Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, neužkemšančios porų

Man, su labai besikemšančia oda, YSL Touche Eclat kemša poras..deja. Pati pudra gerai maskuoja, bet yra lengva, gražiai dengias. Bent po 3 bandymų susidariau tokią nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 12 26, 04:49)
Man, su labai besikemšančia oda, YSL Touche Eclat kemša poras..deja. Pati pudra gerai maskuoja, bet yra lengva, gražiai dengias. Bent po 3 bandymų susidariau tokią nuomonę.

Gerai maskuoja? g.gif mano oda ner nei problematiska, nei spuoguota tarkim, bet yra tokiu rausvu demeliu vietom, tai sita pudra man ju visai nemaskuoja, nebent det kelis sluoksnius smile.gif tai kad gerai maskuoja is vis nepasakyciau..
Papildyta:
QUOTE(*Mieloji* @ 2012 12 26, 04:27)
Bet kad sudėty šiaip jau pilna silikonų

Kur as rasiau, kad joje nera silikonu? PAGRINDAS sios pudros yra gelinis, o ne silikoninis, kaip kad daugumoje pudru buna.. ir kimst odos ji neturetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 gruodžio 2012 - 13:28
kas bande?
user posted image
Atsakyti
Man gal toks įspudis po Kanebo Sensai Fluid Finish ilgo naudojo susidarė, nes ši daug mažiau maskuoja... Bet nekemša porų nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 12 26, 15:28)
Man gal toks įspudis po Kanebo Sensai Fluid Finish ilgo naudojo susidarė, nes ši daug mažiau maskuoja... Bet nekemša porų nail.gif

As zinokit supratau, kad aplamai tas maskavimas labai individualu dalykas.. vieniem sunkaus maskavimo pudra gali atrodyt visai lengvute ir atvirksciai.. Esu bandzius Sensai, man ji pasirode arba daugiau maskuojanti arba tokio pat maskavimo, bet ant veido daug malonesne YSL , nes tepas daug lengviau smile.gif geriau slysta kaip sknt.. man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 26, 15:27)
kas bande?
user posted image

Bandžiau... mažai maskuoja. Kartu su maskuokliu naudojau, man užteko. Tiesiog pagyvina ir palygina veido spalvą. Bet žiemai man netinka.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 12 26, 16:52)
Esu bandzius Sensai, man ji pasirode arba daugiau maskuojanti arba tokio pat maskavimo, bet ant veido daug malonesne YSL , nes tepas daug lengviau  smile.gif

siandien kaip tik bandziau sensai, tai man ji tikrai stipriai maskuojanti, ysl zymiai lengvesne, tokia natural smile.gif
QUOTE(millin @ 2012 12 26, 18:10)
Bandžiau... mažai maskuoja. Kartu su maskuokliu naudojau, man užteko. Tiesiog pagyvina ir palygina veido spalvą. Bet žiemai man netinka.

jo, ji mazai maskuojanti ir yra smile.gif kodel ziemai netiko?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 26, 23:38)
siandien kaip tik bandziau sensai, tai man ji tikrai stipriai maskuojanti, ysl zymiai lengvesne, tokia natural smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet tai dabar kls, kuria rinktis ziemai g.gif man noretusi tos ysl, bet ar bus pakankamai apsauga veidui nuo salciu, zvarbos ir t.t. g.gif
Atsakyti
renkuosi sau pudra ziemai, gal kuri gali palyginti?
Yves Saint Laurent Teint Resist Foundation
user posted image
Yves Saint Laurent Teint Radiance Foundation
user posted image
Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 27, 00:56)
bet tai dabar kls, kuria rinktis ziemai g.gif  man noretusi tos ysl, bet ar bus pakankamai apsauga veidui nuo salciu, zvarbos ir t.t. g.gif

Bandziau ta "YSL" - manau, lengvoka ziemai.

As irgi ieskau sviesios spalvos, misriai odai tinkancios ir vidutinio maskavimo kremines pudros. drinks_cheers.gif 4u.gif

Anksciau myletos (nors ir su trukumais) "Dior Nude" baidausi del alkoholio. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 gruodžio 2012 - 00:19
QUOTE(Victorious @ 2012 12 27, 00:18)
Bandziau ta "YSL" - manau, lengvoka ziemai.

as dabar mastau apie tas pirmas mano dvi ikletas, jos kaip tik su daugiau amskavimu, turi buti "sunkesnes"
Atsakyti