Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, neužkemšančios porų

nusipirkau actipur, na man ziemai per tamsi si pudra, vasarai bus thumbup.gif beje, ji nera 1 atspalvio, yra 1 atspalviai, bet universiteto vaistinej liko tik medium spalva ir sako, kad prancuzai isvis nutrauke siu pudru vezima i lt g.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Lumene Double Stay Mineral makeup
Gal galit kas pakomentuot šias pudras? Ar nekemša porų, gerai maskuoja, labiau tinka žiemai, ar vasarai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 birželio 2010 - 22:18
QUOTE(Tiffany @ 2009 01 09, 21:06)
Vilniuj universiteto 2 vaistinej
tikrai nekemsa, nes tai dermatologine priemone, skirta veido odos gydymui nuo spuogeliu drinks_cheers.gif

O ji gerai maskuoja? Kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 01 22, 11:52)
o ar si pudryte pamaskuoja ka?
o del uzsikimsusiu poru, tai kaip sake soffi - visos pudros daugiau maziau kemsa musu poras. mirksiukas.gif

Pamaskuoja, bet nedaug.
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 01 22, 18:37)
nusipirkau actipur, na man ziemai per tamsi si pudra, vasarai bus thumbup.gif beje, ji nera 1 atspalvio, yra 1 atspalviai, bet universiteto vaistinej liko tik medium spalva ir sako, kad prancuzai isvis nutrauke siu pudru vezima i lt g.gif

galima duagiau info apie ja? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 01 17, 15:37)
ar kuri bandet YSL Matt touch??  bigsmile.gif

teko paciai isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 01 25, 20:58)
galima duagiau info apie ja?  g.gif

ismeciau jau ta dezute su aprasymu, prisimenu, kad buvo parasyta, kad puikiai tinka kasdieniam naudojimui, nekemsa pora, uzmaskuoja odos defektus, likusius po spuogeliu, islaiko matine oda, neleidzia atsirasti blizgesiui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 25, 22:39)
ismeciau jau ta dezute su aprasymu, prisimenu, kad buvo parasyta, kad puikiai tinka kasdieniam naudojimui, nekemsa pora, uzmaskuoja odos defektus, likusius po spuogeliu, islaiko matine oda, neleidzia atsirasti blizgesiui ax.gif

turbut panasi konsistencija i extreem?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 01 26, 00:43)
turbut panasi konsistencija i extreem?

+/-, cia daugiau kaip kremas su atspalviu, o ne krempudra.
Atsakyti
kazkada man dermatologe actipur pudros dave megineli. man tai ji nepatiko, kazkaip nelygiai ir blogai tepesi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytea @ 2009 01 26, 21:45)
kazkada man dermatologe actipur pudros dave megineli. man tai ji nepatiko, kazkaip nelygiai ir blogai tepesi blink.gif

o kuo tepei? man su mac 187 labai gerai tepesi rolleyes.gif
Atsakyti
o va dar norejau paklausti o jus tarkim tik tepat ta kremine pudryte arar pries tai ka nors kremuka koki ? as tai bijau su tais kremais kad neuzkimstu poru rolleyes.gif o pvz paskui kokius zandukus tepat kad paryskinti kokia rutuline pudra ar siaip kokia?? as paziuriu panos buna taip graziai pasidaziusios ... rolleyes.gif
Kazi is kur gauti ta vichy dermablend..... unsure.gif geri labai nete atsiliepimai bet gaila kad jos LT nera ... o is kur jus perkat ???
Aij as tai visaij pasimeciau db tiek gausybe tu pudru tai nezinau kokia net pirkti daba o jau noreciau rytoj nusipirkti nes mano turima actipur jau baigesi o noriu dar kitokia pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2009 01 28, 19:38)
o va dar norejau paklausti o jus tarkim tik tepat ta kremine pudryte arar pries tai ka nors kremuka koki ? as tai bijau su tais kremais kad  neuzkimstu poru  rolleyes.gif  o pvz paskui kokius zandukus tepat kad paryskinti kokia rutuline pudra ar siaip kokia?? as paziuriu panos buna taip graziai pasidaziusios ...  rolleyes.gif 
Kazi is kur gauti ta vichy dermablend..... unsure.gif  geri labai nete atsiliepimai bet gaila kad jos LT nera ... o is kur jus perkat ???
Aij as tai visaij pasimeciau db tiek gausybe tu pudru tai nezinau kokia net pirkti daba o jau noreciau rytoj nusipirkti nes mano turima actipur jau baigesi o noriu dar kitokia pabandyti  smile.gif

Aš šiaip nebūtinai apie krempudrą, bet iš asmeninės patirties šiek tiek pakomentuosiu smile.gif jei naudojamas gelinio pagrindo kremukas - jo tepti prieš krempudrą ar tonuojantį kremą nelabai gerai, nes po to "nuslys". Aš dabar naudoju tonuojantį kremą, tai nieko daugiau netepu. Krempudrai kartais tepdavau prieš, bet dažniau maišiau su kremuku, tada šiek tiek pašviesėja atspalvis ir pasidaro skaistesnis toks veidas, kas matė, labai gyrė. Kremas, kaip minėjau, neturi būti gelio pagrindu (kaip riebiai odai kad naudojamas). Ant viršaus kartais dedu (kai labai blizga arba kai reikia dar lygesnės veido spalvos) paprastos kompaktinės arba birios pudros ir skaistalų arba bronzine tamsesne pudra. Šiaip iš karto sakau, kad visoms šitoms geriau įsigyt šepetėlį, nes su kempinėle greičiausiai nutrinsi apatinį sluoksnį...
Aišku, kitos gal kitaip daro smile.gif man šiaip aktualu nekemšanti porų krempudra, nes linkusi labai spuoguotis oda, na ir pageidautina, kad kuo ilgiau išliktų matinė. Kažkodėl kaip dažniausiai minimą įsiminiau actipur, tai kai pabaigsiu savo tonuojantį, gal prie jos eisiu... nors sunku rinktis, kai dalis merginų nemini, kokiai odai skirtas jų išgirtasis produktas... nes jei oda sausa, ir visą dieną išlieka matinė, tai nemanau, kad tai krempudros nuopelnas ax.gif man aktualiau, kad riebi oda išliktų matinė, kas kol kas man be šansų, bent jau iš tų, kur atradau ax.gif
Atsakyti