
O man toks sumuštinis turi būti BŪTINAI su svogūnais pjaustytais ŽIEDELIAIS
. fantastiškai skanu. dar jei ant viršaus svogūnų laiškų pabarstyt truputuką ar kapotų petražolių.... mmmmmmmm...

QUOTE (hobo @ 2004 11 04, 06:25) |
kepiau tuos svogunu ziedelius tesloje ![]() ![]() ![]() gavosi kazkoks kosmaras ![]() ![]() ![]() |
Aš keptus valgiau "Šeduvos malūne"-man labai patiko




Ar nereikejo ta svogunkuka pavolioti miltuose?

Vat tame ir reikalas, kad pirmiausiai apvolioti miltuose, kad svogunas sausesnis butu, o tik paskui telsoje. Bent as taip manau, teoriskai taip gal, praktiskai nebandziau

Dar priedo valerijono pasiulyk, tada jai vienodai bus ka esti

QUOTE (hobo @ 2004 11 04, 07:19) |
bet tesla dzin esmė, kad viduj toks sleikstus svogunas ![]() |
Tai gal tu svogūnų nemėgsti


hobo, rasei ,kad gavosi "blynas , o viduje svogunas". kokia tesla darei?
is tiesu turi gautis tokia traski plutele ant to svoguno... na tu nemegsti,bet gal kitos bandys:
tesla:
1,5 puodelio miltu
2 kiausiniu tryniai
~ puodelis nusigaravusio alaus
druskos ir pipiru
1. is siu produktu padaryti tesla.
2. svogunus atskyrus ziedeliais trumpai nuplikinti karstu vandeniu, pabarstyti druska ir pipirais, tada mirkyti tesla ir atsargiai su deti i karsta alieju.
3. truputi padazyti skaniausiam kecupe ir valgyti uzgeriant skaniausiu alumi

tesla:
1,5 puodelio miltu
2 kiausiniu tryniai
~ puodelis nusigaravusio alaus
druskos ir pipiru
1. is siu produktu padaryti tesla.
2. svogunus atskyrus ziedeliais trumpai nuplikinti karstu vandeniu, pabarstyti druska ir pipirais, tada mirkyti tesla ir atsargiai su deti i karsta alieju.
3. truputi padazyti skaniausiam kecupe ir valgyti uzgeriant skaniausiu alumi

