QUOTE (Leida @ 2004 03 30, 17:55) |
O kokių vaistų išrašė? Jei ne paslaptis? |
Ne, jokios paslapties nėra

QUOTE (Ingano @ 2004 03 30, 18:03) |
Iki pastojimo ir as labai kankinausi su venu skausmu. Isbandzius buvau visus tepalus ir geriamas tabletes, niekas nepadedavo. Venos ryskiai matesi.Pastojau, baigesi visi skausmai.Skraidziau kaip ant sparnu, kaip buvo lengva. Pagimdziau ir visai uzmirsau, kas yra venu skausmas (tfu,tfu,tfu). Galiu rekomenduoti viena gera tepala (yra ir tableciu) cia toms kas gali gauti vaistu is Rusijos. AS pati dabar tepu. "kapilar". Beje pati gydytoja rekomendavo, deja Lietuvoje ju nera. bet poveikis super. |
"Kapilar" tabletėmis tai yra ir vaistinėse, bet tepalo tai nežinau, tiksliau nesidomėjau.
Ir aš vakar dėl venų problemos ir pas terapeutę, ir pas chirurgą buvau. Vaistai? - sakė tik vienintelius vaistus angiochirurgai pripažįsta, prasideda skiemeniu "De...", na, visiškai nepamenu. O visi kiti - tepaliukai, tabletės... - man, kaip ir jau rašiusioms, taip pat nepadėjo. Taigi, vienintelė išeitis - operacija. Žinoma, tik rudenį, nes po operacijos reiks kojines elastines nešioti, kojas bintuoti. Manyčiau, teks ryžtis, antraip gali varikozė visą koją užvaldyti. Plius skausmas, patinimas, karštis, sunkumas kojose...
QUOTE (Aja @ 2004 04 01, 18:20) |
Ir aš vakar dėl venų problemos ir pas terapeutę, ir pas chirurgą buvau. Vaistai? - sakė tik vienintelius vaistus angiochirurgai pripažįsta, prasideda skiemeniu "De...", na, visiškai nepamenu. O visi kiti - tepaliukai, tabletės... - man, kaip ir jau rašiusioms, taip pat nepadėjo. Taigi, vienintelė išeitis - operacija. Žinoma, tik rudenį, nes po operacijos reiks kojines elastines nešioti, kojas bintuoti. Manyčiau, teks ryžtis, antraip gali varikozė visą koją užvaldyti. Plius skausmas, patinimas, karštis, sunkumas kojose... |
Detrolex, teko gerti

Geriamų vaistų nenaudojau, nes dar maitinu
. Ankščiau dariau fizioterapines procedūras, bet nelabai padėjo. Tai tik patvirina mano įsitikinimą, kad viskas šitas gerai profilaktiškai, kad to išvengti, bet kada jau problema, to nepakanka. Lauksiu žinių iš tų, kurios operuositės, o, paskui ,matyt, ir aš ryšiuos
...

QUOTE (pavasare @ 2004 03 27, 19:04) |
Sveikos, mamytes. Man po nestumo issiplete venos ant vienos kojos. Buvau pas gydytoja, patare pagerti ginkor fort apie puse metu ir nesioti spec kojine. Jei nepades - operuotis ![]() ![]() |
o tau yra mazgeliai? ar tik isryskejusi vena?
man yra isryskejusi, tai dar per anksti operacija daryti.
reikia vaistus leisti i vena, kad jos sieneles sustipretu. mano kaimyne leidosi ir liko labai patenkinta.
QUOTE (eita @ 2004 04 02, 10:47) |
Detrolex, teko gerti ![]() |
Na tai kokie rezultatai? Kokie įspūdžiai? Kokia tavo patirtis?
QUOTE (Aja @ 2004 04 02, 11:53) |
Na tai kokie rezultatai? Kokie įspūdžiai? Kokia tavo patirtis? |
Aš juos gėriau kai jaučiau kojose sunkumą, tai padėjo. Išgėriau 1 pakuotę. Bet tik tiek galiu pasakyti, kad vaistai gal sustabdo eigą, bet jau kiek jos buvo pažeistos tikrai neatsistato, stebuklo galima nelaukti.

QUOTE (eva @ 2004 03 29, 21:52) |
...be to ir kontraceptiku vartoti negalima... |
o kodel butent kontraceptiku vartoti negalima, na pas mane kolkas tik kapiliarai vienoje vietoje isryskeje, bet mociute serga ta liga, didele tikimybe, kad galiu paveldeti...
QUOTE (Keiti @ 2004 04 29, 12:23) |
o kodel butent kontraceptiku vartoti negalima, na pas mane kolkas tik kapiliarai vienoje vietoje isryskeje, bet mociute serga ta liga, didele tikimybe, kad galiu paveldeti... |
Pries keleta metu operacijos metu (buvo salinami varikoziniai mazgeliai ant koju) mire moteriske. Ir komplikacijos sukele buten kontraceptikai. Jinai daktaram nepranese kad vartoja kontraceptikus.

o jeigu operuotis bent jau kolkas nesiruosiu, tai galima juos vartoti? ar cia apskritai su tokia liga - negalima?
as kazkaip nieko apie tai nesu girdejusi... na teks pasidometi daugiau...
as kazkaip nieko apie tai nesu girdejusi... na teks pasidometi daugiau...
Kontroceptikų negalima vartoti, kadangi jie tirština kraują. O kas turi problemų su venomis tai paprastai reikia skistinti kraują. Visos tabletės kurios skirtos venoms gydyti šiek tiek skystina kraują.