Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, neužkemšančios porų

QUOTE(Alinva @ 2009 02 21, 14:17)
Tais laikais, kai eksperimentavau, dar tiek kainavo biggrin.gif Dabar net nežiūriu į tą pusę - ypač, jei dar brangiau kainuoja smile.gif
Nesiginčysiu toliau, bet man sunku patikėt, kad masinė produkcija gali būti rekomenduojama problemiškai odai.

Jau kelinta karta paraset masine gamyba. Nelabai suprantu, ka turit omeny. Gal kazkokiu krempudru sudedamos dalys maisomos rankomis? Ir nuo to kokybe pagereja?
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 02 21, 13:58)
Jau kelinta karta paraset masine gamyba. Nelabai suprantu, ka turit omeny. Gal kazkokiu krempudru sudedamos dalys maisomos rankomis? Ir nuo to kokybe pagereja?

Kas čia visiems darosi prie žodžių kabinėtis? Pagal tarptautinių žodžių žodyną - Masinis 1. liečiantis daug žmonių, pasireiškiantis ne pavieniais atvejais; 2. apimantis liaudies mases, skiriamas platiesiems gyventojų sluoksniams, jiems būdingas; 3. priklausantis plačiosioms masėms, vykdomas dideliu mastu; 4. gaminamas dideliais kiekiais.
Niekur nematau kalbama apie maišymą automatu ar rankomis. Turėjau omeny, kad jis gaminamas super dideliais kiekiais, ir toli gražu nėra super stengiamasi sudėti visas pačias kokybiškiausias, visiškai nealergizuojančias ir nekemšančias odos medžiagas, kas iš karto pakeltų šio produkto kainą. Sudėta tai, kas tinka daugumai, ir viskas.
Masinis tuo, kad jo "tiražų" nepalyginsi su specializuotų produktų gaminamu kiekiu.
Kokios firmos profesionalią gamina - tikrai nepavardinsiu iš patirties, nes nesu kosmetologė ir nesilankau pas makiažu užsiimančias - galiu nebent pasiūlyt google pasinaudot smile.gif
Atsakyti
tai koki tikejima skleidi? susidaro ispudis kad naudojai 1 priemone ir absoliutini ja cool.gif
Atsakyti
Alinva, iš kur žinai gaminimo mastus specializuotos produkcijos ir masinės? gal ir specializuota gaminama masiškai g.gif
imkim toninį kremą Bernard Cassiere, kurį, berods jūs, labai giriat, anksčiau jo buvo galima nusipirkt tik salonuose, o dabar mačiau jau ir vaistinėj, galim sakyt, kad jis tampa masiniu? g.gif

aš nenoriu pyktis ir pan., bet jei oda problematiška, dar nereiškia, kad jai netiks Maybelline, L'oreal, MF ir kitos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 02 21, 14:31)
tai koki tikejima skleidi? susidaro ispudis kad naudojai 1 priemone ir absoliutini ja cool.gif

Nei jokio neskleidžiu. Tikrai nenaudoju vienos priemonės, ir nebandau nieko reklamuot. Tiesiog nelabai suprantu, kaip žmonės sako, kad va, nusipirkau manhatan, ir sako, kad nelabai man patinka, kai šioje temoje jau buvo keli neigiami atsiliepimai apie ją.
O dėl specializuotos ir eilinės kosmetikos mąstų... na tikrai nemanau, kad specializuotos pirks daugiau - pirma, kad ji mažiau kur pardavinėjama ; antra - jos kaina dažnai didesnė ; trečia - jei daugumai tinka paprasta, tai ko ieškoti specializuotos?; na ir ketvirta - specializuota ir yra specializuota, ji tinka ne bet kam. Na manęs neįtikinsit, kad kokia tik vaistinėj pardavinėjama krempudra savo pardavimo mąstais prilygsta paprastai, kurią pardavinėja visi prekybos centrai, visos kosmetikos (a la sarma, drogas ir t.t.) parduotuvės...
Tiek to, baigiam diskusijas, jei jums tinka - prašom, naudokit. Aš tiesiog nusistebėjau, nes didžioji dalis į šią temą paprastai būna kaip tik nusivylusios eilinėmis krempudromis ir ieško kažko rimčiau, ko visokiuose droguose ir maximose nerasi... o jei žmogus dar ir lipa ant to paties grėblio... na, neturiu ką pasakyt.
Atsakyti
tai kaip cia yra, kad naudoji ne viena prof ir nezinai ne vieno gamintojo unsure.gif
tu skirstai kosmetika i kategorijas pagal bent jau man nesuprantama kriteriju:prof ir masine
<specializuota ir yra specializuota, ji tinka ne bet kam> o masine turi tikti bet kam? kiekvienas produktas turi savo pirkeja.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 02 21, 15:06)
tai kaip cia yra, kad naudoji ne viena prof ir nezinai ne vieno gamintojo unsure.gif
tu skirstai kosmetika i kategorijas pagal bent jau man nesuprantama kriteriju:prof ir masine
<specializuota ir yra specializuota, ji tinka ne bet kam> o masine turi tikti bet kam? kiekvienas produktas turi savo pirkeja.

