Man geriausia Kanebo liquid finish, kai pabaigsiu vel pirksiu ja
o ji nekemsa poru?

isvis, pagal ka atskirt ar ji kims ar ne ???
ant exuviance tai raso noncomedogenic (jei neklystu)... o ant kitu kaip?
QUOTE(iewootia @ 2008 07 15, 23:02)
o ji nekemsa poru?

oi ne...ji man drekina ir maitina oda, kaip tik nesausna, ir na neatsiranda po jos jokiu spuogeliu

man pats geriausias kremas su spalva Actipur - ir spuogelius gydo, ir maskuoja, ir prisitaiko prie odos spalvos, oda ilgai islieka matine, ko nebudavo su Exuviance
Exuviance pries ja yra nekas (cia mano nuomone, nes turiu jas abidvi)

Exuviance pries ja yra nekas (cia mano nuomone, nes turiu jas abidvi)
Man nepatiko Exuviance
mano oda misri, ji gal tinka labiau riebiai, nes sausedavo ir matydavosi visi serpetojimai (ypac ziema)
Idealiausio varianto dar neatradau, taciau pirksiu dabar Chanel nes visos labai giria

Idealiausio varianto dar neatradau, taciau pirksiu dabar Chanel nes visos labai giria

as neseniai nusipirkau chanel mat liumere, patinka zinok
pries tai naudojau YSL irgi ziauriai patiko, biski tekstura svelnesne , maloniau tepas nei chanel, bet man rodos YSL trupuciuka maziau maskuoja. nu kolkas nedziovina

Iš visų bandytų Make up forever krempudra man patiko labiausiai:)
Man ISADORA nekemsa visiskai, labai tinka mano veido odai. O siaip man atrodo visos deguonines nekemsa

QUOTE(Tiffany @ 2008 10 07, 07:55)
kol kas - ne, gerai, kad tos pudros Actipur - turejau tik meginuka
kitai vasarai nusipirksiu, jei reikes, o gal apsistosiu ties mineraline 

O ta mineraline turi gidomasias savibes?

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 10 07, 18:51)
gydomuju neturi, bet turi cinko, kuris padeda uzgyti zaizdelems, nusasausina spuogelius ir pan. manau sausai odai mineraline netiktu

Naudoju Maybelline Pure Make-up makiažo pagridą ir tai ne kasdien. Bet esu juo labai patenkinta, nes tai kaip kremas su spalva be to sudėtyje 50% vandens- tik išlygina veido spalvą. Nusipirkau atsitiktinai. Dabar jis baiginėjasi, tai galbūt kurios žinote panašių kitų firmų makiažo pagrindų, kurie būtų nedaug maskuojantys ir lengvi?