Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

QUOTE (PUka @ 2004 04 29, 06:32)
Omnitel salonuose tikrai yra biggrin.gif , kaina 1299Lt
Tik man jis truputi storokas, o siaip tikrai fainas, ypac meniu, na jau toks spalvotas - fainas dizainas rolleyes.gif

Puka geriau i mano klausima atsake, nes mano pirktas yra Islandijoje, kur as ir gyvenu. O del storumo...nera toks jau ir storas-be to, kaipgi kitaip sutalpinsi visas jo galimybes. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Renarda @ 2004 04 21, 15:21)
O man Nokia nesinorejo, nes pas visus Nokijos wink.gif . Pries tai turejau fainuoli Alcatel'iuka su daugybe funkciju, bet dar be polifoniniu melodiju ir spalvotu ekranu, o dabar issirinkau Siemens M55 (Alcateliu nebuvo biggrin.gif ). As tai juo labai patenkinta, tik kad as mobiliukam labai nereikli - kad tik butu lengva naudotis, ilgai laikytu pakrovus ir butu grazu paziurejus biggrin.gif .
O kaip tos kameros prie telefonu? Prie manojo irgi galima isigyti kaip prieda, bet man kazkaip nepatikimai atrodo. Kaip galima i toki maza daikta prikisus tiek daug funkciju tiketis geros kokybes g.gif .

As irgi turiu Siemens M55 labai patinka jis man, bet norejau paklausti, kiek laiko baterija neissikrauna pas tave?
Atsakyti
Nu man cia dabar iskilo dilema. Mano mobilus prirasytas vyro darbovieteje. Dabar jie keicia operatoriu, ir man reiketu telefona persirasyti savo vardu. Ta proga Omnitelis arba suteikia nuolaida pokalbiams iki metu galo, arba 420 Lt nuolaida mobiliakui isigyti.
Mano mobiliakas moraliai jau pasenes. Nors man dar priimtinas. Bet dabar iskilo dilema, koki telefona pirkti. Nokia like l. brangus. Siaip tokie iperkamesni - Samsung ir Siemens. Vyrui vakar salone ikiso Samsung X100. Gal kas nors ka nors girdejot apie ji arba turit tokius aparaciukus? As siaip lyg girdejau, kad Siemans geresni.
Nu padekit, mamytes, nes man uz keliu dienu atjungs mobiliaka, jei neapsispresiu mad.gif Gal kas nors toj srity dirbat? g.gif
Atsakyti
Nu negi, merginos, nieko negalit patart? Siemens ar Samsung geresni telefonai? g.gif
Atsakyti
as kazko labai megstu siemensus... meniu ju ner toks patogus kaip nokiu, bet man jie mielesni. apie samsungus neturiu nuomones
Atsakyti
as tik uz noskes... tai apie tuos nnelabai ka ir galiu pasakyti...
Atsakyti
Vyras naudojasi Siemens ir labai patenkintas, o man tai Nokia mieliausias
Atsakyti
Ilga laika as naudojausi Nokia,bet dabar jau apie 3metus Siemensa.Vyras tai tik Nokia pripazysta,kazkada turejom Samsunga,bet labai trumpai g.gif jis mums nepatiko ziauriai wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Jomke @ 2004 06 04, 11:39)
Ilga laika as naudojausi Nokia,bet dabar jau apie 3metus Siemensa.Vyras tai tik Nokia pripazysta,kazkada turejom Samsunga,bet labai trumpai g.gif jis mums nepatiko ziauriai wink.gif

Nepatiko kuo?
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 04, 11:59)
Nu negi, merginos, nieko negalit patart? Siemens ar Samsung geresni telefonai? g.gif

samsunga tai atmesk iskarto,jau kelintas telefonas mum "parejo"
Atsakyti
Nokia man geriausios ir kaip teko isitikinti patvariausios
papasakosiu toki bajeruka thumbup.gif vienas pazystamas yra virejas, turi savo nuosava kabakeli- taigi verda jis dideliame tokiame puode kazkokia sriuba, kazkas paskambino, draugas kalba (telefonas beje nokia 3350), tik staiga kazkaip ranka kryptelejo ir noske ikrito i puoda....tai tas kitas zmogus kitame ragelio gale sako, as tik girdziu bul bul bul bul laugh.gif laugh.gif laugh.gif noske suveike net ir puode smile.gif

p.s na as apie samsung ir siemens neabai nusimanau, betsony nepirkit-prasikeiksit dry.gif
Atsakyti
Siemens tai sh... paskutiniai, kiek turejau, visu teko skubiai atsikratyt. samsungai kiek zinau nepatogus vartoti. nokia thumbup.gif vien jau del patogumo paties telefono. zinok, situo atveju kaina tikrai atspindi kokybe... TIK nokia patariu - jau geriau maziau navarotu, bet patikimas dalykas....
Atsakyti