Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

jau 2 metus su vyru turim po siemens S45i tik aishku dar tada kai pirkom nebuvo spalvotu ekranu dry.gif labai gerai laiko ir nebuvo ne karto sugedes ar nusilpes elementas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 22 balandžio 2004 - 09:47
As turiu Siemens S55.Na man jis labai patinka.Labai lengvas,baterija laiko savaite,jau buvo ir krites bet nieko,atlaike unsure.gif Galima pasijungt fotokamera.O labiausiai tai jis man savo isvaizda patinka,na toks labai jau moteriskas. biggrin.gif
Atsakyti
ash tik uzh Nokias. Pati turiu Nokia 6310i. Geras tuo, kad nereikia krauti pora savaichiu. Pirmus kartus net pin koda uzhmirshdavau biggrin.gif
Atsakyti
Man svarbiausia, kad telefonas skambintu. thumbup.gif O siaip keli metai esu istikima Sony mobiliukui, tik ekrana subraiziau tai reiks keisti . sad.gif
Atsakyti
Aš kol kas turiu Nokia 3410, mane tai jis patenkina (kas dėl funkcijų), bet toks truputį staromodnas griozdas tongue.gif Norėčiau Samsung S300 (atlenkiamas, su visokiais pribumbasais, moteriškas toks, ten displėjus veidrodėliu pavirsta, kai reikia), ale kad kaina biškį kanda g.gif - berods 1300 Lt g.gif Nu jeigu diedas sugalvos kokia nors proga padovanot, tai tegu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiuke2002: 28 balandžio 2004 - 17:33
Vaikas bezhaisdamas mano NOKIA taip priseilejo, kad ji numire suvisam sad.gif .
Teko isigyti tokia NOKIA ( man jie geriausi geriausi smile.gif ), kuri yra atspari smugiams, dregmei ir dulkems biggrin.gif . Grozhis to telefono aparato gal ir nera nesvietishkas, bet supratau, kad kitos isheities nera ( kol isigyjau nauja - uzhmushe dar du skolintus!) dry.gif .
Beje, kaip sekasi jums nusaugot mobilius nuo vaiku? Manoji kur buvus kur nebuvus vis nusichiumpa ir arba trenkia zhemen, arba i burna susigruda kiek telpa! Visa laime, kad dabar turiu va toki atsparu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE (alvija @ 2004 04 20, 19:07)
o kaip tie atlenkiami samsungai? gal kas turejot? ar patikimi?

Liux, kaip NOKIA. Abieju meniu tas pats.

As ruosiusi pirkti SAMSUNG E700, atlenkiamas ir kaip sako su "privalumais" biggrin.gif
Siek tiek palauksiu koki dar viena simteli numes ir pirksiu butinai, super aparatas.
Atsakyti
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 04 28, 19:12)
Vaikas bezhaisdamas mano NOKIA taip priseilejo, kad ji numire suvisam sad.gif .

O gal pabandyk pataisyt? Maniškė irgi vyro Nokia buvo tiek priseilėjus, kad numirė. Tai vyras džiovino ant gyvatuko - atsigavo, bet dalinai.Toks apynaujis dar telefonas buvo, tai gaila buvo taip jau ir mest - nešė taisyt - pataisė. Kainavo 30 Lt. Bet daugiau tai jau mažei į nagus griežtai neduoda tongue.gif
Atsakyti
Man Nokios irgi labai patinka esu turejusi mazute, moteriska, labai patiko (bet nebeprisimenu numerio- 8120 ar kazkas panasaus). blink.gif Per Kaledas gavau dovanu labai faina ir moteriska telefoniuka- Sony Ericsson Z600 Labai fainas. Baterija nemazai laiko, labai fainos melodijos (kai uzgroja, dar kas galvoja kad kokia radija laugh.gif ) , lengvas meniu, kalendorius ir visokie kiti pribumbasai. thumbup.gif [/QUOTEVB]
Atsakyti
acha freja,koks fainas tavo telefonas,ale ,kad neradau as cia tokio niekur blink.gif ,kur pirkai ir kiek kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 04 29, 05:28)
acha freja,koks fainas tavo telefonas,ale ,kad neradau as cia tokio niekur blink.gif ,kur pirkai ir kiek kainuoja g.gif

Omnitel salonuose tikrai yra biggrin.gif , kaina 1299Lt
Tik man jis truputi storokas, o siaip tikrai fainas, ypac meniu, na jau toks spalvotas - fainas dizainas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (raganiuke2002 @ 2004 04 28, 21:27)
QUOTE (ChikuRaku @ 2004 04 28, 19:12)
Vaikas bezhaisdamas mano NOKIA taip priseilejo, kad ji numire suvisam  sad.gif .

O gal pabandyk pataisyt? Maniškė irgi vyro Nokia buvo tiek priseilėjus, kad numirė. Tai vyras džiovino ant gyvatuko - atsigavo, bet dalinai.Toks apynaujis dar telefonas buvo, tai gaila buvo taip jau ir mest - nešė taisyt - pataisė. Kainavo 30 Lt. Bet daugiau tai jau mažei į nagus griežtai neduoda tongue.gif

Zhinoma, kad bandem taisyti ( labai brangus telefonas buvo) - savaite meistriukai bande reanimuoti, kol paskelbe nuosprendi - MIRTIS ph34r.gif . Sake, kad vanduo dar ne taip baisu, bet seiles turi kazhkokiu rugshchiu, kurios sueda kazhkokiu kontaktus, zhodzhiu, galetu ir daugiau mamoms pritaikytu telefonu gaminti wink.gif .
Atsakyti