Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek leidžiate sau išgerti alkoholio?

As alkoholio geriu labai mazai biggrin.gif Man jo gali ir nebut tongue.gif
Atsakyti
Na, baliukuose dalyvauju retai, nes nepatinka ir stengiuosi gurkšnoti tik kokį sidrą ir tai tik 1 buteliuką per visą vakarą.
Atsakyti
šventės dažnos, bet alkoholio nenaudoju,nei lašo:)
Atsakyti
as taip pat nenaudoju alkoholio nei laso nu kartais sampano taure isgerio ir dzino smile.gif
Atsakyti
Isgeriu gal pora kartu per menesi. Stipriu gerimu visiskai negeriu. Megstu tik alu ... Tai per vakarelius isgeriu 1 - 2 butelius sviesaus alaus drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Megstu labaiusia :sidra,likeri,sampana ,vyna,reciau kokteilius..kaip linksma kompanija ir uzsisedim ilgiau,tada leidziu sau daugiau,bet kadangi vaikai,seima ir darbai,tai neleidziu sau perdaug atsipalaiduoti,normos ribose rolleyes.gif
Atsakyti
Leidziu tai tiek kiek noriu, na bet juk tie norai gi skirtingi buna flirt.gif
Svarbiausia manau reikai jausti ir vieta, ir laika, ir kompanija, juk nenusitasysi, atsiprasant, kokiam darbo vakarely, svetimu zmoniu kompanijoj ar giminiu baliuje, nors jau suaugusi esu, bet kazkaip prie seneliu, tevu ar pan manau butu negrazu, kazkaip tie vaidmenys man tarpusavy nedera, kaip ir "girta+mama" man nesiderna, tai kol dar nesu mama... ax.gif
Einamiausias gerimas - vynas, bet geriu ir alu, degtine, brendi, viski, tik grynus, ne kokius kokteilius. Man visiskai nesuprantami tokie gerimai kaip spalvotos, saldzios degtines, trauktines, starkos ir pan, nemegstu jokiu saldziu- likeriu, vynu ir pan.
Vasara tai tie gaivus mixai- fixai neblogai.
Na bet nepamirskime saiko, broliai lietuviai lithuania.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sventes nedaznos, o alkoholio pagurksnoti kartais uzsinoriu ir be progos smile.gif pvz ziurint koki filma pasimegauti taure vyno wub.gif
Atsakyti
labai juokingai sia tema pasisako mano kaimynas:

"siaip as geriu nedaug, bet kai isgeriu 100 gramu, tampu kitu zmogum, o tas kitas geria laaaabai daug" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krekeris @ 2007 04 25, 17:31)
leidziu sau daug, ypac pastaruoju metu - buteliukas vyno vakarui.

as su vyru retas vakaras ,kad neisgertume vyno po pora tauriu blush2.gif uztat rimtesni baliukai pas mus ypac reti,ir tai as visada parvairuoju biggrin.gif

QUOTE(angliste @ 2008 07 31, 20:43)
labai juokingai sia tema pasisako mano kaimynas:

"siaip as geriu nedaug, bet kai isgeriu 100 gramu, tampu kitu zmogum, o tas kitas geria laaaabai daug" lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 28 rugpjūčio 2008 - 20:52
Stipriu gerimu nevartoju. Geriu tik vyna. Vidurkis - pora tauriu, bet kadaise su drauge isgerdavom po buteli vyno.Ir nieko...Idomu, ar dabar tiek bepakelswciau g.gif Kazkaip iki tiek neprieinam lotuliukas.gif
Atsakyti
As alhogolio visiskai nenaudoju.Sventes galima svesti ir be jo. thumbup.gif
Atsakyti