Legute,
deja jie nori aukos kartasi ir 100 lt, bet gi galima aukoti ir maziua. 100 lt nera uzmokestis uz israsa
Ir dar jus mane su Silainiais prigazdinot maniskis buten tai parapijai priklauso, tai speju mums abiems teks labai pavargt, negalvojau kad tiek problemu su baznycia bus
QUOTE(kate0 @ 2005 03 04, 09:50)
Legute,
deja jie nori aukos kartasi ir 100 lt, bet gi galima aukoti ir maziua. 100 lt nera uzmokestis uz israsa
tai kad mama sake norejau duot 50, tai kunigelis pasiziurejo ir neeme, tipo mazai ir israsas liko neisrasytas
QUOTE(Legute @ 2005 03 04, 09:47)
Mergaites gavau soka
Vakar paprasiau mamos, kad nueitu i musu parapija gauti tuos visus leidimus, nes pati esu ne Lietuvoj, tai neturiu tam galimybiu, tai musu kunigelis uzsiprase 100 lt uz ta israsa, ar cia taip visur 

Na zinai 100Lt tai sakyciau daugoka

QUOTE(Legute @ 2005 03 04, 09:51)
Ir dar jus mane su Silainiais prigazdinot maniskis buten tai parapijai priklauso, tai speju mums abiems teks labai pavargt, negalvojau kad tiek problemu su baznycia bus
Patarciau labai gerai psichologiskai nusiteikt.. ir daug moralu isklausyt, jei Vytauto baznycioje norit tuoktis tai

QUOTE(Legute @ 2005 03 04, 09:47)
Mergaites gavau soka
Vakar paprasiau mamos, kad nueitu i musu parapija gauti tuos visus leidimus, nes pati esu ne Lietuvoj, tai neturiu tam galimybiu, tai musu kunigelis uzsiprase 100 lt uz ta israsa, ar cia taip visur 

Hmm ar ne per daug tas kunigelis paprase?

nors va mes su busimuoju pries kelias savaites vaziavo i salcininku rajona, nes ten jis krikstytas, tos pazymos, tai kunigas irgi pasrode tooks naglas, kad irgi galvoju, kad kai nuvaziuosim pasiimti tos pazymos- dar ir daro ja dvi savaites!

o va as klaipedoje emiau tas pazymas, tai niekas nei prase ir minties tokios nebuvo, kad reikia kazka sumoketi.

QUOTE(dolile @ 2005 03 04, 10:07)
Hmm ar ne per daug tas kunigelis paprase?
nors va mes su busimuoju pries kelias savaites vaziavo i salcininku rajona, nes ten jis krikstytas, tos pazymos, tai kunigas irgi pasrode tooks naglas, kad irgi galvoju, kad kai nuvaziuosim pasiimti tos pazymos- dar ir daro ja dvi savaites!
- tai jauciu, kad gali irgi panasiai paprasyti.
o va as klaipedoje emiau tas pazymas, tai niekas nei prase ir minties tokios nebuvo, kad reikia kazka sumoketi.

kokia baznycia issirinkai
Reniss issirinkom taikos karalienes. is pradziu as labai norejau toje mazyteje netoli santuoku rumu, nes ten ir krikstyta, ir pirmos komunijos ejau, bet kai nuejau i baznycia po daugelio metu, tai net issigandau, kad taaip pasikeitusi ir nelabai i gera puse. nepatiko abiem, o kai dar pamatem, kad jauna pora ir poteriu klausineja, tai maniskis vos ne strimgalviais nere is tos baznycios

O dar galiu jus palinksminti, tai va kai mama pasake kad as noriu arba vytauto arba kacerginej, tai musu kunigelis, pradejo ant jos rekt, kad jei as tuoksiuosi vytauto baznycioj mano santuoka negalios. tai sake mama pradejo aiskint kad dievas vienas ir visur jis toks pats, tai truputi apsiramino, bet vistiek likau be pazymos, balandi grisiu savaitelei tai esiu pati aiskintis, manau bus linksma

As tai nesuprantu tokiu kunigu. Aisku, gali graziai pasakyti, kad noretumem kad jus tuoktumetes savoje parapijoje, bet jau kaip nuspresite, taip ir bus. Bet tik ne taip, kad eini 10 kartu ir nieko negauni... Tai itariu kiek nervu prigadina.
O kad negalios santuoka Vytauto baznycioje, tai cia geras bajeris
Bet kodel tie kunigai taip nenori leisti i Vytauto baznycia? Juk i kitas lengviau sutinka girdejau:)
Dabar suprantu kokia as laiminga kad neturiu tokiu problemu
O kad negalios santuoka Vytauto baznycioje, tai cia geras bajeris

Dabar suprantu kokia as laiminga kad neturiu tokiu problemu

QUOTE(Legute @ 2005 03 04, 10:16)
O dar galiu jus palinksminti, tai va kai mama pasake kad as noriu arba vytauto arba kacerginej, tai musu kunigelis, pradejo ant jos rekt, kad jei as tuoksiuosi vytauto baznycioj mano santuoka negalios. tai sake mama pradejo aiskint kad dievas vienas ir visur jis toks pats, tai truputi apsiramino, bet vistiek likau be pazymos, balandi grisiu savaitelei tai esiu pati aiskintis, manau bus linksma 

O is kurios parapijos ta leidima bandai gaut..?