As jau susitariau su gydytoju del operacijos ir dabar pradejau bijoti gal kuriai operavo Antakalnyje gy. V.Zabulis, tiesa jis dabar persikelia i Santariskes
Uz savaites man trauks is kojos vena labai bijau , bet reikia juk negaliu visas vasaras vaiksciot su kelnem , o apie pliazus tai is vis patyliu
labai noreciau kad papasakotumet kaip po operacijos gijo randai , kas dare , ir kokios dabar stafkes tokiu operaciju

Vedita, turėtum buti jau po visų įvykių...
Kaip sekėsi? Labai norėčiau išgirsti konkrečius atsiliepimus. Po geros savaitės ir aš eisiu operuotis.
Kaip sekėsi? Labai norėčiau išgirsti konkrečius atsiliepimus. Po geros savaitės ir aš eisiu operuotis.
Sveikos merginos!
Labai pazistama problema gvildenate. Ant mano vienos kojos vena issokus nuo mokyklos laiku, bet nei dideja, nei ja man skauda. O ant kitos kojos labai issoko antro nestumo metu, skaudedavo, mausdavo ypac per menesines. Kokiu tik tepalu ir tableciu neisbandziau, o situacija vis blogejo. Operuotis ryzausi tik po penkiu metu po gimdymo. Tai buvo 2000 metai. Ir jau eina penkti metai, jauciuosi gerai. Operacija dariausi Antakalnio ligonineje. Kadangi venos buvo issiplete per visa koja, tai gydytojas dare 8 mazus pjuvius -nuo kirksnio iki kauliuko, du is ju per kelio lenkima truputi ne taip graziai suaugo, o kitu net nematyti. Pati operacija nesudetinga, as rinkausi bendra narkoze, ir po dvieju dienu buvau namuose. Aisku is pradziu koja atrode baisiai - visa melyna nuo issiliejusio kraujo. Ilgai nesiojau elastini binta. Dabar galvoju, kad per ilgai delsiau darytis operacija. Rezultatu tikrai esu patenkinta.
Labai pazistama problema gvildenate. Ant mano vienos kojos vena issokus nuo mokyklos laiku, bet nei dideja, nei ja man skauda. O ant kitos kojos labai issoko antro nestumo metu, skaudedavo, mausdavo ypac per menesines. Kokiu tik tepalu ir tableciu neisbandziau, o situacija vis blogejo. Operuotis ryzausi tik po penkiu metu po gimdymo. Tai buvo 2000 metai. Ir jau eina penkti metai, jauciuosi gerai. Operacija dariausi Antakalnio ligonineje. Kadangi venos buvo issiplete per visa koja, tai gydytojas dare 8 mazus pjuvius -nuo kirksnio iki kauliuko, du is ju per kelio lenkima truputi ne taip graziai suaugo, o kitu net nematyti. Pati operacija nesudetinga, as rinkausi bendra narkoze, ir po dvieju dienu buvau namuose. Aisku is pradziu koja atrode baisiai - visa melyna nuo issiliejusio kraujo. Ilgai nesiojau elastini binta. Dabar galvoju, kad per ilgai delsiau darytis operacija. Rezultatu tikrai esu patenkinta.

Perskaičius daugumos pasisakymus jaučiuosi drąsiau. Vistik dauguma džiaugiasi sėkmingom operacijom
.
Žinoma, medicina nemokama, bet vistiek reikėtų tartis su gydytoju. Gal pasakytumėt kuri, kiek maždaug reikėtų atsilyginti daktarui?

Žinoma, medicina nemokama, bet vistiek reikėtų tartis su gydytoju. Gal pasakytumėt kuri, kiek maždaug reikėtų atsilyginti daktarui?

4OO gydytojui + 50 anesteziologui
QUOTE(Aja @ 2005 02 18, 13:12)
Vedita, turėtum buti jau po visų įvykių...
Jo as jau po visu ivykiu , operacija pavyko gerai , jau galiu sokti

Pas mane problema su kapilerais,girdejau juos naikina lazeriu,manau tai brangu,
gal kas daresi.O del dieliu reikia zinot pas ka eiti ,mano kolege po ju ilgai vaiksciojo balta,gal ne visiem galima.

Mielos mamytes,
Jus cia daugiausia kalbates apie tai, kad venos jau issiplete. O pas mane si problema Tik pradeda reikstis. Laukiuosi antro vaikelio. Su pirmu taip nebuvo. Pastarojo nestumo sestam menesy (jau kokios trys savaites) kojos tinsta, skauda. Ka daryti, kol venos visai "nepavaziavo"? Gydytoja patare elastines kojines (sendien nuleksiu vaistinen parsinest) - tikiuosi su jom bus lengviau. Ir ka - tai viskas ko galiu giebtis,? Ar zinot dar ka nors?
Jus cia daugiausia kalbates apie tai, kad venos jau issiplete. O pas mane si problema Tik pradeda reikstis. Laukiuosi antro vaikelio. Su pirmu taip nebuvo. Pastarojo nestumo sestam menesy (jau kokios trys savaites) kojos tinsta, skauda. Ka daryti, kol venos visai "nepavaziavo"? Gydytoja patare elastines kojines (sendien nuleksiu vaistinen parsinest) - tikiuosi su jom bus lengviau. Ir ka - tai viskas ko galiu giebtis,? Ar zinot dar ka nors?
QUOTE(MILVA @ 2005 02 18, 14:11)
. Ilgai nesiojau elastini binta. Dabar galvoju, kad per ilgai delsiau darytis operacija. Rezultatu tikrai esu patenkinta. 

Aš irgi jau po operacijos. Tik dabar perskaičius sunerimau, kad man iškart, kai tik išleido namo, liepė mautis elastinę kojinę. Taigi, bintuota koja buvo tik tol, kol gulėjau ligoninėj.

Įspūdžiais dalintis kolkas nelabai galiu, nes siūlės dar neištrauktos
Man po dvieju gimdymu venos tokios baisios, kad jau 5 metai vaikstau tik su kelnemis, nesideginau ir nesimaudziau taip pat kokius 6 metus... zodziu, vargas
.
Pas gydytojus jau labai reiketu, gal net siulytu operuotis, bet vis atidelioju...
Pasiskaiciau nuomones, ir nutariau pabandyti deles pradziai. Nors ju irgi nuo vaikystes taip prisibijau.
Labai noretusi buti grazesnei.

Pas gydytojus jau labai reiketu, gal net siulytu operuotis, bet vis atidelioju...
Pasiskaiciau nuomones, ir nutariau pabandyti deles pradziai. Nors ju irgi nuo vaikystes taip prisibijau.

Labai noretusi buti grazesnei.

O pas mane venos irgi biski issiplete, na guziuku laimej kolkas ner,bet jauciu,kad jei nieko nesigreibsiu,tai ir jie su laiku atsiras
O ir skausma kojose vis dazniau jauciu
O cia rasot,kad nuo stovimo darbo venos plecias, nu o mano darbas tai sedimas
Jauciu ir KT cia savo nagus bus prikise
Kazin tie tepalukai visokie bent pristabdytu ta venu pletimasi?

Kazin tie tepalukai visokie bent pristabdytu ta venu pletimasi?