Įkraunama...
Įkraunama...

Gilesni pamąstymai...

QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 03, 15:43)
tongue.gif  klausimas pro šalį  biggrin.gif  su tokiais reikalų neturiu.Na o kokiai tu priklausai,tai įtariu  mirksiukas.gif
O šiaip tai tu ne apie rūpimą problemą kalbi,o puoli nagrinėti mano asmenybės  blink.gif  Tai tik vietos užėmimas eteryje  doh.gif

Jei jau taip ''protingai'' destai mintis pas ka vaikuciai pasirenka ateiti, tai atsakyk kodel pijokai, narkomanai turi kruva vaiku g.gif ????????? kaip ten su ta ju meile ir karma doh.gif doh.gif doh.gif, jie dazniausiai jaucia meile tik buteliui ar narkotikam verysad.gif , ir is tokios apsvaigusios meiles gimsta daug nelaimingu vaiku verysad.gif. Rasai cia nesamones, prisiskaicius dar didesniu nesamoniu fool.gif, dar savo karma susitersi prisiskaiciusi neigiamu forumo minciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglena: 03 liepos 2009 - 17:19
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 03, 15:44)
Akeditei noriu pasakyti,kad čia gi moterys,tai ir kalbu ne kaip su vyrais.O dėl vyrų nevaisingumo aišku yra problemų ir ne ką mažesnių.Ir kodėl manai,kad kalta tik moteris? Pati sugalvojai save kaltinti ar vyras tave taip įžeidinėja?

visų pirma, tai labiausiai šitam skyrely įžeidinėjate tamsta................. blink.gif
o antra, tai, jeigu ieškote pasiklydusių avelių prašom keliauti į skyrelį religija ir ezoterika,
nes čia tamstelei nėra ko veikti..............
klausyk, žmogeli, keliauk su savo meile tolyn....................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akedite: 03 liepos 2009 - 17:38
va va Eglena doh.gif Mąstai tik galva,o ne širdimi.Tu jau dabar parodai,kad nekenti žmonių - "visokių" ten narkomanų,alkocholikų ir pan.,kurie tik įsivaizduok kokia didžiulė neteisybė blink.gif turi tiek vaikų,o tokios "nuostabios" moterys negali jų turėti cool.gif O kokiu tada rizikuoja tapti tavo vaikas? Vaikai visada labiau išreiškia tėvų sukauptas problemas. Paprasčiausiai tada vaikas dar labiau bus "piktas" ir jau pasiruošęs naikinti "netikėlius".O kur tada meilė? Mes gi visi aplink žmonės.Visi Dievo kūriniai.Pagaliau kaimynai,lietuviai,jei jau taip.
Papildyta:
Alkedite.Šis skyrelis yra apie gilesnius pamąstymus ir tikėjimą.Apie mediciną jau prirašyta daugiau negu pakankamai.O vakaruose jau tas kelias pakankamai ištirtas,bet rezultatai vis prastėja.Tai kokios kyla išvados? Palieku Alkedite jas padaryti pačiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 03, 16:36)
va va Eglena  doh.gif Mąstai tik galva,o ne širdimi.Tu jau dabar parodai,kad nekenti žmonių - "visokių" ten narkomanų,alkocholikų ir pan.,kurie tik įsivaizduok kokia didžiulė neteisybė  blink.gif  turi tiek vaikų,o tokios "nuostabios" moterys negali jų turėti  cool.gif O kokiu tada rizikuoja tapti tavo vaikas? Vaikai visada labiau išreiškia tėvų sukauptas problemas. Paprasčiausiai tada vaikas dar labiau bus "piktas" ir jau pasiruošęs naikinti "netikėlius".O kur tada meilė? Mes gi visi aplink žmonės.Visi Dievo kūriniai.Pagaliau kaimynai,lietuviai,jei jau taip.
Papildyta:
Alkedite.Šis skyrelis yra apie gilesnius pamąstymus ir tikėjimą.Apie mediciną jau prirašyta daugiau negu pakankamai.O vakaruose jau tas kelias pakankamai ištirtas,bet rezultatai vis prastėja.Tai kokios kyla išvados? Palieku Alkedite jas padaryti pačiai  ax.gif

