Įkraunama...
Įkraunama...

Gilesni pamąstymai...

QUOTE(Getter @ 2007 02 26, 10:21)
Kartais Dievas duoda žmogui tokius išbandymus norėdamas (tiksliau pageidaudamas ar trokšdamas), kad tas žmogus ateitų pas Jį ir prašytų Jo pagalbos sprendžiant problemas (o ne pats kapstytusi ir kankintusi). Dar niekada neteko girdėti, kad tikinčiųjų šeimai nepavyko pastoti, meldžiantis ir prašant Dievo vaikelio  schmoll.gif 

Tu taip rašai lygtais esi susitikusi Dievą ir jis tau papasakojo ką ir kodėl daro. TU niekur nepavartoji žodelio "GALBŪT jis skiria tokius išbandymu.......", visur taip konrečiai, taip ir ne kitaip.
O dėl to kad neteko girdėti apie tokias šeimas, nesupyk, bet greičiausiai mažai klausei... Mano pačios šeimoje yra teta, kuri taip ir nesulaukė vaikelio, nors meldėsi iki negalėjimo...

Ir dar man asmeniškai yra labai savanaudiška eiti į bažnyčią ir prašyti Dievo duoti man vaikeli - kai žinau kad yra žmonių kuriems šimtą kartų sunkiau ir kuriems dar labiau reikalinga pagalba.
Atsakyti
Dar niekada neteko girdėti, kad tikinčiųjų šeimai nepavyko pastoti, meldžiantis ir prašant Dievo vaikelio  schmoll.gif 
  rolleyes.gif

Be komentaru.
Keista, kai zmones viska zino. VISKA.
Diskusijoms vietos kaip ir nebera.
Ant tokiu zmoniu laikosi baznycia, bet ne mokslas.
Atsakyti
gal geriau nereikia....... biggrin.gif

QUOTE(Getter @ 2007 02 26, 11:21)
Yra ir antra medalio pusė - velnias. .......Jei idomu galiu ir apie tai papasakot.
  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 02 28, 13:59)
Be komentaru.
Keista, kai zmones viska zino. VISKA.
Diskusijoms vietos kaip ir nebera.
Ant tokiu zmoniu laikosi baznycia, bet ne mokslas.

QUOTE(euromergele @ 2007 02 28, 19:34)
gal geriau nereikia.......  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
<...>Dar niekada neteko girdėti, kad tikinčiųjų šeimai nepavyko pastoti, meldžiantis ir prašant Dievo vaikelio  schmoll.gif 
<....>

Skęsta didelis kruizinis laineris. Žydėlis pirmą kartą gyvenime karštai meldžiasi Aukščiausiam, kad pagebėtų. Plaukia gelbėjimosi ratas, bet žydelis nekreipia į jį ir toliau meldžiasi. Plaukia rasto gabalas, bet žydelis meldžiasi ir nieko nedaro. Praplaukė dar kažkas ir žydelis kartu su visu laivu nuskendo.
Rojus. Ateina žydelis pas Dievulį ir sako:
- Aš tiek meldžiausi, tiek meldžiausi ir vis tiek nuskendau? Kodėlman nepadėjai?
- taigi aš tau siunčiau gelbėjimosi būdus, bet tu į juos nekreipei dėmesio. g.gif

Čia šiaip, pamąstymui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 28, 21:09)
Skęsta didelis kruizinis laineris. Žydėlis pirmą kartą gyvenime karštai meldžiasi Aukščiausiam, kad pagebėtų. Plaukia gelbėjimosi ratas, bet žydelis nekreipia į jį ir toliau meldžiasi. Plaukia rasto gabalas, bet žydelis meldžiasi ir nieko nedaro. Praplaukė dar kažkas ir žydelis kartu su visu laivu nuskendo.
- Aš tiek meldžiausi, tiek meldžiausi ir vis tiek nuskendau? Kodėlman nepadėjai?
- taigi aš tau siunčiau gelbėjimosi būdus, bet tu į juos nekreipei dėmesio.  g.gif

Čia šiaip, pamąstymui  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Dar niekada neteko girdėti, kad tikinčiųjų šeimai nepavyko pastoti, meldžiantis ir prašant Dievo vaikelio  schmoll.gif 

Ne pyk Getter bet parasei visišką nesamonę doh.gif Tokiu šeimų dėja yra labai daug. Su vyru esam tikinti ir kiekvieną dieną meldžiam stebuklo, bet yra dar viena medalio puse - žinom kad naturaliai pastoti neįmanoma tik medicina gali mums padėti, bet tai baisiai brangiai kainuoja. kiekviena diena tai išbandymas mūsų tikėjimo, esam tik žmonės, o ne šventieji. Sutinku, reikia prašyti Dievo, melstis, ieškoti Jo valios, klausti bet pačiam taip pat reikia kažką tai daryti prašant Viešpačio palaiminijimo mūsų pastangų o ne sedeti ir laukti
Atsakyti
Na jo, melsk nesimeldęs, pvz. jei neturi kiaušintakių... Nors šiaip būna visko, būna po daug metų stebuklų, tik ne beviltiškose ir ne neįmanomose situacijose.
Atsakyti
Pritariu baznycia kisasi ne i savo reikalus, tegul savo reikalus apsitvarko. Nes tikrai nera nieko svento pas juos. Kunigais save vadina sventais, o ka patys isdarineja su davatkomis.
As nesakau, jog netikinti. Bet i baznycia nevaikstau. Nes baugu darosi nuo ju filosofijos.
Is zmoniu laikosi baznycia, jie juos islaiko. NA tada ar verta kunigams ir vyskupams nusisneketi. Ka palikti ko nepalikti, vemt nuo ju norisi.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 28, 20:34)
gal geriau nereikia.......  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bus įdomiau negu su sliekais? lotuliukas.gif

Pakeli Tu man nuotaiką mirksiukas.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif thumbup.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2007 03 01, 15:09)
Pakeli Tu man nuotaiką mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 28, 22:09)
- taigi aš tau siunčiau gelbėjimosi būdus, bet tu į juos nekreipei dėmesio.  g.gif

Čia šiaip, pamąstymui  4u.gif

Ar nereikėtų IVF prilyginti tam rąstui, siunčiamam Dievo?
O nuo tokių apmąstymų, kad reikia melstis ir Dievulis atsiųs vaikelį, man nervai nelaiko, nenoriu nei komentuoti. Gal reikėtų pasimelsti, kad visas ligas pagydytų, nafig tuos gydytojus, nereikia vaistų, pasimelsim ir pasveiksim.
Ai, tik susinervinau. schmoll.gif Geriau patylėsiu.

Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2007 02 26, 11:21)

Tikrai, mažai girdėjai... gal supažindinti?
Atsakyti