Įkraunama...
Įkraunama...

Ar derinate vaiku vardus

QUOTE(Betse @ 2007 01 02, 23:37)
O šiaip tai gražu kai vardai dera Gabija ir Gytis ir pan...

Čia apie mano vaikus? g.gif biggrin.gif
Mano draugės vaikų vardai Laura ir Laurynas. Labai išradinga. biggrin.gif
Atsakyti
man vaikystėj atrodė, kad tėvai turi vaikus vadinti vardais, prasidedančiais ta pačia raide. mes su broliu iš L, pusseserės - iš S, mama su broliu - iš D. o kitos dvi pusseserės - K ir E. močiutė ir mažajai siūlė vardą Karolina, būtų KK buvusios, bet jų mama nesutiko. nepaprastai stebėjausi tokiu keistu dėdienės poelgiu. beje, db ta iš E sako, kad jai Karolina gražiau negu josios dabartinis vardas.
ir šiaip ma patinka, kai vaikų vardai ta pačia raide prasideda.
Atsakyti
Aš tai nederinčiau.
Atsakyti
QUOTE(lori123 @ 2007 01 04, 10:01)
Čia apie mano vaikus?  g.gif  biggrin.gif

Na tikrai ne, nes tada turėtume būti giminės friends.gif
Atsakyti
QUOTE(garbaniukee @ 2007 01 02, 12:00)
mano dukryte Liepa,
dabar laukiuosi antro. Galvoju, kad grazu butu Egle arba Azuolas.
Bet Azuolas siaip nelabai patinka.
nors tikriausiai tiktu bet kokie vardai susiję su gamta.

wub.gif wub.gif wub.gif labai gražiai skamba

kažkur girdėjau dvynukų vardus - Žydrūnas ir Drąsutis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 01 03, 12:30)
Man ir broliui dvyniui vardus išrinko prosenelis: Saulė ir Rytis (nes gimėm ryte, saulei tekant). Šiaip jis siūlė variantą Rytas, bet tėvai Rytį pasirinko.

aš pažįstu dvynius Audrių ir Giedrę. tai nesuderinti vardai - reiškia priešingus gamtos reiškinius g.gif ir pagal būdą reiktų vardus sukeisti.
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 01 02, 09:59)
g.gif permasciau pazistamu seseru ir broliu vardus  unsure.gif kad niekas nederinta. ir labai grazu. nors jei grazus derinukas, tai kodel ne. man grazu kai dvynuku vardai buna suderinti, o ne is visai skirtingu operu. turiu omeny, ne Gabrielius ir Gabriele tarkim, nes jau cia per daug suvienodinta, bet kai graziai abu skamba.

Man atrodo, kad kai suvienodina dvynuku vardus kvailokai skamba... user posted image Juk ir taip jeigu identiski dvynukai, tai bent jau vardus skirtingesnius teveliai galetu duoti...user posted image Va pazistamiems dvi dvynukes mergytes gime, na ir pavadino teveliai, kad rimuotusi - Vilte ir Smilte... user posted image Man kazkaip nelabai... user posted image
Atsakyti
mes tai vardus tikrai derinom vienas prie kito. 4u.gif
MARTYNAS-LAURYNAS-JUSTINAS.
Kad nebutu kos vienas kaip ne is tos operos. 4u.gif
Atsakyti
kažkaip žiūriu tarp mano draugų mada yra duoti vardus, tarkim antram vaikui tokia pačia raide kad vardas prasidėtų,kaip ir pirmo g.gif ...na, pvz. pirmas Aras, antra Airė,trečia Andrė g.gif visi iš A..ir šiaip aplinkui daug suderintų vardų unsure.gif
anksčiau,kai mus augino tėvai tikrai taip nebūdavo /bent tarp savo bendraamžių nėra/
Atsakyti
mano pirmasis - Kasparas. laukiam antrojo. po poros savaiciu suzinosime lyti turbut. bus truputi lengviau su vardais. bet kad derinsim tai tikrai smile.gif man patinka seni, ieje i istorija, biblijiniai vardai. jau turim kelis variantus. bet reikia palaukti, ka pasakys mano intuicija. su pirmuoju kazkaip labai jutau, kuris vardas "limpa" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2007 01 09, 01:22)
kažkaip žiūriu tarp mano draugų mada yra duoti vardus, tarkim antram vaikui tokia pačia raide kad vardas prasidėtų,kaip ir pirmo  g.gif ...na, pvz. pirmas Aras, antra Airė,trečia Andrė  g.gif  visi iš A..ir šiaip aplinkui daug suderintų vardų  unsure.gif
anksčiau,kai mus augino tėvai tikrai taip nebūdavo /bent tarp savo bendraamžių nėra/

mano aplinkoj yra ir tarp bendraamžių, ir dabar žinau, kad taip daro. bendradarbių vaikaiL
Monika, Martynas, Mindaugas
Monika, Martyna
Atsakyti
QUOTE(garbaniukee @ 2007 01 02, 12:00)
mano dukryte Liepa

Pagal gilią mintį pavadink Julium, bus iš anglų kalbos liepa biggrin.gif

MB tėvai visus tris savo vaikus iš M raidės pavadino smile.gif
Atsakyti