Protingi masto galva, o ne minksta vieta cool.gif. Rasai, svarbu kad rasyti, pilstai is tuscio i kiaura nesamones doh.gif. O taip as turiu myleti alkoholikus, ir narkomanus ir dar duoti jiems pinigeliu ant buteliuko doh.gif. Ne i ta skyreli ravai savo ''nuostabais mintis'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Eglena.Ta minkšta vieta apie kurią kalbi yra širdis ax.gif
Šiaip tai galima perskaityti begalę protingų ,bet taip ir nesuprasti tiesos,nes galva atseit svarbiau už širdį doh.gif
Be to iš pačios parėjo pasiūlymas alkocholikams ar narkomanams duoti ant buteliuko g.gif aš to nesakiau. O mėtymasis į kraštutinumus ir rodo meilės trūkumą sieloje... 4u.gif Tiesiog randam priežastį,o toliau jau lengva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 03, 18:24)
Eglena.Ta minkšta vieta apie kurią kalbi yra širdis ax.gif 
Šiaip tai galima perskaityti begalę protingų ,bet taip ir nesuprasti tiesos,nes galva atseit svarbiau už širdį  doh.gif
Be to iš pačios parėjo pasiūlymas alkocholikams ar narkomanams duoti ant buteliuko  g.gif  aš to nesakiau. O mėtymasis į kraštutinumus ir rodo meilės trūkumą sieloje... 4u.gif  Tiesiog randam priežastį,o toliau jau lengva  blush2.gif

Kada zmones klauso vien sirdies balso, jie daznai klysta, tam yra blaivus protas, kad patartu, kaip pasielgti protingiau, kad priimtum gyvenime teisingus sprendimus. Kurie klauso vien sirdies balso, daro daug klaidu gyvenime. Vaiku atejimui i si pasauli vien dievui meiles deja neustenka, ir nereikia cia irodineti, to ko nera. Daugelyje seimu, kurios negali susilaukti vaikeliu, meiles ir silumos yra, kad daugelyje seimu su vaikais net daleles tiek nera. Jei ieskote diskusiju apie dieva ir jo meile ir pan, tam yra spec skyreliai ir temos, kur galite pilstyti is tuscio i kiaura apie karmas, dieva ir meile. Religingi zmones yra labai riboti ir daznai mazai ispruse, nes viska palieka dievo valiai ir malonei. O deja gyvenime labai daug kas (bet ne viskas) priklauso nuo musu darbo ir pastangu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglena: 03 liepos 2009 - 19:57
Palauk Eglena.O kodėl tu manai,kad vien tik širdis viską tau teisingai pasakys jei jausmai sujaukti? Ir aišku ne vien pačio žmogaus dėka.Čia prisideda ir tėvai ir aplinka.Todėl ir reikalingas protas,kad nebūtų DIDELIŲ klaidų,bet jos visviena bus. O kad religingus žmones pavadinai ribotais ir neišprususiais tai didelė klaida.Oi kiek yra ir dar kaip išprususių.Deja aš neesu religingas žmogus,kaip įsivaizduoji. O dėl meilės šeimose kur visvien nėra vaikučių,tai tiesiog visos informacijos neturi,tai negali spręsti. Be to jei netyčia pačiai susidarė įspūdis,kad aš visame kame teisus ir dėl to kyla kompleksai,tai taip nėra.Visi mes tik daugiau ar mažiau teisūs.Svarbu,kad teisumas duotų rezultatų.O aš esu praktikas.Man svarbu,kad sistema veiktų.Todėl sutinku,kad daug priklauso nuo mūsų darbo ir pastangų,bet ne viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 03, 11:20)
g.gif  buvo smalsu peržvelgti mintis apie Dievą,religijas,negalinčias tapti nėščiomis,apie piktukes  blush2.gif   Bet koks pyktis savyje jau turi įtampos,o jei tai užtrunka ilgiau,tai apie kokį nėštumą kalbėti? Jei susėjo du žmonės,tai dažniausiai dėl aistros.Vėliau turi užgimti meilė. Vėliau turi užgimti meilė.Jei ji atsirado ir palaikoman (ypač moters),tai vaikutis tikrai bus...
...Gana dažnai tai būna "dvasingos",gal net kažko "pasiekusios" moterys.Bet pakankamai meilės juose tai nėra.Jos piktinasi vyru,piktinasi savimi,savo išvaizda,pagaliau aplinka...Koks kūdikis norės ateiti į tokį siaubingą pasaulį,kurio sielai iki prasidėjimo mama jau parodo savo emocijomis.Tiesiog tereikia nors truputuką to kūdikio "kailyje" pabūti,kad pasijustų aiškiau kodėl jis to nenori.Žinau,kad tikėjimu,meile,galima atstatyti vaisingumą ir daugumos moterų problemos yra lengvai išsprendžiamos.Tik bėda,kad nieško jos to suvokimo,pasitiki tik medicina,visuomenės nuostatomis.Dar dalis bėdos yra ir tame,kad tokioms moterims nėra kur gauti tinkamos informacijos

