QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 03, 11:20)

buvo smalsu peržvelgti mintis apie Dievą,religijas,negalinčias tapti nėščiomis,apie piktukes

Bet koks pyktis savyje jau turi įtampos,o jei tai užtrunka ilgiau,tai apie kokį nėštumą kalbėti? Jei susėjo du žmonės,tai dažniausiai dėl aistros.Vėliau turi užgimti meilė. Vėliau turi užgimti meilė.Jei ji atsirado ir palaikoman (ypač moters),tai vaikutis tikrai bus...
...Gana dažnai tai būna "dvasingos",gal net kažko "pasiekusios" moterys.Bet pakankamai meilės juose tai nėra.Jos piktinasi vyru,piktinasi savimi,savo išvaizda,pagaliau aplinka...Koks kūdikis norės ateiti į tokį siaubingą pasaulį,kurio sielai iki prasidėjimo mama jau parodo savo emocijomis.Tiesiog tereikia nors truputuką to kūdikio "kailyje" pabūti,kad pasijustų aiškiau kodėl jis to nenori.Žinau,kad tikėjimu,meile,galima atstatyti vaisingumą ir daugumos moterų problemos yra lengvai išsprendžiamos.Tik bėda,kad nieško jos to suvokimo,pasitiki tik medicina,visuomenės nuostatomis.Dar dalis bėdos yra ir tame,kad tokioms moterims nėra kur gauti tinkamos informacijos
kai zmones susieina del aistros, jie labai greitai ir i salis issilaksto, kas sau. Meile neturi uzgimti vien del to, kad kazka suvede aistra. Kokia absurdiska mintis
Aistra greit plyksteli, greit ir uzgesta.
As manau, kad esu "kazko" pasiekusi. Kiekvienas ta kitaip supranta, zinoma. Profesine prasme anksti pasiekiau tai, ka dazniausia pasiekia bent metu vyresnes moterys. Ir del to manyje daug meiles ir teigiamu minciu, pozityvaus poziurio i save, aplinkinius. Mylejau savo darba, su malonumu dirbau. Mylejau save, nes jauciau, jog dirbu gerai, atiduodu daug tiems, kuriems to reikia. Ir savo isvaizda nesipiktinu niekada, nes esu sveika, neturiu fiziniu trukumu, kurie trukdytu gyventi. Aplinka yta tokia, kokia yra ir i viska galima zvelgti pozityviai, visur yra geru dalyku. Be galo myliu savo vyra! Geresnio ir brangesnio zmogaus nesu sutikusi. Vaikus myliu be galo. Nuo vaikystes svajoju apie savuosius, ju laukiu.
Ivardink man priezasti, del ko kudikis nenoretu ateiti i toki pasauli?