Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, neužkemšančios porų

QUOTE(Tiffany @ 2008 12 23, 22:03)
kadangi turiu problemine oda, tai atsirinkau si bei ta  ax.gif
vasara naudoju Actipur gydomaja pudra, Shu Uemura kremine, Make Up Store

kuri is Make up store? g.gif
idealiausia pudra kuria turejau, maskavo neperdaugiausiai, saikingai,veidas atrode lygus. gyvas, gaivus sviezias sudrekintas, jokio sausumo ir pan ....nu geriausia is bandytu turejau ne viena
Bourjois Repulpant Collagen Boosting Foundation
user posted image bet po keliu butelaiciu pastebejau kad inkstiru padaugejo, gal sutapimas g.gif konsultante sake kad cia del kolageno ( pudra vyresnems mot. o man jokiu kolagenu dar nereikia) ech.... noreciau rast tokia tik be kolageno, gal kas zino panasios teksturos kita?
dabar turiu make up factory mineral foundation...nieko gero.... per tirsta, sausas vietas patepus tempia....i kluba tinka gerai laikosi maskuoija.....bet kasdienai noreciau ko nors lengvesnio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 birželio 2010 - 22:32
gal kas bande lumene firmos mineraline krem pudra,riebiai misriai odai/?
Atsakyti
Norejau paklausti naudojanciu Actipur - ar tas sviesesnis atspalvis labai sviesus? Nes nuo to tamsesnio kai nesideginu veidas oranzinis atrodo, o bijau, kad tas baltas nebutu blush2.gif
Atsakyti
wetta,po ilgu blaskymusi vakar pasiemiau lumene pudra. kas patiko,tai idealiai man tinkanti spalva pudros, nes anksciau visada pasiimdavau tamsesne ir budavo sunku issitept. taciau jinai labai isryskina paserpetojimus, ir man labai minimaliai maskuoja, pvz raudonu spuogeliu nepamaskuoja. bet kita vertus cia yra maskuojamasis kremas,tai nereikia tiketis. manau,jeigu jinai man nekims poru ir neislys veido blizgesys po dienos,tai apsistosiu ties ja,juolab kad kaina sarmoj nedidele (36) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 19, 02:27)
Norejau paklausti naudojanciu Actipur - ar tas sviesesnis atspalvis labai sviesus? Nes nuo to tamsesnio kai nesideginu veidas oranzinis atrodo, o bijau, kad tas baltas nebutu blush2.gif

turiu dabar sviesesne, tai galiu pasakyti, kad man i morkava kazkoki uznesa ta spalva, truputi ant spakro pabandziau, bet viso veido neisdrisau teplioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 19, 11:08)
turiu dabar sviesesne, tai galiu pasakyti, kad man i morkava kazkoki uznesa ta spalva, truputi ant spakro pabandziau, bet viso veido neisdrisau teplioti biggrin.gif

o kur perkat tą Actipur?
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 19, 09:08)

Ydomiai, nes as bandziau ant rankos ta sviesesne, tai man labai sviesi pasirode, o ta tamsesne morkava, tai nelabai prie mano blondinisku kudlu tinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 19, 13:08)
Ydomiai, nes as bandziau ant rankos ta sviesesne, tai man labai sviesi pasirode, o ta tamsesne morkava, tai nelabai prie mano blondinisku kudlu tinka blush2.gif

man tamsesne isvis per tamsi schmoll.gif sita sviesi, bet morkava blink.gif kuria diena isbandysiu ja ir dar meteoritus ant virsaus, manau, bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 19, 13:47)
man tamsesne isvis per tamsi schmoll.gif sita sviesi, bet morkava blink.gif kuria diena isbandysiu ja ir dar meteoritus ant virsaus, manau, bus thumbup.gif

Siaubas kazkoks doh.gif Man vienintelis tinka acnecolor kremas, jo atspalvis turi kazkokio pilkumo, nes mano oda megsta pasiriebaluot ir raudonuot, tai jei pudra turi morkavumo dienos viduryje atrodau kaip indenas is karo lauko gryzes blush2.gif biggrin.gif Man reikia arba vos ne baltos pudros, arba kuri turi geltonumo, o tokia rast tai tragedija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 19 vasario 2009 - 21:31
QUOTE(charisma @ 2009 02 19, 23:46)
na, zinok, as i ja kaip i pudra daug vilciu nededu, kiek tokios paskirties naudojau - nei viena nepasiteisino kaip pudra schmoll.gif is tik man kolkas geriausias atradimas christina kremas - pudra wub.gif

Man kas liecia maskavima, tai viskas ok, tik va, kad spalva tai.. doh.gif
Ir dar patiko Vichy Dermablend visai, bent jau nebere nuo situ abieju dalyku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 02 19, 09:33)
wetta,po ilgu blaskymusi vakar pasiemiau lumene pudra. kas patiko,tai idealiai man tinkanti spalva pudros, nes anksciau visada pasiimdavau tamsesne ir budavo sunku issitept. taciau jinai labai isryskina paserpetojimus, ir man labai minimaliai maskuoja, pvz raudonu spuogeliu nepamaskuoja. bet kita vertus cia yra maskuojamasis kremas,tai nereikia tiketis. manau,jeigu jinai man nekims poru ir neislys veido blizgesys po dienos,tai apsistosiu ties ja,juolab kad kaina sarmoj nedidele (36) smile.gif

na o as po ilgu blaskymusi,nors norejau isbandyt lumene,kadangi maximoj nuolaidos ant ju,kazkodel nusipirkau manhetten krem pudra,rinkausi rinkausi kosmadoj,isbandziau beveik visas gosh ,kadangi girdejau cia geru atsiliepimu,bet man ji nelab patiko,per lengva man,nemaskuoja,ir konsultante sake kad ji turi tokia ir jai pradeda nuo puses dienos blizget.buvo minciu nusipirkt ta tipo kremas musas pudra,bet kad lab. blogai tepasi jos,nors po ju tikrai neblizga,gal kazkaip reik specialiai tept?
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2009 02 20, 21:11)
na o as po ilgu blaskymusi,nors norejau isbandyt lumene,kadangi maximoj nuolaidos ant ju,kazkodel nusipirkau manhetten krem pudra,rinkausi rinkausi kosmadoj,isbandziau beveik visas gosh ,kadangi girdejau cia geru atsiliepimu,bet man ji nelab patiko,per lengva man,nemaskuoja,ir konsultante sake kad ji turi tokia ir jai pradeda nuo puses dienos blizget.buvo minciu nusipirkt ta tipo kremas musas pudra,bet kad lab. blogai tepasi jos,nors po ju tikrai neblizga,gal kazkaip reik specialiai tept?

Man šiaip klausimas, ar toks daiktas kaip lumene gali atitikti "porų nekemšančios" pudros sąvoką? Aš net nebandau jokių lumene, avon ir pan, ieškau specializuotų. Ne tokia turtinga, kad išleisčiau krūvas pinigų visokiems pigiems, kurie kels man spuogus... Net ir visokiom išreklamuotom "Manhatam antibacterial" nusivyliau - oda blizga, poros kemšasi ir nuo to spuogai kyla vos ne žaibiškai doh.gif dėl to su visokiom nivea net eksperimentuot nenoriu schmoll.gif
Atsakyti