Kas del konvejerio Vytauto baznycioj, tai nepykit, bet as nuliudinsiu (as pati tuoksiuosi Vytauto baznycioje)- jis tikrai bus, nes vasara sitiek santuoku.., o Vytauto baznycia labai populiari ir arti Rotuses, todel visi ir susigundo, kad toli vazineti nereiketu, siaip ten santuokos kas puvalandi, tai kaip sakant viena pora turi laiko pusvalandi ieiti i baznycia, pabuti ir iseiti. Per diena ten buna apie 15 santuoku, o kur dar krikstynos? Tai paskaiciuokit. As ir kumscius laikau, kad kuo maziau ten butu norinciu tuoktis, bet...
Bagyriuke, jei tu pasikeitei laika i 13,40 val., tai manau mes tikrai susitiksim...
Na mano vestuves rugseji, tai gal jau ne taip daug vestuviu buna, tai gal Vytauto baznycia ir tiktu, bet pirmiau vis tik vaziuosiu kacergines apziuret, labai jus mane su ja sugundet

Bagyriuke, mes tuokiames 14 val Rotusej, tai 13 noretumem gauti vieta baznycioj.
o man stai kalsuimas atejo i galva: jei ta pacia diena tuokiasi toje pat baznycioje 5-6 poros, ir visos nori puosti baznycia, tai tikriausia tariasi kartu su puosejis ar atskirai?
Ir jei viena pora nori vienaip, o kita kitaip o laiko tarp ceremoniju nera?
Ir jei tame tarepe atsiranda pora, kuri nenori moketi pinigu uz papuosima, o santuoka tarp tu kitu poru pagal val. tai taip iseina, kad ji gauna papuosima nemokamai?
Ir jei viena pora nori vienaip, o kita kitaip o laiko tarp ceremoniju nera?
Ir jei tame tarepe atsiranda pora, kuri nenori moketi pinigu uz papuosima, o santuoka tarp tu kitu poru pagal val. tai taip iseina, kad ji gauna papuosima nemokamai?
As tai nezinau kaip kitur, bet Vytauto baznycioj itariu privaloma sumoketi ar tai 30, ar 40 Lt, ir baznycia buna nerealiai graziai papuosta, bent jau vasara tai tikrai. O kas buna kai atsisako
Net nezinau, gal pasiulo kitos baznycios pasiieskot?

QUOTE(Legute @ 2005 03 03, 16:19)
Na mano vestuves rugseji, tai gal jau ne taip daug vestuviu buna, tai gal Vytauto baznycia ir tiktu, bet pirmiau vis tik vaziuosiu kacergines apziuret, labai jus mane su ja sugundet 

Tikrai nepasigausi jei pasirinksi kacergine. Jokio konvejerio, grazus pusynas, ramu, tylu ir tik Jusu svente. Ach, kad as buciau derama vieta sventimui radus, kur prie Kauno, tai tikrai buciau tuokusis tik ten. Si koplycia buvo pirma mano sarase. Deja....
QUOTE(vvandene @ 2005 03 03, 20:13)

Nezinau kaip kitose parapijose, bet Silainiu tai

Kate0 , as kiek girdejau moketi privaloma Vytauto baznyioje, uz puosima kaip uz darba gal ir nereikia, bet geles tai vis tiek perka, o jos tai kainuoja. As nesigincysiu, bet kiek mano draugu ejo ten, tai visi mokejo.
o del kryziaus keliu kitose baznyciose tai taip. Manau Kaune tikrai isklausyti nemenka paskaita apie tai, kaip tu negerbi savo parapijos, tenka vos ne kiekvienam. Mano busimas vyras is kito miesto, kadangi pirmenybe teikiama suzadetines parapijai, tai jis pazymas gavo be problemu.
o del kryziaus keliu kitose baznyciose tai taip. Manau Kaune tikrai isklausyti nemenka paskaita apie tai, kaip tu negerbi savo parapijos, tenka vos ne kiekvienam. Mano busimas vyras is kito miesto, kadangi pirmenybe teikiama suzadetines parapijai, tai jis pazymas gavo be problemu.
Mergaites gavau soka
Vakar paprasiau mamos, kad nueitu i musu parapija gauti tuos visus leidimus, nes pati esu ne Lietuvoj, tai neturiu tam galimybiu, tai musu kunigelis uzsiprase 100 lt uz ta israsa, ar cia taip visur