aš naudoju Dr. Hauschka kreminę pudrą, porų tikrai nekemša, bet ji yra daugiau kaip toninis kremas, sulygina veido spalvą, bet ne ką temaskuoja, aš ją naudoju tiesiog kaip pagrindą, o jei reikia daugiau maskavimo, tepu mineraline pudrą [BE]

Parsinesiau is vaistines Vichy Norma teint pudros meginuku...
tokios nelaimes dar nesu turejusi,nemaloni baisiai tepti ant veido,atrodo kai tepi ,kad joje kokio krakmolo butu imaisyta,nu nemoku nupasakoti
.Dar raso,kad poru nekemsa...
kemsa...visiskas slamstas

QUOTE(Dai'na @ 2008 11 20, 23:05)
Parsinesiau is vaistines Vichy Norma teint pudros meginuku...
tokios nelaimes dar nesu turejusi,nemaloni baisiai tepti ant veido,atrodo kai tepi ,kad joje kokio krakmolo butu imaisyta,nu nemoku nupasakoti
.Dar raso,kad poru nekemsa...
kemsa...visiskas slamstas 

hmm... gal kokie pasene meginukai?

as laaabai patenkinta Vichy Norma Teint krempudra, maskuoja gerai, nieko neuzkemsa, puikiai laikosi, skaniai kvepia, oda aksomine. Jokios presuotos ar kitokios pudros po jos net nenaudoju.

na as pirkau ne lietuvoj, gal del to toks kardinalus skirtumas...

oi, tik dabar pamaciau kad ir Dai'na ne Lietuvoj

nu va ir as ne lt,gal kokie pasene
,jau ismeciau...nesusipratau i galiojimo laika paziureti

Naudojau No 7 (blond) kremine pudra. Ji labai puikiai maskuija. Lietuvoj neradau jos pirkti.. ir dar neradau pakaitalo.. Bet va nusipirkau L'Oreal "Tru Mach" makiazo pagrinda, tai kolkas jis man labai patinka. Ir tikrai prisitaiko spalvyte prie veido ir gerai isigeria ir neatrodo veidas kaip su kauke
Dar truputis skaistalu ir ciki

QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 21, 00:03)
hmm... gal kokie pasene meginukai?
as laaabai patenkinta Vichy Norma Teint krempudra, maskuoja gerai, nieko neuzkemsa, puikiai laikosi, skaniai kvepia, oda aksomine. Jokios presuotos ar kitokios pudros po jos net nenaudoju.
jokio krakmolo nei is tolo ner

O kaip su blizgesiu?
Jei neužblizga veidas vidury dienos- tiesiai į vaistinę einu

QUOTE(Žaliai lyja @ 2008 11 21, 20:02)
Nea, neblizga nei vidury dienos, nei pabaigoj, nors mano T-zona apyriebi tokia.

QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 21, 20:27)
Jokios kompaktinės taip išeina

Viskas, ryt bėgom į vaistinę. (šiandien praeidama pamačiau, kaip tik pagalvojau,kad reik

Dėkui

QUOTE(Žaliai lyja @ 2008 11 21, 20:46)
Jokios kompaktinės taip išeina
Viskas, ryt bėgom į vaistinę. (šiandien praeidama pamačiau, kaip tik pagalvojau,kad reik
)
Dėkui

Dėkui

jo, mano odai tai jokios kompaktines nereik po vichy tonalkes.
O ar labai riebia ir megstancia blizget oda turit?
QUOTE(absinthfaerie @ 2008 11 21, 20:54)
jo, mano odai tai jokios kompaktines nereik po vichy tonalkes.
Kakta tik labai blizga, visa kita normaliai. (ir dar tą kaktą maskuot reik, tai iš vis bėdos

QUOTE(Žaliai lyja @ 2008 11 21, 20:06)
Kakta tik labai blizga, visa kita normaliai. (ir dar tą kaktą maskuot reik, tai iš vis bėdos
)

Man irgi tik kakta blizga, bet deja nepadeda man ta krempudra Vishy...Siaip tikrai maloni tekstura, viskas gerai, bet blizgeti pradeda po pietu visada

QUOTE(Maus @ 2008 11 21, 21:22)
Man irgi tik kakta blizga, bet deja nepadeda man ta krempudra Vishy...Siaip tikrai maloni tekstura, viskas gerai, bet blizgeti pradeda po pietu visada 

Nu reiks bandyt, vis tiek jau laikas krempudrą pirkt, ir norisi kokią geresnę nei eilinę Droginę nusipirkt šį kartą

O šiaip tai esu visada pratus ant krempudros ir kompaktinę tept, tai sulaiko tą blizgesį (nors kartais vakarop reikia dar užsivaryt