QUOTE (PUka @ 2004 04 29, 06:32) |
Omnitel salonuose tikrai yra ![]() Tik man jis truputi storokas, o siaip tikrai fainas, ypac meniu, na jau toks spalvotas - fainas dizainas ![]() |
Puka geriau i mano klausima atsake, nes mano pirktas yra Islandijoje, kur as ir gyvenu. O del storumo...nera toks jau ir storas-be to, kaipgi kitaip sutalpinsi visas jo galimybes.

QUOTE (Renarda @ 2004 04 21, 15:21) |
O man Nokia nesinorejo, nes pas visus Nokijos ![]() ![]() ![]() O kaip tos kameros prie telefonu? Prie manojo irgi galima isigyti kaip prieda, bet man kazkaip nepatikimai atrodo. Kaip galima i toki maza daikta prikisus tiek daug funkciju tiketis geros kokybes ![]() |
As irgi turiu Siemens M55 labai patinka jis man, bet norejau paklausti, kiek laiko baterija neissikrauna pas tave?
Nu man cia dabar iskilo dilema. Mano mobilus prirasytas vyro darbovieteje. Dabar jie keicia operatoriu, ir man reiketu telefona persirasyti savo vardu. Ta proga Omnitelis arba suteikia nuolaida pokalbiams iki metu galo, arba 420 Lt nuolaida mobiliakui isigyti.
Mano mobiliakas moraliai jau pasenes. Nors man dar priimtinas. Bet dabar iskilo dilema, koki telefona pirkti. Nokia like l. brangus. Siaip tokie iperkamesni - Samsung ir Siemens. Vyrui vakar salone ikiso Samsung X100. Gal kas nors ka nors girdejot apie ji arba turit tokius aparaciukus? As siaip lyg girdejau, kad Siemans geresni.
Nu padekit, mamytes, nes man uz keliu dienu atjungs mobiliaka, jei neapsispresiu
Gal kas nors toj srity dirbat?
Mano mobiliakas moraliai jau pasenes. Nors man dar priimtinas. Bet dabar iskilo dilema, koki telefona pirkti. Nokia like l. brangus. Siaip tokie iperkamesni - Samsung ir Siemens. Vyrui vakar salone ikiso Samsung X100. Gal kas nors ka nors girdejot apie ji arba turit tokius aparaciukus? As siaip lyg girdejau, kad Siemans geresni.
Nu padekit, mamytes, nes man uz keliu dienu atjungs mobiliaka, jei neapsispresiu

Nu negi, merginos, nieko negalit patart? Siemens ar Samsung geresni telefonai?

as kazko labai megstu siemensus... meniu ju ner toks patogus kaip nokiu, bet man jie mielesni. apie samsungus neturiu nuomones
Vyras naudojasi Siemens ir labai patenkintas, o man tai Nokia mieliausias
Ilga laika as naudojausi Nokia,bet dabar jau apie 3metus Siemensa.Vyras tai tik Nokia pripazysta,kazkada turejom Samsunga,bet labai trumpai
jis mums nepatiko ziauriai

QUOTE (Jomke @ 2004 06 04, 11:39) |
Ilga laika as naudojausi Nokia,bet dabar jau apie 3metus Siemensa.Vyras tai tik Nokia pripazysta,kazkada turejom Samsunga,bet labai trumpai ![]() ![]() |
Nepatiko kuo?
Nokia man geriausios ir kaip teko isitikinti patvariausios
papasakosiu toki bajeruka
vienas pazystamas yra virejas, turi savo nuosava kabakeli- taigi verda jis dideliame tokiame puode kazkokia sriuba, kazkas paskambino, draugas kalba (telefonas beje nokia 3350), tik staiga kazkaip ranka kryptelejo ir noske ikrito i puoda....tai tas kitas zmogus kitame ragelio gale sako, as tik girdziu bul bul bul bul
noske suveike net ir puode
p.s na as apie samsung ir siemens neabai nusimanau, betsony nepirkit-prasikeiksit
papasakosiu toki bajeruka

p.s na as apie samsung ir siemens neabai nusimanau, betsony nepirkit-prasikeiksit