  biggrin.gif , neiseina nei vienam, nei kitam vaidinti piktu...  friends.gif  biggrin.gif

QUOTE(evelina83 @ 2008 11 12, 17:30)
Na aciu dievui kad mes abu su vyru ne to kirpimo, jei apsipykstam, tai negalim ilgai buti susipyke ir nesikalbeti biggrin.gif greit susitaikom smile.gif

drinks_cheers.gif pas mus lygiai tas pats...neiseina kazkaip tokia ilga tylos pertrauka dayti... ax.gif o kam,jug visvien angsciau ar veliau reikes pradet bendrauti,tai kam muchinti ir save ir ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 11 17, 14:04)
drinks_cheers.gif pas mus lygiai tas pats...neiseina kazkaip tokia ilga tylos pertrauka dayti... ax.gif o kam,jug visvien angsciau ar veliau reikes pradet bendrauti,tai kam muchinti ir save ir ji smile.gif

būtent tam, kad pamučint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 10, 23:46)
Būdavo visko...nebėra, bent jau dabar...nors aplamai aš plepi natūra, bet supykusi galiu prarasti kalbos dovaną  cool.gif ...bet laikas apšlifavo kampus, rado geresnį būdą nesklandumams pašalint nei tyla  smile.gif

Gal galima sužinoti, koks tai būdas? Nes aš kai supykstu, negaliu kalbėtis ir viskas.
Atsakyti
o as negaliu nekalbeti ir mb toks pat susipikstam tuom viskas ir pasibaigia
Atsakyti
Mv per pykcius linkes kalbeti,na ,bet as kai suptkstu turiu pasikalbeti apti su savimi papiesti,parasyti koki dienorasti,paskaityti knyga,na,bet tada su juo kalbeti negaliu,bet neilgai mes taip kalbet negalim,as neistveriu ilgai max.kokias3 valandas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spoksi @ 2008 09 02, 20:02)
thumbup.gif
O aš supykus nekalbu. Galiu nekalbėti valandą, parą, savaitę, mėnesį.. Nekenčiu šio savo įpročio, bet niekaip nepavyksta jo atsikratyti  ax.gif

Aš lygiai tokia pati doh.gif
Atsakyti