kai zmones susieina del aistros, jie labai greitai ir i salis issilaksto, kas sau. Meile neturi uzgimti vien del to, kad kazka suvede aistra. Kokia absurdiska mintis schmoll.gif
Aistra greit plyksteli, greit ir uzgesta.

As manau, kad esu "kazko" pasiekusi. Kiekvienas ta kitaip supranta, zinoma. Profesine prasme anksti pasiekiau tai, ka dazniausia pasiekia bent metu vyresnes moterys. Ir del to manyje daug meiles ir teigiamu minciu, pozityvaus poziurio i save, aplinkinius. Mylejau savo darba, su malonumu dirbau. Mylejau save, nes jauciau, jog dirbu gerai, atiduodu daug tiems, kuriems to reikia. Ir savo isvaizda nesipiktinu niekada, nes esu sveika, neturiu fiziniu trukumu, kurie trukdytu gyventi. Aplinka yta tokia, kokia yra ir i viska galima zvelgti pozityviai, visur yra geru dalyku. Be galo myliu savo vyra! Geresnio ir brangesnio zmogaus nesu sutikusi. Vaikus myliu be galo. Nuo vaikystes svajoju apie savuosius, ju laukiu.

Ivardink man priezasti, del ko kudikis nenoretu ateiti i toki pasauli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukimas: 04 liepos 2009 - 12:05
Laukimas.Labai malonu,kad tu jautiesi pilna meilės ir pasiekusi gyvenime. Viskas lyg gerai.Bet aš ne aiškiaregis,kad iš pateiktos info įvardinčiau tau priežastis.Net gydytojai atlieka begales tyrimų.Panašiai yra ir šioje diagnostikoje.Iš parašytų žodžių negalima diagnozuoti.Galima tik vienokią ar kitokią prielaidą padaryti.Gal tai per didelė meilė vyrui,jo sudievinimas,susitapatinimas.Gal tai perdėtas troškimas turėti vaiką,tam viduje nepasiruošus,nor sąmonė teigia,kad taip nėra.Priežasčių gali būti įvairiu ir jokio kategoriškumo be tyrimų schmoll.gif Nors esi laukimu pasivadinusi,bet va vistiek nori tos burtų lazdelės,kad atsakymas būtų tuoj pateiktas.Kuo labiau trokšti tos burtų lazdelės,tuo į tankesnį mišką pakliūvi g.gif
O dėl aistros,tai kiek gi žmonių mini tą "įsimylėjimo" būseną,kai prarandama galva.Tai vadina meile? Ne. Aistra tiesiog suveda.Meilė yra labiau brandi.Meilėje yra ir atsakomybė ir pasiruošimas aukotis,priimti negandas,įskaudinimus ir pan. kas būdinga moterims nėštumo metu.Bet kuris moters nėštumas,tai tarsi šeimos patikrinimas kiek jie turi meilės.Meilė tai ne vien tik džiaugsmas ir malonumai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 04, 18:11)
Laukimas.Labai malonu,kad tu jautiesi pilna meilės ir pasiekusi gyvenime. Viskas lyg gerai.Bet aš ne aiškiaregis,kad iš pateiktos info įvardinčiau tau priežastis.Net gydytojai atlieka begales tyrimų.Panašiai yra ir šioje diagnostikoje.Iš parašytų žodžių negalima diagnozuoti.Galima tik vienokią ar kitokią prielaidą padaryti.Gal tai per didelė meilė vyrui,jo sudievinimas,susitapatinimas.Gal tai perdėtas troškimas turėti vaiką,tam viduje nepasiruošus,nor sąmonė teigia,kad taip nėra.Priežasčių gali būti įvairiu ir jokio kategoriškumo be tyrimų  schmoll.gif  Nors esi laukimu pasivadinusi,bet va vistiek nori tos burtų lazdelės,kad atsakymas būtų tuoj pateiktas.Kuo labiau trokšti tos burtų lazdelės,tuo į tankesnį mišką pakliūvi  g.gif
O dėl aistros,tai kiek gi žmonių mini tą "įsimylėjimo" būseną,kai prarandama galva.Tai vadina meile? Ne. Aistra tiesiog suveda.Meilė yra labiau brandi.Meilėje yra ir atsakomybė ir pasiruošimas aukotis,priimti negandas,įskaudinimus ir pan. kas būdinga moterims nėštumo metu.Bet kuris moters nėštumas,tai tarsi šeimos patikrinimas kiek jie turi meilės.Meilė tai ne vien tik džiaugsmas ir malonumai  4u.gif

