Labai padeda keniu eterinis aliejus. Svarbu, kad jau iskilusias pusleles greit nudziovina ir isgydo - stipriai dezinfekuoja. Pries pora metu grizau is pajurio taaaaaaaaaaip pasipuosusi, kad galvojau, jog apaksiu, siaubingai didele zaizda gavosi, ant nosies, link akies. Tai dermatologe homeopate patare keniu al. Dabar vartoju ir dizugiuosi, nes visi isvardinti tepaliukai nieko man nepadejo. Tik pajauciu dilgciojant, uzsitepu, labai daznai neiskyla.
kas nori taip sakant "is peties" virusui smogti, gali profilaktiskai geti valtrex tableciu po 1, 5 dienas is eiles, cia tokia oficiali profilaktine schema. labai tinka tiem, kam kyla ir kyla pastoviai, vaistas brangus ( tos 5 tabletes gal kokiu 60 lt kainuoja) ir receptinis.
as viena karta sugeriau, buvo ramu gal 1,5 metu, nors esu is tu, kam daznai atsiranda.
va buvau as daktare pasitarti ar cia nekenksninga jas gerti ir pan,. tai ji pasake, kad sie vaistai tokie brangus ir yra todel, kad jie tiek yra isdirbti, kad veikia tik konkreciai herpes virusa, nedarydami itakos nei kepenims nei kt.
yra dar kazkoks dar naujesnis tik siaip metais pasirodes ( ir brangesnis) vaistas, tai sake, kai tik pradeda kilti isgeri viena tablete ir nebekyla daugiau.
bet as planuoju valtrexo profilaktini gydyma praeiti.
as viena karta sugeriau, buvo ramu gal 1,5 metu, nors esu is tu, kam daznai atsiranda.
va buvau as daktare pasitarti ar cia nekenksninga jas gerti ir pan,. tai ji pasake, kad sie vaistai tokie brangus ir yra todel, kad jie tiek yra isdirbti, kad veikia tik konkreciai herpes virusa, nedarydami itakos nei kepenims nei kt.
yra dar kazkoks dar naujesnis tik siaip metais pasirodes ( ir brangesnis) vaistas, tai sake, kai tik pradeda kilti isgeri viena tablete ir nebekyla daugiau.
bet as planuoju valtrexo profilaktini gydyma praeiti.
Ir mane galit irashyti i "grazuoliu" sarasha
Nuo per kaitrios saules, jei pastoviu veidu i veja ir nuo shalcio - iskart pasidabinu
Kaip tik dabar gija vienas toks grozis
Be to, kazkokiu budu uzkreciau savo sunelio pirshtuka
Visas supuliavo, sutino, antibiotikus vaikas geria
Man asmeniskai niekas nepadeda... Turiu pralaukti.. Ant virshutines lupos yra ta vietel, kur visada ishkyla tos grozybes

Man asmeniskai niekas nepadeda... Turiu pralaukti.. Ant virshutines lupos yra ta vietel, kur visada ishkyla tos grozybes

Tas herpes nežinia iš kur. Pas mane jis sėdi jau seniai. Ir kai tik kur nors reikia išeiti, tai būtinai išlenda ir taip mane pagražina, kad....
Ant lūpų ir nosies, dar būna ir ant smakro. Niekas nepadeda, ką išbandžiau, tai tik dar blogiau nuo visokių tepliojimų. O nuo dantų pastos tai išviso galvojau, kad man galas pareis. Aš net gimdyti važiavau pasidabinusi herpesu. Bijojau dėl
, bet gydytoja pasakė, kad čia retas atvejis, kad kas persiduotų. Na žiūrėsime kaip bus. Bet viena yra tiesa - nusilpęs organizmas, silpnas imunitetas, nervai ar kokie negalavimai puiki terpė herpesui. Tai reikia kiek galima prisižiūrėti, gerti vitaminus ir gal tos pūslės ne tai dažnai mus grauš.

