Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek leidžiate sau išgerti alkoholio?

Retai vartoju alkoholį, kadangi dažniausiai man tenka vairuotojos pareigos, tai vyras laiko frontą už mus abu biggrin.gif
Atsakyti
Aš stiprių gėrimų beveik nevartoju schmoll.gif Prie progos kokio likeriuko neatsisakau blush2.gif O kartais su vyreliu žiūrėdami gerą filmą leidžiam sau pagurkšnoti vynelio blush2.gif
Atsakyti
nedaug, nes man nepatinka alkoholis schmoll.gif , neskanu ir tiek bigsmile.gif
Atsakyti
as stipriu gerimu negeriu, su saiku mielai isgeriu vyniuko,likeriuko ax.gif
Atsakyti
stipriu gerimu nemegstu nes nepatinka, o jei reikia kompanija palaikyti tai geriu tiktais sidra drinks_cheers.gif
Atsakyti
su gerais draugais ir gera nuotaika daug išgeriu
bet tokių draugų yra tik keletas
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 18, 21:09)
su gerais draugais ir gera nuotaika daug išgeriu
bet tokių draugų yra tik keletas

Tikrai taip,tik kad ryte sirgt nereiktų.... blush2.gif būtų gerai rolleyes.gif
Atsakyti
man yra labai svarbu kompanija ir nuotaika jei viskas sutampa galiu isgert daug ir stipresniu gerimu bet visada turiu saika biggrin.gif bet taip buna gal syki i 2 men.o per gimtadienius ar taip susibegimus gurksnoju vyna,sidra ar taip koki kokteiliuka
Atsakyti
Iki nestumo visus ir visas apgerdavau, per brolio isleistuves i uzsieni isgeriau 250ml degtines ir 12 bateliu alaus ir parvedziau broli namo lotuliukas.gif o siaip degtines kaip ir negeriu, per nestuma isgerdavau tik ice alaus i dvi savaites karta, o kartais ir dar reciau, o va po gimdymo, vel i senas vezias, kazkada vyras sako, gerk (buvo sveciu atleke), pasilinksmink as kelsiuos prie vaiko, tai ir linsminaus, kiek ko bemaisyciau nepasigeriu, po gimdymo galiu gert kiek noriu, bet niekaip negirteju blush2.gif baliavoju retokai, bet kai dalyvauju, tai iki galo lotuliukas.gif
Atsakyti
leidziu sau daug, ypac pastaruoju metu - buteliukas vyno vakarui.
Atsakyti
as abstinente..ne laso smile.gif nesuprantu, koks gerimo tikslas unsure.gif kam to reikia?
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2007 05 25, 18:26)
as abstinente..ne laso smile.gif  nesuprantu, koks gerimo tikslas  unsure.gif  kam to reikia?

Tikslas.... g.gif Tikrai ne apgirst lotuliukas.gif wink.gif Geriu mažai, bet man skanu išgerti gero vyno taurę ar kokį miks-fiks susimiksuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDI: 26 gegužės 2007 - 15:02