Man tyrimu per daug nereikia. As esu sveika, problemos yra ne mano.
O priartejus prie 40, viduje motinystei oi kaip speji pasiruosti.
Ir burtu lazdeles as nenoriu. As ziuriu realiai i situacija. O tu va svaicioji, pats nesuprasdamas apie ka.

Ka norejau pasakyti savo ankstesniu postu, tai yra del to, kad tu gal susivoksi, kokius vejus cia laidai. Man nereikia tavo atsakymo is tikruju. Galvojau, gal tu savo zodziu beprasmybe ir tustybe suvoksi. Nesuvoki, deja.
Nebeverta toliau ir laiko tam gaisinti

umn.gif
Atsakyti
g.gif žinai yra toks pasakymas " klauso,bet negirdi" , "skaito bet nesupranta" ir pan. Kiekvienas visas situacijas susikuria pats ar pati.Visa tai ką turi yra pačios mąstymo būdo pasekmė (kaip ir mano,kad kas nepagalvotų,kad aš kažkoks kitoks ax.gif ).Ir jei tau kas nepatinka ar netinka,tai turi keisti save. Dejuoti,skūstis ar į padanges save kelti tai mokame,bet pasikeisti,tai nė už ką schmoll.gif Sakai aš svaičioju g.gif Aš ezoterikas,bet praktikas.Patirties užtenka ir tikslių mokslų srityje. Todėl dėl realaus požiūrio į situaciją galima dar padiskutuoti.O laimingomis tapusių mamų ir tėvų aš turiu pakankamai.Jie tiesiog pakeitė save ir jiems atėjo jų džiaugsmai nestuke.gif Ko linkiu visoms šeimoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 07 04, 20:52)
g.gif  žinai yra toks pasakymas " klauso,bet negirdi" , "skaito bet nesupranta"  ir pan. Kiekvienas visas situacijas susikuria pats ar pati.Visa tai ką turi yra pačios mąstymo būdo pasekmė (kaip ir mano,kad kas nepagalvotų,kad aš kažkoks kitoks  ax.gif ).Ir jei tau kas nepatinka ar netinka,tai turi keisti save. Dejuoti,skūstis ar į padanges save kelti tai mokame,bet pasikeisti,tai nė už ką  schmoll.gif  Sakai aš svaičioju  g.gif  Aš ezoterikas,bet praktikas.Patirties užtenka ir tikslių mokslų srityje. Todėl dėl realaus požiūrio į situaciją galima dar padiskutuoti.O laimingomis tapusių mamų ir tėvų aš turiu pakankamai.Jie tiesiog pakeitė save ir jiems atėjo jų džiaugsmai  nestuke.gif  Ko linkiu visoms šeimoms  wub.gif

Tai kazin kaip man dabar reiketu pasikeisti myliu savo seima ,vyra su kuriuo gyvenu desimt metu,labai myliu savo kriksto dukryte ,ir visus savo pazystamu ir draugu vaikus myliu.Tai sakyciau jeigu as viska tureciau pakeisti taip,pradet visu nekest tada i mano gyvenima atesis tas taip ilgai lauktas vaikutis ?Viskas apsurdas

\
Atsakyti