Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, neužkemšančios porų

QUOTE(Elegant @ 2008 10 11, 14:02)
Naudoju Maybelline Pure Make-up makiažo pagridą ir tai ne kasdien.

Aš irgi tą turėjau, žiauriai patiko, vėl ketinu pirkti. Tik norėčiau dar ir kompaktinės, bet kad nekimštų veido ir būtų matinė... gal kas tokią žinot ir galit pasiūlyti? neišsirenku parduotuvės stenduose...
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 10 11, 15:02)
Naudoju Maybelline Pure Make-up makiažo pagridą ir tai ne kasdien. Bet esu juo labai patenkinta, nes tai kaip kremas su spalva be to sudėtyje 50% vandens- tik išlygina veido spalvą. Nusipirkau atsitiktinai. Dabar jis baiginėjasi, tai galbūt kurios žinote panašių kitų firmų makiažo pagrindų, kurie būtų nedaug maskuojantys ir lengvi?

as naudoju lumene hidro drops, atrodo toks pavadinimas. lengva, neapkrauna veido, islygina spalva. naudoju kaip krema su atspalviu
Atsakyti
Labai nebloga Mary Kay apsaugele. del to kad neuzkemsa poru ji taip ir vadinasi. yra sausai-normaliai ir misriai-riebiai odoms. kaina 61lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2008 10 17, 18:39)
Labai nebloga Mary Kay apsaugele. del to kad neuzkemsa poru ji taip ir vadinasi. yra sausai-normaliai ir misriai-riebiai odoms. kaina 61lt 4u.gif

O kaip oda riebi - neblizga nuo jos? ryte, vakare?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 10 17, 21:43)
O kaip oda riebi - neblizga nuo jos? ryte, vakare?

uzsitepus Mary Kay apsaugele riebiai odai siaip veidas neblizga, bet geriausias rezultatas ant virsaus uzdejus mineralines pudros arba specialaus tepaliuko absorbuojancio riebalus. ji galima tepti tiek ant pudros tiek ant svaraus veido.
Atsakyti
user posted image
stai ir jis. ji galima tepti pries pudra arba ant jos. pati taip naudoju.svelniai itapsnoji vietose kurios blizga ir jos tampa matines.
beje dar yra serveteles. jas reik irgi prideti prie veido, jos sugers riebalus, o oda bus matine.
Atsakyti
QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2008 10 18, 18:04)
stai ir jis. ji galima tepti pries pudra arba ant jos. pati taip naudoju.svelniai itapsnoji vietose kurios blizga ir jos tampa matines.
beje dar yra serveteles. jas reik irgi prideti prie veido, jos sugers riebalus, o oda bus matine.

neuzkemsa poru? g.gif ir kazin, ar ji naudojant oda kvepuoja g.gif
Atsakyti
tas produktas kurio foto ikeliau ne pudra o gelio pavidalo tepaliukas naudojamas kad veidas neblizgetu kai uzsitepi pudra 4u.gif o pudra apie kuria dar anksciau rasiau vadinama apsaugele neuzkemsa poru
Atsakyti
Na jei servetėles reikia naudot, tai aš geriau liksiu prie biodrogos kremo.... Reiškias, oda pradeda blizgėt į popietę ar pavakarę, ir aš lygiai taip pat galiu naudot kažką kitą ne mažiau kokybiško, bet pigesnio.. O servetėlių man kol kas reikėjo ir su paprastom pudrom, ir su bet kuo - tik vakare....
Atsakyti
serveteles ir tepaliuka pasakiau kaip pagalbines priemones ant pudros kai manes paklause 4u.gif

visgi mano variantas apie pudras neuzkemsancias poru yra apsaugele is Mary Kay smile.gif
kazkada bandziau manhatan tai nelabai patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2008 10 19, 10:51)
serveteles ir tepaliuka pasakiau kaip pagalbines priemones ant pudros kai manes paklause 4u.gif

visgi mano variantas apie pudras neuzkemsancias poru yra apsaugele is Mary Kay smile.gif 
kazkada bandziau manhatan tai nelabai patiko g.gif

Na manhatan žiauru, bent jau man buvo. O šiaip mieliausiai ieškočiau tokios krempudros, nuo kurios veidukas neblizga... nes jei blizga, tai aš galiu ir ką nors paprasčiau susirast smile.gif
Beje, pagrindinis klausimas buvo - ar veidas neblizga... o ne ar neblizga vartojant pagalbines priemones smile.gif
Atsakyti
ieskau lengvo , poru neuzkemsancio pagrindo,kad tiesiog sulygintu spalva.Lengvai drekinacio, na kad nesausintu odos,nes mano normali/misri .svarstau apie vichy Aera Teint .o ka rekuomenduotumete jus,nes apsispresti tikrai labai sunku tongue.gif
aciu biggrin.gif
Atsakyti