Eilinį kartą įsitikinau, kad ginčijatės tik todėl, kad ginčytis - o gal aš kažkuo asmeniškai nepatinku? smile.gif įdėjau tikslią nuorodą su kosmetikos klasifikacija - kartoju dar kartą: http://www.bernardin...l=articles/9036
Kosmetika skirstoma į keturias rūšis.
Vidutinės klasės kosmetika
Profesionali kosmetika
Gydomoji profilaktinė kosmetika
Liukso klasės kosmetika

Minėjau, kad savo veidukui ieškau gydomosios ARBA profesionalios kosmetikos ( o ne tai, kad naudoju vien profesionalią). Vieną galiu paminėt, jei taip nori - tik po to neapkaltink reklama - Biodroga, deja, ji man nebetinka. Dalį profesionalios ne dekoratyvinės įsigyju iš kosmetologės, kur vardų dažniausiai nepamenu - kažkaip turiu ir kuo kitu atmintį užimti. Labai norėtum, galėčiau paskambint ir paklaust - niu nepamenu tokių dalykų ir viskas, ką prieš nosį su vardu turiu, tą galiu pažiūrėt.
Šiaip aš nematau tikslo toliau ginčytis. Jei norit - būkit teisios, naudokit lumene, manhatan ir kitas, švieskit visas, kaip jos gerai ir kokios puikios, kaip visoms tinka ir kad neverta mokėt 70 Lt už gydomąją krempudrą, kai gali įsigyti per pusę pigiau...
Tik kažkodėl, kai temoje bent kelis kartus paminėta, kad merginos kažkuria nusivylė, dar kažkas ją nusiperka ir verkia, kad netiko.
Aš šioje temoje neberašau, kas norit dar diskutuot, galit rašyt privačiai, aš savo nuomonę sutinku apginti. Čia tuščiai malt - nematau prasmės. Ne mano gi pinigai tiems lumenams ir pan... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Alinva, kadangi nors ir naudoju,bet nelabai pasitikiu tokiomis pudromis,kurios yra masines gamybos,gal galit patarti kuri tikrai yra verta demesio???
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 02 25, 19:49)
Alinva, kadangi nors ir naudoju,bet nelabai pasitikiu tokiomis pudromis,kurios yra masines gamybos,gal galit patarti kuri tikrai yra verta demesio???

Negaliu, nes aš nesu profesionali kosmetologė, taip pat nežinau, koks pačios odos tipas - aš dabar ruošiuosi pirkt specializuotą a la gydomąją, nes odytė mano problemiška... Beje, jei nėra blogos reakcijos nuo paprastos - tai galima ir toliau ją naudot... koks skirtumas, jei oda taip pat reaguoja ar už 35, ar už 70 Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 25 vasario 2009 - 20:24
o man patinka putu pagrindo pudros 4u.gif
kasdien ja ir naudoju, nes konsistensija lengva, puikiai dengia ir nekemsa poru. o jei einu i koki rengini ir reikia"rimtesnio" makiazo, tai tepu skysta pudra,o ant virsaus dar kompaktine. bet taip buna nedaznai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kudasius @ 2009 02 26, 22:46)
o man patinka putu pagrindo pudros  4u.gif
kasdien ja ir naudoju, nes konsistensija lengva, puikiai dengia ir nekemsa poru. o jei einu i koki rengini ir reikia"rimtesnio" makiazo, tai tepu skysta pudra,o ant virsaus dar kompaktine. bet taip buna nedaznai.  blush2.gif

Hmm dar negirdejau apie pudras putu pagrindo bigsmile.gif apsviesk jei nesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2009 03 03, 17:46)
Hmm dar negirdejau apie pudras putu pagrindo bigsmile.gif  apsviesk jei nesunku smile.gif

maciau, atrodo maybelline turi g.gif ir avon
Atsakyti