QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 02 21, 15:06)
tai kaip cia yra, kad naudoji ne viena prof ir nezinai ne vieno gamintojo
tu skirstai kosmetika i kategorijas pagal bent jau man nesuprantama kriteriju:prof ir masine
<specializuota ir yra specializuota, ji tinka ne bet kam> o masine turi tikti bet kam? kiekvienas produktas turi savo pirkeja.
Eilinį kartą įsitikinau, kad ginčijatės tik todėl, kad ginčytis - o gal aš kažkuo asmeniškai nepatinku?

įdėjau tikslią nuorodą su kosmetikos klasifikacija - kartoju dar kartą:
http://www.bernardin...l=articles/9036
Kosmetika skirstoma į keturias rūšis.
Vidutinės klasės kosmetika
Profesionali kosmetika
Gydomoji profilaktinė kosmetika
Liukso klasės kosmetika
Minėjau, kad savo veidukui ieškau gydomosios ARBA profesionalios kosmetikos ( o ne tai, kad naudoju vien profesionalią). Vieną galiu paminėt, jei taip nori - tik po to neapkaltink reklama - Biodroga, deja, ji man nebetinka. Dalį profesionalios ne dekoratyvinės įsigyju iš kosmetologės, kur vardų dažniausiai nepamenu - kažkaip turiu ir kuo kitu atmintį užimti. Labai norėtum, galėčiau paskambint ir paklaust - niu nepamenu tokių dalykų ir viskas, ką prieš nosį su vardu turiu, tą galiu pažiūrėt.
Šiaip aš nematau tikslo toliau ginčytis. Jei norit - būkit teisios, naudokit lumene, manhatan ir kitas, švieskit visas, kaip jos gerai ir kokios puikios, kaip visoms tinka ir kad neverta mokėt 70 Lt už gydomąją krempudrą, kai gali įsigyti per pusę pigiau...
Tik kažkodėl, kai temoje bent kelis kartus paminėta, kad merginos kažkuria nusivylė, dar kažkas ją nusiperka ir verkia, kad netiko.
Aš šioje temoje neberašau, kas norit dar diskutuot, galit rašyt privačiai, aš savo nuomonę sutinku apginti. Čia tuščiai malt - nematau prasmės. Ne mano gi pinigai tiems lumenams ir pan...