Konsuela,tai tame priede pas tave radija?Nes as taip pat tokia Nokia 6100 turiu.Jokiu priedu nebuvo.Ir radijos nera.
.........na as dabar turiu nauja MOTOROLA C350......turejau Alkateli,Siemens,as visokius bandau,o Nokia,tai man nepatinka vien del to,kad pas kiekviena vaika ant kaklo jis kabo,mano vyras turi Siemans M55,bet jam kazko jis nepatinka,o as savo Motorola,tai labai patenkinta

ir as turiu NOKIA 7250i,man jis
,labai patogus

man atrodo, kad tu madu nesugaudysi...reikia, kad telefonas atliktu tau svarbias funkcijas. man svarbu, kad baterija laikytu gerai (labai tingiu kraudineti), kad nebutu telefonas laaabai didelis ir sunkus, kad turetu elementarias funkcijas - zadintuvas, priminimas ar vibro...nu visai nera butinos kameros ar fotikai...kaip as sakau - kai jau perki daikta desimt viename - tai ryskiai nei viena is desimt funkciju nebus geros kokybes....
as esu labai konservatyvi ir jau prie ko priprantu - sunku man pakeisti,...va nuo pat pradziu turejau penkta nokia ir bijojau keisti i kita...vel pirkau trecia nokia...o po to...reikejo keisti ir...vel uzsiprasiau dovanu nokios..per si gimtadieni.gavau 6610. atitinka visus mano reikalavimus.gali nekrauti savaite, o pasikrauna per valandike.lengvas ir meniu toks paprastas - nu nokia ir tiek
as esu labai konservatyvi ir jau prie ko priprantu - sunku man pakeisti,...va nuo pat pradziu turejau penkta nokia ir bijojau keisti i kita...vel pirkau trecia nokia...o po to...reikejo keisti ir...vel uzsiprasiau dovanu nokios..per si gimtadieni.gavau 6610. atitinka visus mano reikalavimus.gali nekrauti savaite, o pasikrauna per valandike.lengvas ir meniu toks paprastas - nu nokia ir tiek

Man tai irgi svarbiausia-ilgai laiko, nu nesuprantu: telef. krauti kas trys dienos, o jei ilgiau pasneki - tampytis laida. Aisku, man vyras aiskina, kad jam geda kad pas mane dar Alcatel 512, bet as tai prie masinos derinu - abu prancuziski
. Nu, rimtai niekaip neissirinkau ir pasilikau prie senuko, bet geras.

as turejau Nokia 7250i tikrai geras, bet man kiek didokas, tai isigijau 3200. Meniu beveik tokie patys, o va dydis tai tikrai skiriasi, na be abejo ir modelis

Aš turiu siemens C62. Man jis patinka: mažas, lengvas, spalvotas, patogus meniu ilgai laiko. Integruoto foto nėra, bet jei nori gali pasijungti kaip priedą ( man prie telefono tai fotiko nereikia
)
Prieš tai turėjau Motorola Talk about-irgi buvo nieko, bet akumas per pora metų nusprogo ir teko keisti

Prieš tai turėjau Motorola Talk about-irgi buvo nieko, bet akumas per pora metų nusprogo ir teko keisti

As tai turiu Nokia 3100. Labai fainas telefonas
. Jau senokai buvau nusižiūrėjus, tai ir nusipirkau. Spalvotas, polif. melodijos, lengvas, ilgai laiko, vibro, žadintuvas
. Ir jis man toks moteriškas atrodo.

QUOTE (Laura_k @ 2004 04 20, 08:49) |
as turiu Nokia 7250i su fotoaparatu radija ir kitais dalykais pirkau pries 5 men. tada ir norejau naujo, rinkausi ne perilgiausiai nes telefonai sensta kas menesi ir buvau nuomones jei pirkt tai pirkt gera su fotoaparatu ir pan. nes praeis kiek ir vel noresi naujo o cia jau ir taip modernus ir pan. |

O man Nokia nesinorejo, nes pas visus Nokijos
. Pries tai turejau fainuoli Alcatel'iuka su daugybe funkciju, bet dar be polifoniniu melodiju ir spalvotu ekranu, o dabar issirinkau Siemens M55 (Alcateliu nebuvo
). As tai juo labai patenkinta, tik kad as mobiliukam labai nereikli - kad tik butu lengva naudotis, ilgai laikytu pakrovus ir butu grazu paziurejus
.
O kaip tos kameros prie telefonu? Prie manojo irgi galima isigyti kaip prieda, bet man kazkaip nepatikimai atrodo. Kaip galima i toki maza daikta prikisus tiek daug funkciju tiketis geros kokybes
.

O kaip tos kameros prie telefonu? Prie manojo irgi galima isigyti kaip prieda, bet man kazkaip nepatikimai atrodo. Kaip galima i toki maza daikta prikisus tiek daug funkciju tiketis geros kokybes