QUOTE (Brazile @ 2004 10 26, 08:47) |
Klausykit o herpiu galima nuo kito zmogaus uzsikresti? ![]() tarkim pasibuciavus, nu blin geeda klausti ![]() |
Galima jei buciuojiesi tuo metu kai puslele iskilusi! Man kai buvau paaugle ypac daznai budavo, bet todel, kad as niekada kepures nenesiodavau- perpusdavo ir amen. O dabar vos oras atvesta as iskart su kepure-ir tikrai padeda, nes organizmas nenusilpsta susales. Kai pajauciu niezuli iskart zoviraxu tepu, o jei jau iskilo, dantu pasta patepu. Ji nieko negydo tiesiog isdziovina pavirsiu ir puslele netruksta, todel herpeso uzimamas plotas nedideja.
Va ir aš pasipuošus sėdžiu
Anksčiau kažkaip labai lengvai tą herpesą išgyvendavau net nieko ypatingai nedarydama, o pastaruosius trejus metus tai ojojoj
jau kai pradeda kilt, tai tepk kuom nori, daryk ką nori - nulis sveikų, lūpos patrigubėja
Vat ir dabar tas pats... Kai tik kilo įtarimas puoliau tept Zoviraksą - ką tu, per parą tiek pritino, kad net lūpa užsirietė
Kai į darbą nuėjau, tai baltom lūpom žmonėm rodytis gėda, tą permatomą Virumerzą užsitepus sėdėjau. Ir ką jūs sau galvojat - vakare jau ant apatinės lūpos ir kitoj pusėj malonumą just pradėjau
O dabar tai iš vis gerai atrodau: ant viršutinės lūpos raudonas šašas, apatinė lūpa vis dar ištinus ir jau kažką jaučiu bei matau... nosyje
Įdomu, kas toliau

Anksčiau kažkaip labai lengvai tą herpesą išgyvendavau net nieko ypatingai nedarydama, o pastaruosius trejus metus tai ojojoj

Sveikos,
gal kas zino ar labai blogai yra lūpų pūslelinė nėštumo metu? Man buvo viena karta jau, o vakar drauge pasake, kad tai labai blogai ir dabar pradejau labai parintis del to. As girdejau ir skaiciau tik kad labai blogai yra lytiniu organu pusleline.
Gal kas kalbejo apie tai su gydytojais?
gal kas zino ar labai blogai yra lūpų pūslelinė nėštumo metu? Man buvo viena karta jau, o vakar drauge pasake, kad tai labai blogai ir dabar pradejau labai parintis del to. As girdejau ir skaiciau tik kad labai blogai yra lytiniu organu pusleline.
Gal kas kalbejo apie tai su gydytojais?
Blogai yra tuomet, jei pusleline nestumo metu pasireiskia pirma karta gyvenime. Jei ne pirma - gali nebijoti

Tai man arba pirma arba geriausiu atveju antra karta tos nelemtos pusleles atsirado:( O jas geriau gydyti su Zovirax ar ne? O kas gali atsitikti? Nuo lytiniu organu puslelines tai atsilikimas, apakimas ir pan. Tai su lupu pusleline tas pats? O siaube:(
Aš nėštumo metu turėjau lūpų puslelinę (ne pirmąsyk, nes tą virusą pasigavau jau seniai seniai), tai gydytoja nuramino, kad nieko baisaus
Šiaip bent jau man , tai labiau nemaloni ir "negraži"
liga, o ne baisi.
Zovirax tikrai padeda, reikia juo tepti iškart, kai pradeda niežtėti lūpą ir nieko ten nekrapštyti...
Lytinių organų pūslelinė baisiau, bet viena nevirsta kita, nes, kaip supratau iš gydytojos kalbų, virusas - ne tas pats.
Tad - ramybės

Zovirax tikrai padeda, reikia juo tepti iškart, kai pradeda niežtėti lūpą ir nieko ten nekrapštyti...

Lytinių organų pūslelinė baisiau, bet viena nevirsta kita, nes, kaip supratau iš gydytojos kalbų, virusas - ne tas pats.
Tad - ramybės

As irgi ta dziaugsmeli turiu
Ir dabar toj vietoj, kur visada iskyla, kazkaip paraude
Niekas man seniau nepadedavo, vaiksciojau visa baisiausiai apsasus, nuo mekiausio streso ar persalimo
Bet kazkada cia forume pasiskaicius, nusipirkau Acic kremo ir man jis super geras
Niekas nepadedavo, nei Zovirax, nei jokie kiti, o sitas kazkaip labai greit uzdziovina ir per kelias dienas viskas baigiasi ir neisplinta taip baisiai kaip seniau