QUOTE (kivi @ 2004 03 30, 10:53) |
Dar del elastiniu kojiniu skaiciau, kad jas reikia deveti padidintu apkrovu metu: sportuojant, dirbant ar keliant ka sunkiai. |
O man chirurgas kaip tik sake, kad sportuojant nereikia jokiu kojiniu. Tada raumenys dirba ir atlieka panasia funkcija. Sake, jog jos labiausiai reikalingos kai kojos nejuda, pvz. sedi prie kompo ar dirbi stovima darba vienoj vietoj.
Svarbiausia patare kuo labiau stiprinti blauzdu raumenis.
Tai galu gale-kada deveti tas kojines-sportuojant ar sedint???!!!

Sportuojant juk raumenys spaudzia, tai kam dar reikia papildomo kojiniu spaudimo? O kai sedi, tai raumenukai atsipalaidave irgi ilsisi. Deja, venoms ilsetis nera kada, vat ir reikia, kad jas kas spusteltu.
Beje, kojines liepe mautis dar neatsikelus is lovos. Problemos su dusu ryte
Info ~2 menesiu senumo is tikrai profesionalaus gydytojo, tada ir israse man tas kojines, tik va patingiu as jas kasdien nesioti
Beje, kojines liepe mautis dar neatsikelus is lovos. Problemos su dusu ryte

Info ~2 menesiu senumo is tikrai profesionalaus gydytojo, tada ir israse man tas kojines, tik va patingiu as jas kasdien nesioti

Man reiketu pagalbos is mamu klaipedeciu arba galima butu ir kaunieciu.
Rekomenduokit koki nors kraujagysliu chirurga Klaipedoj arba Kaune.
Turiu bedu su koju venom, ale nezinau i ka reiktu kreiptis, kad protingai patartu, padetu, o gal net isoperuotu.
Aciu.
Rekomenduokit koki nors kraujagysliu chirurga Klaipedoj arba Kaune.
Turiu bedu su koju venom, ale nezinau i ka reiktu kreiptis, kad protingai patartu, padetu, o gal net isoperuotu.
Aciu.
Dainavos poliklinikoj kiekvieną antradienį nuo 16 val. konsultuoja chirurgas Grigas be jokių siuntimų. Jis tau patars ką daryti. Aš pati konsultavausi. O su siuntimais priima III ligoninėj chirurgai.
Cia kokiam mieste? Kaune?
O Vilniuj?
As pati is Mazeikiu, man butu patogiausia Klaipedoj, arciau
Bet matau, kad nelabai mamos zino, turbut nera dazna roblema

Bet matau, kad nelabai mamos zino, turbut nera dazna roblema

Problema tai super aktuali, tik ne super daznai prisiruosiama pas daktarus apsilankyti.
Cia is savo patirties
Cia is savo patirties

Esu girdėjus kad jeigu venos nėra labai išsiplėtusios tai kažkokius vaistus suleidža ir viskas čiki bet ar tai tiesa

Kai venos nelabai stipriai issipletusios, tai taikoma skleroterapija, t.y. suleidziami vaistai, ir kokius 2 menesius reikia vaiskcioti su elastiniu bintu. Man paciai skleroterapija taike 3 kartus: tai ir yra minusas, kad vaistai veikia ne amzinai - paprastai venos po kiek laiko vel "islenda", ir vis tiek dideja.
Deja, vienoje kojoje vena jau per didele, kad leistu vaistu, tai ruosiausi pavasari operuotis, bet taip ir neprisiruosiau..
Dabar galvoju apie rudeni, nes vasara per karsta su elastiniu....
O siaip tai cia va viena mano kolege pasiule bandyt venas gydyt medicininemis delemis - sake, jai padejo
. Bet kai pagalvoju.....
Ir siaip gana slykstu atrodo, be to, sake kad kraujavimas ziaurus (kaip per menesine, ir dar gausesnis) buna...tai ir norejau paklaust, gal kuri is jusu bandet delemis gydytis..? kaip ispudziai...?
Deja, vienoje kojoje vena jau per didele, kad leistu vaistu, tai ruosiausi pavasari operuotis, bet taip ir neprisiruosiau..

O siaip tai cia va viena mano kolege pasiule bandyt venas gydyt medicininemis delemis - sake, jai padejo

Man siule stubura gydytis su delemis,bet vien pagalvojus,kokie tai kirminai ,slykstu darosi.Bet kiek teko girdet,jos tikrai padeda.