QUOTE (gitulia @ 2004 07 27, 06:53) |
As pati is Mazeikiu, man butu patogiausia Klaipedoj, arciau ![]() Bet matau, kad nelabai mamos zino, turbut nera dazna roblema ![]() |
Gitulia, nueik pas savo seimos gydytoja ir pasiklausinek arba nueik pas Sauliene, seimos centre, ji tai tikrai patars.
Papildyta @ [mergetime]1091006879[/mergetime]
dar yra Klaipedoj tokia klinika "Lorna" pabandyk ten pasiskambinti

Siaip del tu vaistu leidimo i venas, tai jus atsargiai. Nes gali sugadinti kojas visam gyvenimui. Esu konsultavusis ne pas viena gydytoja ir to jokiu budu nepataria. Sake cia sena metodika ir labai pavojinga. O ir operacija po to daryti lyg tai nelabai imanoma. Kiek suprantu, geriau is karto operuoti.
Skleroterapija man jau buvo taikyta, bet poveikio jokio, kaip buvo kojos melynos, isvagotos venu, taip ir liko po tu vaistu
Dabar kai skauda kojas kas diena tai pasiryzusi esu operuotis ar dar ka daryt, kad tik neskaudetu, bet kaip bus kai vasara pasibaigs ir nebeskaudes nezinau
Todel reiktu paskubet pas daktarus kol skauda ir nepersigalvojau

Dabar kai skauda kojas kas diena tai pasiryzusi esu operuotis ar dar ka daryt, kad tik neskaudetu, bet kaip bus kai vasara pasibaigs ir nebeskaudes nezinau

Todel reiktu paskubet pas daktarus kol skauda ir nepersigalvojau

va, man irgi tai aktuali problema
kaip tik siandien esu susitarus eit pas chirurga daryt skleroterapija, bet kai paskaiciau komentarus, tai dabar jau nebezinau, ar eit...
Pradejau gert detralex'a - gal kam nors is jusu sis vaistas padejo?

Pradejau gert detralex'a - gal kam nors is jusu sis vaistas padejo?

As irgi turiu sita problemele
Bet vis nesusiruosiu nueiti pas chirurga del konsultacijos. Visgi reiks prisiruosti nueiti
O siaip girdejau, kad kojas dar patvarko ir per gimdyma, jei susitari ir ruosies gimdyt su epiduru, tai tuo paciu ir sutvarko
Tai jei tai butu imanoma, jei ruosiuos tureti 2 vaika, tai butinai apie tai pamastysiu

Bet vis nesusiruosiu nueiti pas chirurga del konsultacijos. Visgi reiks prisiruosti nueiti

O siaip girdejau, kad kojas dar patvarko ir per gimdyma, jei susitari ir ruosies gimdyt su epiduru, tai tuo paciu ir sutvarko

Tai jei tai butu imanoma, jei ruosiuos tureti 2 vaika, tai butinai apie tai pamastysiu

Gal kuri jau ishsioperavo venas ir gali papasakoti kaip ten viskas vyko ...?Ir kaip jauciates dabar ?
Operavausi venas prieš porą metų -Vilniuje Antakalnio ligoninėje pas Bičkauską. Prašiausi bendro nuskausminimo, nes epidūrinio iš viso neturėjau -tai kiek prisibijau
Išoperavo, paleido trečią dieną. Nors daug kas skeptiškai žiūrėjo ir sakė, kad neverta, nes vistiek išsiplės kitos, bet nesigailiu -iš pradžių jausmas, kad galiu būti balerina -skraidžiau. Meno venos nebuvo guzais išėję, bet toks tinklelis blauzdoj per delną -nesmagu, skausmo nejutau, bet jutau ...savo dešinę koją. O juk sveikos kūno dalies justi neturėtum
Po operacijos jaučiuosi super, bėda ta, kad iš tikro plečiasi kitos
Bet jei ir porai metų jausčiausi geriau -verta, nes operacija palyginti nesunki, o efektas po jos -malonus.
Va taip buvo man.

Po operacijos jaučiuosi super, bėda ta, kad iš tikro plečiasi kitos

Bet jei ir porai metų jausčiausi geriau -verta, nes operacija palyginti nesunki, o efektas po jos -malonus.
Va taip buvo man.
Ka daryti, kai jos jau issokusios? Cia ne man , vyrui, tai tepasi Liotonu, nesioja ta kojine, gere dar kazkokius vitaminus venoms, nu apmazejo siek tiek, ale vis tiek
Gal zinote koki gera daktara(gali buti mokamas), kuris pakonsultuotu. Ir siaip idomu kokio tipo operacijos daromos, kiek jos naudingos, kiek ne

Ir as sia problema turiu, domintu kur atliekamos tokios operacijos