Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, neužkemšančios porų

Neatsispyriau ir aš Parure's liaupsėm, šiandien įsigijau Parure aqua.
Pirmas įspūdis labai geras. Maloni, lengva tekstūra. Kvapas labai malonus bigsmile.gif
Oda mano normali, daugiau į sausumą. Puikiai dengiasi, jokio diskomforto. Maskuoja nestipriai, jei daugiau reikia maskavimo, tada geriau extreme būtų. Bet man ji jau per sunki pasirodė.

Atsakyti
O as va nesenai nusipirkau biotherm krempudra.... pas mane oda nuo gydimo kartais labai isauseja o kartais buna riebi verysad.gif siaip kaip bandziau parduotuvej clinique ir biotherm meginukus ant veido tai Biotherm malonesne wub.gif
Viskas geraj sitoje pudroje , gerai tepasi, maskuoja gan neblogi ir nera kaukes efekto smile.gif bet veidas pradeda blizget vakare doh.gif
Atsakyti
as turiu vichy dermablend. 35 sand numeriuka. Tepiausi karta, nezinau dar, ar perleisti kazkam, ar pasilikti sau. Maskuoja super gerai, tik kad retai kada taip buna kada labai maskuoti reikia. g.gif Del poru kimsimo, nezinau, isvis kas liecia pudras, tai nepastebejau to kimsimo, naudoju chanel pro lumiere, man gera. Va kas kemsa tai savaimio idegio kremai doh.gif juodai.
Atsakyti
O ar sausina Vichy pudra oda?
Atsakyti
As tai naudoju MaxFactor. Man labai patinka, tik girdejau, kad joje yra sunkiuju metalu ir kasdienai nelabai tinka, bet man labai patinka. Poru nlb uzkemsa. Jei organizme viskas gerai, tai ir spuogu nera, o jei ten netvarka, tai ir be pudros pridyks spuogu. doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GretaGretute @ 2009 02 05, 23:25)
As tai naudoju MaxFactor. Man labai patinka, tik girdejau, kad joje yra sunkiuju metalu ir kasdienai nelabai tinka, bet man labai patinka. Poru nlb uzkemsa. Jei organizme viskas gerai, tai ir spuogu nera, o jei ten netvarka, tai ir be pudros pridyks spuogu. doh.gif  mirksiukas.gif

MaxFactor kemša, žiauriai. O apie organizmo tvarkingumą nereikia čia aiškinti - jei odą užkemši, o oda linkus į riebumą - per kur jai tuos riebalus pašalint? jie pasikaupia, dar uždegimukas - va ir spuogas. Reali patirtis - be krempudros spuogelių jau kaip ir nėra, odelė graži, kelias dienas vaikštai ir nieko... prireikia kada, užsitepi ryte krempudros, vakare grįžti mažiausiai su pora naujų, ir gana stambių spuogų.
Jei oda riebaluotis nelinkus, tai koks skirtumas, ką tepsi... išsiskyrimo padidinto nėra, ir nėra iš ko tiems spuogeliams kilt.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 02 06, 00:37)
MaxFactor kemša, žiauriai. O apie organizmo tvarkingumą nereikia čia aiškinti - jei odą užkemši, o oda linkus į riebumą - per kur jai tuos riebalus pašalint? jie pasikaupia, dar uždegimukas - va ir spuogas. Reali patirtis - be krempudros spuogelių jau kaip ir nėra, odelė graži, kelias dienas vaikštai ir nieko... prireikia kada, užsitepi ryte krempudros, vakare grįžti mažiausiai su pora naujų, ir gana stambių spuogų.
Jei oda riebaluotis nelinkus, tai koks skirtumas, ką tepsi... išsiskyrimo padidinto nėra, ir nėra iš ko tiems spuogeliams kilt.

Sveikos merginos as irgi prisijungsiu prie jusu ax.gif . As pritariu Alinva, cia ne nuo organizmo cia nuo odos tipo. Mano oda yra problematiska visa gyvenima yra labai riebi, ir tu spuogeliu yra, tik as negaliu be kremines pudros apsieiti , nes mano veido oda nelygi todel kad poros labai gilios tai turiu biski veida palyginti. o siaip siuo laiku naudoju YSL, lancome ir guerlain kremine pudra, o dar viena kremine pudra ysl stovi , nes su spalva nepataikiau, ai dar turiu loreal , bet stovi ji pas mane, ji man netinka isvis.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 05, 21:27)
Va kas kemsa tai savaimio idegio kremai  doh.gif  juodai.

Skaičiau, kad įdegio kremų geriau nenaudoti toms, kurias kamuoja bet kokios odos problemos. Jautrumas, kimšimasis ir t.t.
O krem pudrų tai nemažas pasirinkimas yra, kurios leidžia odai kvėpuoti, aš dažniausiai per visas parduotuvėj pereinu ir išsirenku. Va su kompaktinėm tai yra sunkiau, daugumoje privaryta talko verysad.gif
Kol kas naudoju mineralinę, bet irgi yra minusų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 06 vasario 2009 - 11:32
QUOTE(Liberte @ 2009 02 06, 00:03)
O ar sausina Vichy pudra oda?

as kai turejau vichy aera teint tai nesausindavo.... i vakara veidukas pradedavo blizget doh.gif
Papildyta:
bet siaip jei oda nera labai riebi tai si krempudra thumbup.gif
Atsakyti
Kazin imanoma gauti Actipur gydomosios pudros megineliu?Kuriose vaistinese (Siauliuose) prekiaujama?
Papildyta:
QUOTE(Pink* @ 2007 01 09, 23:30)
As irgi nenaudojau niekad kompaktiniu. Ir del sitos mane stabde tik tai, kad ji kompaktine, bet ji visiskai nesausina, netgi drekina, labai lygiai ir lengvai dengiasi, man asmeniskai vienintelis minusas, kad tepa rubus...bet... kuri netepa ?! smile.gif

Turiu ir as ja.Ka galiu pasakyti,tai kad ji isryskina paserpetojimus,bet,ko gero,visos kompakines daugiau maziau isryskina.Nors man ji gal per daug miltuota,daug kabinasi su kempinele.Bet siaip linkusiai riebaluotis odelei labai gera.
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 01 09, 17:17)
Pabandysiu, kai sunaudosiu mac, ir chanel dar nauja turiu, net nepradaryta.. O tai actipur nekemsa galvoji?

siaip kaip man aiskino kosmetologe tai ACTIPUR yra kremas su spalva ir nekemsa veido poru,kadangi mano oda yra misri tai man kur sausesnes vietos tai labai issausindavo net serpetodavo oda o kur riebesnes vietos tai labai gerai islikdavo matine,o sausas vietas tai net kremu pries tepantis ACTIPURU pasitepdavau nes kitaip kosmaras kaip issausindavo doh.gif
Atsakyti
ir kaip? as siandie pabaigiau meginuka Lancôme 'Color Ideal Illuminateur', tai man labai patiko. grazi spalva, gerai dengiasim maskuoja. dabar pirksiu sita, nors nezinau, ar ji skirta riebiai odai. o wishy dermablend nepatiko nes isryskina poras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 birželio 2010 - 22:30