Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

turiu Samsung x450 ir labai patenkinta juo thumbup.gif
Atsakyti
Turiu Nokia 3100. Man ji thumbup.gif Na, nefotografuoja, bet juk cia telefonas, o ne fotoaparatas laugh.gif Jei daug nesneku, akumuliatorius islaiko visa savaite. Patogus meniu, pakankamai isvaizdus. Dabar visai nebrangus.
Sekmes pasirinkime. thumbup.gif
Atsakyti
Turiu motorolą ir džiaugiuosi. Valdymas sunkesnis, bet kai pripranti, tai visai nieko. Pritariu, kad geriausi telefonai Nokia.
Atsakyti
Turiu Samsung C100 ir visaijuo nepatenkinta. Pirkau nauja, po poros savaiciu sisutuvas sugedo. Pakeitei visa telefona. Po 3 menesiu dabar va pradejo "pakibineti". Ir vel lauki zygis pas telefonistus...eh...Zodziu Samsungas C100 mane nuvyle, nors atrode grakshtus, moterishkas, su daug spalvu....
Atsakyti
aš turėjau daug ivairių telef.modelių,bet patikimiausi NOKIJA thumbup.gif
nors priklauso nuo to del ko jį perkate g.gif
Atsakyti
Man irgi patys geriausi telefonai NOKIA thumbup.gif
Atsakyti
Ir man nokia thumbup.gif Nors ziurint, ko tikiesi is telefono, kokiu "pribumbasu", kaip jau kazkas rase. Nokios kaina, ko gero, didziausia is visu, bet, jei pasiseka, kokybe atitinka. Rasau "jei pasiseka", nes turiu savos patirties su pigesniais Nokiu modelias, bet pradedant nuo 5 serijos jau nieko blogo nesakysiu. Ypac dziaugiuosi baterijos tarnavimo laiku - kai kas paklausia, kada kroviau, nepamenu tongue.gif
Dar vieni, tokie moteriski, yra Siemensai. Lyginant turimas funkcijas ir kainas, uz Nokias pigesni, bet... neapsieina ir be trukumu... O kiti modeliai rimtesniu diskusiju neverti. Bet is karto atsiprasau visu kitu, cia tik mano nuomone (pagrista aplinkiniu ir mano patirtimi laugh.gif ).
Atsakyti
Turiu siemens S55 ir baisiai juo patenkinta ir rysio kokybe, ir baterijos "laikymu", ir dizainu, ir "pribumbasais". Tik ten tas fotikas "prilipdomas"(foto kokybe muilines tipo). Taigi, juo nesinaudoju ir... is tu kas turi pazystami irgi nei vienas, kam ji ten "ipakavo" apskritai toki... na o visa kita thumbup.gif
Atsakyti
Man tai geriausia Nokia, na dar sonyericson nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (midux @ 2004 11 02, 22:07)
rolleyes.gif kadangi dirbu mobilioj sferoj tai pasakysiu apie samsungus.

jei samsunge parasot zinute, ir netycia paspaudziat raudona (atmetimo) mygtuka, vietoj to papildomo, tai zinutes nelieka tongue.gif vel reikia rasyt is naujo, nes jie nesaugo rasomos zinutes.

nu tas is tikro uzknisa.

o siaip dar nepatariu motorolu, nes prie ju programiniu irangu musu operatoriai nepritaike kai kuriu paslaugu ir jos gali neveikti.

o man tai labiausia patinka nokia. ir nepatinka tie atlkekiami modeliai

Man nokia irgi geriausia,paprastas ir nesikeiciantis meniu. wink.gif
Atsakyti
Seniau turejau ivairiu modeliu Nokia,po to buvau persimetusi ant Siemens'u ir Motorol'u. Nepatiko man tie telefonai,nors tu ka unsure.gif.Kas is tu pribumbasu,man tu fotokameru nereikia,turiu fotoaparata. Dabar turiu tokia sirdziai miela Nokia 6100 ir negaliu atsidziaugti. Vis delto Nokia-patys geriausi thumbup.gif .
Atsakyti
Mamytes - noriu jusu patarimo - vyras siulo vietoje skaitmeninio fotiko mums abiems isigyti mobilius is kamerom - ar verta? Ar is viso tokiu budu galima ka padoriai nufotkint? g.gif Gal kas pasidalintumet patirtim?
Labai aciu
Atsakyti