QUOTE(Alinva @ 2009 02 06, 00:37)
MaxFactor kemša, žiauriai. O apie organizmo tvarkingumą nereikia čia aiškinti - jei odą užkemši, o oda linkus į riebumą - per kur jai tuos riebalus pašalint? jie pasikaupia, dar uždegimukas - va ir spuogas. Reali patirtis - be krempudros spuogelių jau kaip ir nėra, odelė graži, kelias dienas vaikštai ir nieko... prireikia kada, užsitepi ryte krempudros, vakare grįžti mažiausiai su pora naujų, ir gana stambių spuogų.
Jei oda riebaluotis nelinkus, tai koks skirtumas, ką tepsi... išsiskyrimo padidinto nėra, ir nėra iš ko tiems spuogeliams kilt.
Sveikos merginos as irgi prisijungsiu prie jusu

. As pritariu Alinva, cia ne nuo organizmo cia nuo odos tipo. Mano oda yra problematiska visa gyvenima yra labai riebi, ir tu spuogeliu yra, tik as negaliu be kremines pudros apsieiti , nes mano veido oda nelygi todel kad poros labai gilios tai turiu biski veida palyginti. o siaip siuo laiku naudoju YSL, lancome ir guerlain kremine pudra, o dar viena kremine pudra ysl stovi , nes su spalva nepataikiau, ai dar turiu loreal , bet stovi ji pas mane, ji man netinka isvis.