mary kay super,yra ten ir riebiaodem ir sausiaodem..Net ir mineralines pudros kuri nepalieka zymiu ant rubu.

Avon matines makiazo putas naudojau (pries kelias sav baigesi,tai dar neisigijau vel) su nedidelem pertraukom apie metus. isvados: poru tikrai nekemsa, matiskuma islaiko, maskuoja geriau nei vidutiniskai, sunkumo ant veido nesuteikia.
savaite laiko naudoju clinique stay true krempudra: maskuoja lengvai, matiskumas idealus. apie poru kimsima sunkoka dar atsakyti, bet greiciausia nekemsa. nes jei i ta puse, tai man jau po dienos kitos buna spuogeliu, o po jos nera.
savaite laiko naudoju clinique stay true krempudra: maskuoja lengvai, matiskumas idealus. apie poru kimsima sunkoka dar atsakyti, bet greiciausia nekemsa. nes jei i ta puse, tai man jau po dienos kitos buna spuogeliu, o po jos nera.
nusipirkau vichy norma teint pudra,na per tamsia ryskiai nusipirkau
siaip toikia nieko ypatingo,tikejausi kad daugiau maskuos,bet tepasi labai maloniai ir svarbiausia kad nekemsa poru

Na va, prigriebiau iš charisma actipur... mano per žiemą išblyškusiam snukučiui atspalvis kiek per tamsus (bet šviesesnės vis tiek negausiu), tačiau iš esmės tinka, natūraliai šiek tiek įdegusią padaro
Manau, kad man tiks ir vasarą, nes nesugebu įdegti tamsiai
Žiūrėsiu, kaip tvers visą dieną, man tas vienas iš aktualesnių dalykų.... Maskuoja lyg ir neblogai

QUOTE(Alinva @ 2009 03 16, 10:29)
Na va, prigriebiau iš charisma actipur... mano per žiemą išblyškusiam snukučiui atspalvis kiek per tamsus (bet šviesesnės vis tiek negausiu), tačiau iš esmės tinka, natūraliai šiek tiek įdegusią padaro
Manau, kad man tiks ir vasarą, nes nesugebu įdegti tamsiai
Žiūrėsiu, kaip tvers visą dieną, man tas vienas iš aktualesnių dalykų.... Maskuoja lyg ir neblogai 

siulyciau pabandyti "Amvay" firmos "Artistry" pudras tikrai super, pati ja naudoju, ir seip visa kosmetika labai gera, kaina kiek aukstoka, bet labai skalsiai naudojasi.
QUOTE(jjurgute @ 2009 03 16, 10:43)
siulyciau pabandyti "Amvay" firmos "Artistry" pudras tikrai super, pati ja naudoju, ir seip visa kosmetika labai gera, kaina kiek aukstoka, bet labai skalsiai naudojasi.
Mes ne skalsumą žiūrim... svarbiausia, kad nekimštų porų, ir tiktų atitinkamam odos tipui

O dabar dar pažiūrėjau AMWAY kainas... na nežinau, jei jie už maskuojamąjį pieštuką nori 50+ Lt... Dvigubas veidrodukas, už kurį parduotuvėj sumokėtum max 10 Lt, kainuoja 50. Na aš nenusiteikusi mokėti firmai tik už vardą tokius pinigus... Suprasčiau, jei būtų, tarkim, tik krempudra tokios kainos (galbūt kažkokia super duper sudėtis), bet kai veidrodėlis tiek kainuoja, tai pakankamai aišku, kad nemaža kainos dalis tenka firmos vardui.
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 03 20, 12:15)
Mergaitės parekomenduokite pudrytę, kuri gerai maskuotų, bet nekimštų porų. Taip pat kad turėtų šviesių spalvų, esu baltaodė 

Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie Make Up Store pudryte

QUOTE(Gilberta @ 2009 03 22, 13:17)
Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie Make Up Store pudryte
Mišriai odai,o tavo kokia?

Gilberta, kalbi apie mat foundation (lyg ir taip vadinasi

QUOTE(Aštri @ 2009 03 22, 14:48)
Kažkas tokio

nu joa... penki pasisakymai ir visuose tik zepter zepter...
o as dar noriu pasisakyti del actipur... dar tik 3 diena kaip naudoju, bet jau zinau, kad man tai yra atradimu atradimas, vis dvejojau, nes man reikia siektiek maskavimo, bet vi maniau,kad ji bus tam per lengva, ir ne velnio likau maloniai nustebinta
o as dar noriu pasisakyti del actipur... dar tik 3 diena kaip naudoju, bet jau zinau, kad man tai yra atradimu atradimas, vis dvejojau, nes man reikia siektiek maskavimo, bet vi maniau,kad ji bus tam per lengva, ir ne velnio likau maloniai nustebinta